Nieuwe CD Surinaamse gitarist Patrick Sedoc

0

De Nederlands/Surinaamse gitarist Patrick Sedoc heeft onlangs een nieuwe CD uitgebracht. “Na Casa de Sedoc” is een mix geworden van Jazz, World-Music en Contemporary Creative Fusion. De nieuwe CD bevat 9 orginele composities van Sedoc en twee orginele composities van de Surinaamse pianist Etienne Stadwijk.

Naast Stadwijk op de piano/keyboards bestaat de line-up die heeft meegwerkt aan de CD uit Reno Steba(Bass), HarveyWirht(Drums), Carlo” Ulrichi” Hoop(Congas and Percussion), Eric Calmes(Double Bass) en Stanislav Mitrovic(Akai Ewi).

Patrick Sedoc begon op 15 jarige leeftijd gitaar te spelen. Hij leerde zichzelf alle kneepjes van de gitaar, studeerde Jazzgitaar en kreeg les van de Europees bekende Jazz-gitarist Wim Overgaauw. Hij speelde van 1986 tot 1993 bij de Fra Fra Sound en heeft nu zijn eigen band ‘Sédoction’. Een band met een eigen geluid, vleugjes funk, latin, jazz en Surinaamse muziek. In 1994 kwam het eerst album uit “L’Art de Sedoction”. Zijn tweede CD “Facing Changes” kwam uit in 1998. Sinds 1990 geeft Patrick gitaarles op de Muziekschool Amsterdam.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.