maandag, mei 27, 2024
HomeRedactioneel10 jaar Radio 10 Suriname

10 jaar Radio 10 Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Radio 10 Magic FM vierde gisteravond haar 10e jaardag groot met de gemeenschap. Na enkele speeches van onder andere de directeur, de heer Werner Duttenhofer en het afschieten van een pagara werd er flink gefeest met Kasimex Houseband en Naks Kasekoloco.

Onze Waterkant reporter was aanwezig en maakte afgelopen weekend de volgende fotoreportage en korte film voor u.

Meer foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

10 jaar Radio 10 Suriname
10 jaar Radio 10 Suriname
10 jaar Radio 10 Suriname
10 jaar Radio 10 Suriname
10 jaar Radio 10 Suriname
10 jaar Radio 10 Suriname

Meer foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Fijn voor jullie… alleen jammer dat jullie journalisten niet altijd even objectief zijn,naar de surinamers die hier wonen en zich in Suriname zouden willen vestigen.
  Ik heb n.l met grote ergenis geluisterd naar de mening van 1 van jullie journalisten omtrent dit onderwerp.Die gaf in niet mis te verstane woorden te kennen, ik citeer:”Ik ben tegen gelijke rechten voor Surinaamse nederlanders die zich hier(in Suriname)willen vestigen.De rede:Wij zijn blijven volharden.Zij zijn weggegaan,gevlucht;hebben ons en het land in de steek gelaten.Wij hebben hun nu ook niet nodig.”
  Ik vond dit niet correct, gelet op de aard van het programma(zo’n belprogramma waar een stelling wordt gelanceerd en dan mag het publiek zijn opinie geven).Zíjn mening deed op dat moment niet terzake maar hij kon het niet laten!!


  Maak melding
 2. 16 dec 2006.

  Het citaat van de journalist in kwestie is allang achterhaald,hij heeft heel makkelijk praten als hij kinderen heeft die elke dag moesten eten(toendertijd)en dat niet konden vanwege het beleid van de regeringen die het voor het zeggen hadden,ieder mens met een normaal verstand zou het zelfde gedaan hebben,het gaat trouwens om overleven als het beleid wat redelijker was als hoe het er nu even toe gaat zou (denk ik zo)in suriname, niet veel mensen vertrekken de druk was gewoon te groot geworden voor veel mensen en als je een ruimte van welvaart en welzijn je toegeschoven word dan denk je wel na, maar die laat je echt niet schieten hoor,dus ik heb de indruk dat die goede meneer of die ervaring niet heeft gehad/of die zegt maar wat ik ben nu bijna 20j in nederland en heb wel geen spijt van die stap toen en ik levert ook mijn bijdrage aan mijn geliefd suriname anderen hebben hun verstand misschien niet gebruikt maar ik wel toevalig,het kan ook zo zijn dat meneer zicht laat beinvloeden door afgunsd!!leeer het af onze kinderen zitten ook nog hier snap je!!! en doen hier wat sneller kennis op voor de toekomst van ons SURINAME………. vantjie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES