vrijdag, mei 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse studenten in Mexico jaar uit de brand

Surinaamse studenten in Mexico jaar uit de brand

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 22 dec – De regering heeft financiële steun beschikbaar gesteld voor negentien Surinaamse in Mexico. Dit meldt de Ware Tijd. Er is per student twaalfhonderd dollar overgemaakt, het totaal van de maandelijkse honderd dollar studiegeld over de periode juni 2006 tot en met mei 2007. Minister Edwin Wolf van Onderwijs & Volksontwikkeling is blij.

Er is lang gewacht op het geld, dat onder meer kamerhuur, collegegeld, verblijfsvergunning, transport en voeding moet dekken. De steun van vijfhonderd en vijftig dollar van de Mexicaanse regering is bij lange na niet voldoende. “Ik had de studenten beloofd het voor de kerstdagen in orde te maken en ik heb me aan mijn woord gehouden”, zegt Wolf.

Hij had de steun enkele maanden terug toegezegd tijdens een gesprek met ouders van de studenten. De meeste ouders waren niet in staat verder bij te springen. De studenten zelf hadden via de media hun problemen kenbaar gemaakt. de overheid werd verweten weinig over te hebben voor landgenoten. De ouders hebben ook een brief gestuurd naar het parlement, waarin om hulp werd gevraagd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. hahaha, na fu 1200 dalla den man dis mek so?
    front lk’ba nanga den tot mei 2007. ze gaan krapere vanaf januari
    as. daar gaan we weer.
    De steun van vijfhonderd en vijftig dollar van de Mexicaanse regering is bij lange na niet voldoende. hoe durft wolf dat te stellen als hij maar 100 dollar erbij doet? bij lange na, dan denk aan 600 dollar erbij doen.ai boi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES