donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse oppositie bespreekt nationaal kabinet

Surinaamse oppositie bespreekt nationaal kabinet

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 21 dec – Leiders van de oppositie zijn in het geheim bijeengekomen om de mogelijkheden te bespreken van een nationaal kabinet. Dit meldt de Ware Tijd. De bijeenkomst vond plaat in de woning van NDP-parlementariër Robby Malhoe in Calcutta, Saramacca. Tot de aanwezigen behoorde oud-legerleider en NDP-voorzitter Desi Bouterse.

Hoewel de bijeenkomst wordt bevestigd, wordt over de inhoud weinig losgelaten. “Ik neem aan dat alle politieke organisaties af en toe overleg plegen en ik hoop dat binnen de coalitie dat ook gebeurt. Wij gaan dit niet aan de grote klok hangen, maar hebben strategieën voor de begrotingsbehandeling besproken. Ook zijn enkele prioriteitspunten aangehaald”, zegt Artie Jessurun van Alternatief-I.

Binnenkort wordt weer vergaderd. Pertjajah Luhur-leider en parlementsvoorzitter Paul Somohardjo ontkent dat hij aanwezig was. “Ik ben van niets op de hoogte en was ook niet aanwezig. Voor Pertjajah Luhur is een nationaal kabinet niet aan de orde. Tot nu toe heeft PL een goede samenwerking met de leiding van andere coalitiepartners en voor ons bestaat er geen enkele aanleiding om met de oppositie te praten over het ten val brengen van de regering.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Daar gaan we weer, een paar lieden
  worden omgekocht en de bevolking
  wordt weer de rekening gepresenteerd.

  Mocht er wederom een (drugs)kapitaalcoup
  gepleegd worden dan vrees ik dat
  “lafu” inderdaad “lastig” wordt.


  Maak melding

 2. Su. zit momenteel zwaar in de problemen, haast geen enkele partij heeft zich aan de belofte gehouden om de bevolking te respecteren,en/of voor de bevolking te staan..Men doet en doet maar.
  Vtje. weet het niet meer en natuurlijk NPS kan niet staan en blijven kijken, zodat aan het einde van de rit zij met legehanden komen te staan..dit omdat de andere boys weten hoe je kan stelen/liegen/bedriegen zelf de stille VHP..loopt niet achter.


  Maak melding

 3. Rechtstaat…Democratie…
  Ik zie de link niet maar wel: Schurkenstaat.
  Wie wil nog geloven,wie heeft nog hoop..
  Ondertussen weten wij waar zwervers en rovers opgeleid worden..(beter gezegd hoe het komt)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES