dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandAnduele Pryor voorbeeld voor Surinaamse jeugd

Anduele Pryor voorbeeld voor Surinaamse jeugd

-

Does Travel & Cadushi Tours

Anduele Pryor heeft in no-time een basisplaats veroverd bij Vitesse. De 21-jarige aanvaller heeft in de Bijlmer geleerd dat het leven ook anders kan lopen, slechter vooral. „Ik heb gezien dat vrienden van mij de verkeerde kant op zijn gegaan. En ben blij dat ik op het rechte pad ben gebleven“ zegt hij in De Gelderlander.

Met dank aan zijn talent voor voetbal. Op de pleintjes in de Bijlmer dagdroomde hij over heldendaden in volle stadions. „Ik had het voordeel dat iedereen van mij hield als voetballer op straat. Iedereen heeft me altijd gestimuleerd daarin door te gaan. Ze praatten met mij ook altijd over voetbal, niet over andere dingen.“

In de krant is een portret te lezen van deze Surinaamse voetballer, die een voorbeeldfunctie vervult voor de jeugd in de Bijlmer.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

7 REACTIES
 1. LEUK!!
  Wat ook heel erg opvalt is de manier waarop deze jonge sporter praat over Suriname in zijn interviews. Is heel erg leuk dat je je roots niet verloochent en dat is voor mij al reden genoeg om vierkant achter je te staan. Klasse!!

  Ga zo door en met je talent in combinatie met je winaarsmentaliteit zul je veel mogelijkheden hebben.


  Maak melding
 2. Dit is de beste manier waarop Nederlandse Surinamers, Suriname kunnen helpen. Door ten eerste er voor te zorgen dat ze zelf iets bereiken. Als je er zelf goed bij zit heb je in ieder geval de mogelijkheid om anderen te helpen.In ieder geval draag je je steentje bij aan het goede image van Nederlanders van surinaamse afkomst.Niet dat we dat over het algemeen slecht doen in Nederland, maar het is altijd goed als vooral jongeren laten zien dat de surinaamse gemeenschap, potentie heeft. En hij is zeker een voorbeeld voor de surinaamse jeugd. Het is een schatje, en ik wens hem heel veel succes toe.


  Maak melding
 3. Beste Pryor en Slory,
  In suriname zijn ze ontzettend trots op jullie totdat……. je met de suriprofs daar gaat voetballen voor een goed doel. Schrik niet als dan ineens als hollander wordt aangemerkt ongeacht de opbrengst voor het goede doel. Surinamers zij gewoon rare hollanders hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES