maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameBouterse: nationale regering en stopzetting strafproces

Bouterse: nationale regering en stopzetting strafproces

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 dec – Ex-legerleider Desi Bouterse wil dat er in Suriname een nationale regering komt. De huidige regering van president Venetiaan is een ‘schaamteloze boevenbende’, zegt de Surinaamse oud-legerleider.

Bouterse deed zijn uitlatingen zaterdagavond tijdens een bijeenkomst van zijn Nationale Democratische Partij. Hij werd gisteren opnieuw tot voorzitter van de partij gekozen. De regering laat zich nu te veel leiden door Nederland, vindt Desi Bouterse.

Verder wil Bouterse stopzetting van het proces over de Decembermoorden van 1982,waarin hij de hoofdverdachte is. Bouterse pleit voor amnestie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. Steeds heb ik met belangstelling en vanaf de zijlijn de ontwikkelingen gevolgd rondom de decembermoorden.
  Maar wat dit personage nu weer pretendeert grenst aan het ongelooflijke. En die man heeft het over een boevenbende. Beste inwoners van Suriname. Wordt nu eindelijk eens wakker. Als er een negatief imago bestaat over jullie wondermooie land, komt dat vooral door Bouterse en zijn aanhangers.
  Voer eindelijk dat proces en geef hem zijn verdiende loon.


  Maak melding
 2. Wie boter op zijn hoofd heeft zitten, moet niet in de zon gaan staan, luidt een bekend spreekwoord.
  De heer Desi Delano Bouterse heeft zaterdagavond gemeend dit spreekwoord te moeten tarten door de regering Venetiaan de kwalificatie van een “schaamteloze boevenbende” te geven.
  Nu moet ik bekennen dat ook ik niet bepaald gecharmeerd ben van de gedmonstreerde bekwaamheid en ethiek van de regering van Ronald Venetiaan.
  Echter wil ik de heer Bouterse eraan herinneren dat het regime waaraan hij leiding had gegeven in de periode 1980-1987 dezelfde kwalificatie heeft verdiend die hij meent te moeten geven aan de huidige Surinaamse regering, met als absoluut dieptepunt de moord op 8 december 1982 op 15 vooraanstaande personen uit de Surinaamse samenleving.
  De moorden waarvan hij zegt dat hij de politieke verantwoordelijkheid op zich neemt.
  De hamvraag luidt aldus:
  Welke schaamteloze boevenbende is erger?
  Die van Desi Bouterse of Ronald Venetiaan?


  Maak melding
 3. Ja hoor, maar natuurlijk moet het proces stopgezet worden , zou ik ook zeggen, in zijn plaats, en dat de huidige regering er eentje van “likmevessie” is,en er niet veel van bakt, dat weet zelf elk Surinaams kind.
  Is dit nou t grote nieuws waarop hij denkt dat men zit te wachten?
  Ik had al via teletekst vernomen dat dbgemeld had op zaterdag 9 december te zullen gaan praten en dat hij met verbaal “vuurwerk”” zou komen.
  Face it, b. als je t al ooit had , ben je t nu kwijt, gelukkig maar voor al die mensen die je hebt meegenomen in je veroorzaakte ellende die je revolutie noemde.
  ALLE OUDE zakkenwassers moeten weg om plaats te maken voor een nieuwe frisse wind in SU.


  Maak melding
 4. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Dank zij meneer Bouterse zit Suriname in de ellende. Zijn achterban zal het misschien niet vinden, omdat zij toch allemaal mislukkelingen zijn en die zich verrijkt hebben met drugs. En de arme negers word een worst voorgehouden die zij toch niet kunnen krijgen en denken maar als meneer Bouterse gaat regeren dat zij dan niet meer hoeven te werken (meneer Bouterse zal voor hun zorgen). Wat de amestie betreft, dat moet de regering helemaal niet doen. De moordenaars berechten voor hun daden en liefst voor lange tijd achter de tralie.
  Ramses


  Maak melding
 5. Wat een grap. Een hoofdverdachte die nu zelf gaat vragen om stopzetting en Amnestie, terwijl hij NOOIT richting de nabestaanden en het VOLK enig berouw heeft getoond of vermeld dat het gebeurde NOOIT had mogen gebeuren.

  Punt 2: Boevenbende. Wel, ik ben er ook van overtuigd dat binnen de clan van het FRONT ook aardig wordt gevreten (Somo & Co met hun landuitgiftes e.a. malversaties),
  maar laat meneer Bouterse ons eens vertellen wie een vettere bankrekening heeft staan HIJ of de leden van de FRONT regering.

  Waar komen alle nieuwe Surinaamse rijken van na Febr. 1980 vandaan en hoe is veelal hun rijkdom vergaard?

  Bouterse, Abrahams, Boerenveen, om maar enkele namen te noemen.

  De nieuwe miljonairs die op heel dubieuze wijze “zakenman” zijn geworden. Rara , hoe kan dat?

  Op een eerlijke wijze zeker? Ik hoop dat deze lui nog met een goed geweten kunnen slapen. Ik betwijfel dat.

  Een zuiver geweten blijkt toch altijd meer waard te zijn dan de vele vergaarde miljoenen, en daar komt en ieder vroeg of laat zelf wel achter. Met dat geld hebben zij velen om zich heen vergaard die van de pot willen mee eten, maar . .. they’re only around you for the MONEY and nothing else.
  Sleep tight I hope.

  Sranangmang.

  P.s. DDB Maak je niet ongerust. Velen geloven toch allang niet meer dat het FRONT het aandurft deze zaak echt via het gerecht af te ronden.

  De beste oplossing om het land van een last te verlossen zou gewoon zijn dat jij Arron, Lachmon en Derby gewoon gaat opzoeken en dat mag gewoon op een natuurlijke wijze, dus wordt niet TE OUD in SME want jij belemmert de ontwikkeling van het land ook op jouw wijze.


  Maak melding
 6. Wat is erger?????????????????????
  Boevenbende of moord commando??????????
  Bouterse doet alles om zich scoon te wassen.
  Maar hij blijft de grootste schurk!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 7. Het lijkt er op alsof misdaad vanaf 8 december 1982 is begonnen in Suriname.

  Wie gaat de misdaden berechten die Kodjo, Mentor, Present, Louis Doedel, Anton de Kom zijn aangedaan?

  KONDREMAN WAKE UP! WANNEER ROEPEN WIJ DE ECHTE ONDERDRUKKERS TER VERANTWOORDING? WANNEER GAAN WIJ DE VERANTWOORDELIJKEN VOOR DE SLAVERNIJ BERECHTEN? ZO LANG IS DAT NIET EENS GELEDEN, DE INKOMSTEN ZIJN ERGENS TERECHT GEKOMEN…


  Maak melding
 8. het is schandalig dat surinamers zich al jarenlang laten misleiden door in nederland wonende etters uit suriname die zeuren over 8 dec. wordt toch volwassen en denk vooruit. een ding moeten jullie weten, dat niemand in jou voordeel denkt, iedereen denkt aan zijn eigen ego. sluit deze hoofdstuk voor eens en altijd en werk aan een betere toekomst voor jezelf en alle surinamers.recht is niet altijd wat wilt, kijk naar irak en zie wat hetwesten en bondgenoten opleveren voor de gewone mensen met hun zogenaamde democratie en vrijheid.


  Maak melding
 9. HAHAHA is het de moeite waard om te reageren.

  Weer zoiets : “een kat in het nauw gedreven maakt rare sprongen”.

  Meki a drai eng egi pokoe: “I did’t my way” da ai dansi.

  We gone do’t our way!!!


  Maak melding
 10. De berechting van de schuldigen van de vreselijke moordpartij van 8 december laat al 24 jaar op zich wachten, maar nu begint onze voormalige dictator het toch een beetje benauwd te krijgen. Hij pleit zelfs voor amnestie voor zichzelf en een waarheidscommissie. Nu maakt men het in Suriname wel heel bont, maar zo gek zijn ze bij het justitieel apparaat nu ook weer niet.


  Maak melding
 11. Een corrupte, drugshandelaar, moordenaar en volksverlakker nummer 1 aan het woord.
  Eerst kletsen over politieke actie van de regering bij onderzoek 8 – 12 – 82, dan de activiteiten in Suriname van diverse organisaties maar in het bijzonder Organisatie voor Gerechtigheid en Vrede zwaar aanvallen en belachelijk proberen te maken. Dan de durf hebben een krans te leggen bij het monument ter herdenking van deze zwartedag in onze geschiedenis en Bouterse zijn Euforie ( ik betaal contant en het kleingeld mogen ze houden)en vergeten dat zijn grote voorbeeld Bisschop reeds betaald is geworden op de enige praktische manier (doogeschoten zoals hij met zijn slachtoffers deed).
  Bouta je zou jezelf eer bewijzen door jouw voorbeeld Revo-figuren consequent te blijven volgen.
  Bang voor de gevolgen?????
  Dappere jongen uithangen heeft niet geholpen.
  Grote politicus uithangen zal niet helpen, immers jou aanwezigheid in DNA heeft allen te maken met het ontvangen van de duizenden aan kostenvergoeding.
  Draag de gevolgen als een man.
  Tang teki.


  Maak melding
 12. Yep en daar gaan we weer,terwijl het surinaamse volk pinaard word er volop spelletje gespeeld,ik ben geen bouterse aanhanger maar hunne die telkens terug wijzen naar zijn regime,vind ik ook zo een beetje kortzichtig,bouterse zou nooit aan de macht zijn gekomen als de leiders zich toendertijd niet als stelletje loopjongens van ned hadden opgesteld.
  ze hebben het volk met bouter opgestapeld en de gevolgen.
  maar wat moeten we nu doen elke dec over bourese hebben of een manier zoeken om ons geliefde land uit de puinhoop halen ,want degene die nu daar zitten helpen het verder de rotzooi in.
  Degene die het slecht heb nu, heeft niets aan die 15 dec zaak geloof me.


  Maak melding
 13. Kan iemand mij uitleggen waarom iemand die van moorden wordt beschuldigd 24 jr vrij kan rondlopen en iemand die fruit steelt opgesloten zit tussen 20 andere gevangenen waaronder diefstal met moord.
  Wie is hier slechter, de dader ( Bouta) of de lafaards (front regering)


  Maak melding
 14. DDB is niet meer de cabaretier zoals ik hem gewend was.
  Op het podium mistte hij de glans van weleer.
  Zijn show was niet zoals altijd goed doorbakken en gelardeerd met die lekkere surinaamse ingredienten en die ingi sousoe droop er niet van af. Het kwam allemmal een beetje triest en mistroostig over en ik heb dit keer echt geen waar voor mijn geld gehad.
  Bij wie moet ik mijn beklag doen?
  Zou het “lage” peil van zijn show liggen aan het feit dat zijn berechting anstaande is?


  Maak melding
 15. mullahoemar en oprecht , hey oprecht vergelijk anton dekom en de rest a.u.b niet die beul moordenaar gewetenlose slager alls echt meen wat hij waarom niet zijn veronschuldeging aan de nabestaan en oemar ik zie hier alls de reaktie lees dat de meerderheid die klotzak liever zien gaag of achter de tralies de rest van zijn leven maar ik weet uit betrouwbare brond dat hij ook ziek is ik hoop dat hij mag lijden voor hij dood gaat net wat hij met onschuldige surinamers heeft gedaan en mensen nabestaande 24jaren tart en dan mensen zoals jullie die nog steeds achter deze man aanlopen en zeggen dat hij jullie ogen heeft geopend volgens mij slapen een tropise slaap maar slaap lekker door hoor


  Maak melding
 16. Wie denkt dat Bouterse berecht zal worden, leeft in een droomwereld… wist u dat hij al in 2004 al reeds berecht had moeten worden.

  Kondreman, laten we elkaar niet voor de gek houden.

  Desi Bouterse is de ONGEKROONDE KONING van Suriname… Wie gaat hem berechten? 😉 Albert Ramnewash? HAHAHAHAHAHAHAHA


  Maak melding
 17. Zijn de decembermoorden van 1982 die nota bene zijn gepleegd door surinamers op surinamers goed te praten door het onrecht dat de slaven is aangedaan door buitenlanders?
  Neen dat is het niet evenmin dat de zeer slechte behandeling van de slaven is goed te praten. Maar ook de nazaten van de slaven komen nog steeds weer terug op die slechte behandeling waarbij ook vermoorden een issue
  was.
  De decembermoorden van 1982 is een recente pas 24 jaar geleden, dus het ligt nog vers in de geheugen van de nabestaanden!
  En iets dat 2 eeuwen heeft plaatsgevonden daar wordt wel om berechting gevraagd.
  Altijd maar klagen wat er Kodjo, Mentor etc etc is aangedaan. Men vergeet bewust wat mijn voorouders, de Hindustanen is aangedaan alsook de Javanen. Wat een rare kronkels zitten er toch in de hoofden van bepaalde mensen!


  Maak melding
 18. sranangmang miljonair wordt je nooit van je leven op een eerlijke manier in suriname daarvoor is de economische markt te klein en de koopkracht van de bevolking te klein. Er zijn uitzonderingen van bedrijven die wel al generaties aan de weg timmeren (fernandes) maar het overgrote deel is dopa met hun legale dekmantel. Het drugs probleem is een kwestie van vraag en aanbod. simpel gezegd geen VRAAG geen AANBOD. Waar komt de vraag vandaan waarom wordt er in die landen niets aangedaan. De nederlanders zijn een handels volk ze zouden de arme landen toch moeten begrijpen die inspelen op de behoefte?? Drugs vernietigen de mensheid maar de verkoop van wapens toch ook ? wie heeft er baat bij oorlog in de wereld? tuurlijk de wapen producenten en verkopers en wanneer anderen diezelfde wapens tegen hun onderdanen of vrienden gebruiken dan zijn het terrorristen wat een dubbele moraal!!! Amerika verdient niks aan de drugs dus komt het op de zwarte lijst. wat about sigaretten en alcohol? hoe zit het met het millieu die de rijke landen structureel aan het vernietigen zijn tenkoste van de WERELD bevolking???? wie doet daar wat aan? en dan lullen over drugs die hun bevolking vernietigd iets nota bene dat ze vrijwillig gebruiken? stop met die kortzichtigheid en ga nadenken voordat je anderen napraat en kijk wat de echte problemen zijn


  Maak melding
 19. BOUTA ZIET DE SPIJKER BIJ ZIJN TEGENSTAANDERS, MAAR DIE BALK IN ZIJN EIGEN OOG OF GROEP ZIET HIJ NIET HA,HA, LOOK WHO’S TALKING! DE GROOTSTE RAT IN SURINAME, MET ZIJN GROEP ROMMEL. HET IS ZO VER, HET GAAT NIET LANG MEER DUREN, HEEL BINNENKORT KOMEN WIJ JE OPHALEN, JE GOEDE VRIENDEN WETEN HET WEL, WIE MET HET COMMANDO ZAL WORDEN BELAST, WANT HIJ LUST JE ROUW, MAAK JE BORST MAAR NAT BOUTA!! HIJ IS GELUKKIG GEEN SURINAMER MEER, DUS HIJ KAN HET DOEN.


  Maak melding
 20. Steeds het gezeur over de 8 december moorden van 1982!! Wie besteed aandacht aan 27 jullie 1986! Toen Brunswijk ook zo te keer ging en niet 15 mensen zijn omgekomen ,maar dit noem ik wreedheid des duivels! volwassenen, kinderen, zijn omgekomen, vrouwen zijn verkracht, baby’s zijn doodgeschoten, anderen hebben huis en inboedel verloren, anderen zijn drugs en alcohol gaan gebruiken, jonge meisjes zijn gaan prostitueren, anderen gehandicapt geworden, anderen zijn gestorven van verdriet omdat ze deze burgeroorlog niet konden verwerken, anderen zijn gaan stelen en deze generatie is nu ontstaan door die abanie, brunswijk ; die ongeschoolde schooier die Holland heeft misbruikt om het leger van Bouterse aan te vallen, zogenaamd wilde hij opkomen voor zijn volk, maar heeft hen nog meer in de pinarie gezet, vluchtelingen zijn ze geworden, waarvan enkelen van hen de scchool niet meer konden bezoeken! Dan praat ik niet over boslandcreolen alleen,maar elke ras; ook de indianen die zwaar hieronder hebben geleden, hindustanen ,javanen uit Moengo en noem maar op!! Als al deze mensen moeten opkomen voor het leed dat hen is aangedaan, ja dan komen we ook nooit klaar!! En dit leed die brunsie het volk heeft aangedaan!!Met medewerking van Holland!! Daarover praat niemand!! Men doet alsof hun neus bloed! Die brunswijk moest ook allang de bak in gaan! En Holland moet ook voor het gerecht gesleept worden! Want ze zijn medeplichtig! Wie maakt zich zorgen hierover!Degenen die de oorlog hebben overleeft van 1986 , moesten zelf weten om zelf weer op eigen krachten zich zelf weer op te bouwen en tot nu toe! Vele gezinnen zijn ontwricht, niemand praat hierover!! Vader of moeder moet zelf weten hoe verder te leven na de oorlog en ik kan je zeggen dat het niet makkelijk voor hen was maar dat ze op eigen krachten zich zelf weer moesten opbouwen!! Anderen wonen nog steeds in een krot, omdat ze de middelen niet hebben om deze onkosten te maken!! Dit hebben we te danken aan Ronny Brunswijk en Holland en wanneer men steeds zeurt over bouta dit ,Bouta dat, bouta boven , onder links en rechts ! Moet men ook stilstaan aan de oorlog van 1986 ,waarbij er veel verfoeilijke dingen zijn gebeurt; maar daar praat die onrechtvaardige president helemaal niet over! Hij heeft integendeel juist Brunswijk in de politiek geplaatst en tilt hem op de armen alsof hij de redder van Suriname is!! Wel, ik kan jullie zeggen dat het recht zege zal vieren en dat Bouterse het aan het rechte eind zal trekken , want Gado de nanga eng !! De leugens kan nog zo snel zijn maar vergis je niet de waarheid achterhaalt haar zeker wel!! Heeft men hem niet herkozen( 10x)in de NDP!! Jaren gaan en jaren komen!! Maar de waarheid is altijd hard om aan te horen!! Te wang mang e lei gi mi a no hati so, ma te wang sma e tak waarheid, dan dat moro hati en dat sma no mang begrijp ini sranang kondre!! Weet je dat vene en zijn aanhangers het wreedst van allemaal zijn ; omdat ze het volk misleiden en het land willen vernietigen, maar zover zal het niet komen, omdat Bouta no e sribi! Oe kan probeer foe schakel eng uit ,ma oe no moes mis eng! Want ef oe mis eng ,dan mag ej weten , brada nanga sa, dat hij jullie ogen zal openen! Want a mang no e sribi; vene slaapt, maar niet BOUTA!!


  Maak melding
 21. Bouterse was een onnavolgbare rechterspits.

  Dat Bouterse één van Surinames meest besproken personen uit de geschiedenis is, staat buiten kijf. Dankzij hem is Suriname op de wereldkaart gezet. Alleen iemand die gezegend is met zijn uitzonderlijke leiderschapskwaliteiten kan het zolang vol houden in een land als Suriname.
  Een land dat gebukt gaat onder de koloniale naweeën. Een bevolking, dat verdeeld is en waar de mensen zich gedragen als gelijke polen van een magneet. Een land dat opgescheept zit met één van de meest minderwaardig gedragsvertonende leiders. Een land dat last heeft van een grote groep lòsers, zelfhaters, betweterige narcisten, koloniale lafaards, in het buitenland omdat zij geen kans kregen om te participeren in het beroven van het land zoals zij dat in dit forum stellen. Deze mensen zijn van onbetekenend waarde in de landen waar zij op dit moment hun armoedig leventje slijten, en dus voor het land Suriname geen betekenis hebben.

  Het is bekend dat Bouterse een topsporter is geweest in zijn jonge jaren. In zijn glorie jaren was hij niet te volgen vanwege zijn creatieve reageervermogen op diverse situaties. Zijn schijnbewegingen waren messcherp en onnavolgbaar. Zijn tegenstanders stonden met knikkende knieën tegenover hem in de politieke arena. Het volk genoot van zijn acties alsware hij een voetbalgoochelaar in het nationale team van het land. Een soort rechtsbuiten met een vlijmscherpe schaar, een perfecte voorzet om in te koppen maar ook een bliksemsnelle reflex en timing om de dodelijke tackels van zijn tegenstanders te ontwijken.

  Helaas aan elk feestje komt een eind. Het volk kan alleen in nostalgie aan deze volksman denken. Een vos verliest zij haren maar niet zijn streken. Dit spreekwoord past geheel in deze setting. Tijdens de laatstgehouden NDP massa meeting bleek dat Bouterse zijn messcherpe acties, waaraan het volk gewend was niet meer toepaste. Daar is hij nu al te oud voor. Maar wie niet sterk is moet slim zijn, blijkt wel uit zijn toegepaste onnavolgbare schijnbeweging. Op magistrale wijze heeft hij zijn tegenstanders op een dwaalspoor gezet. Het front heeft het nakijken.

  Een korte analyse van de schijnbeweging:
  Mensen die het spelletje begrijpen zullen van goeden huizen moeten komen om deze schijnbeweging te doorzien. Wij zullen deze schijnbeweging effe analyseren.
  1 “De huidige regering is een corrupte boevenbende”. Oplossing: Een regering van nationale eenheid.(dit houdt in dat deze regering uit de competitie wordt gehaald)
  2 “Pleiten van amnestie” ( Dit betekent een politieke uitnodiging aan deze regering om het juridische proces zo snel mogelijk te laten aanvangen als zij het volk wil bewijzen• geen boevenbende te zijn, en zelf niets te vrezen hebben)
  3 “Hij geeft aan zelf niet in de regering te willen zitten” ( Dit geeft alleen aan hoe zelfverzekerd Bouterse is over zichzelf, het komende proces, en het niveau van de huidige NDP politici)

  By the way:
  Beste Nico wij stellen het niet op prijs dat jij je inlaat met Surinaamse problemen en haar belangen. Laat het over aan de Surinamers zelf hoe zij hun problemen willen oplossen. Dankzij jou landgenoten is het Land Suriname op dit niveau beland. Kom gerust bij ons pom, bami en roti eten. Kasiri als toetje, zolang jij maar weet hoe jij je als gast moet gedragen.

  DyaDyaman (Bewustzijnsbeweging) http://www.oyeradio.tk. [email protected]


  Maak melding
 22. @Nico: en wat is volgens jou ‘zijn verdiende loon’ – en kan je e.e.a. ook beargumenteren?

  @DyaDyaman: ik begrijp, middels de link, dat jij in Amsterdam zuid-oost woont – is dat juist?


  Maak melding
 23. Niemand heeft gesproken over wat hij heeft gedaan in ons mooi binnenland met de marrons vb moiwana, mora kondre en al die onschuldige mensen die zijn vermoord vermoord .
  Waarom is de marron vandaag aan de dag dag zo geworden,stigmatisatie, discriminatie dat is allemaal verergerd door de dictatuur periode ven de heer Bouterse en nog erger gemaakt de de opennvolgende regeringen.

  boipili


  Maak melding
 24. Dictatuur Bouterse dit, Dictatuur dat…

  De aandeel van Nederland en de Neo-Kolonialisme die NPS en VHP hebben gevoerd word gemakshalve maar weggelaten.

  Suriname is jullie zat, maar de eerstvolgende verkiezingen zal licht brengen in deze kwestie.


  Maak melding
 25. elke revolutie gaat samen met bloedvergieten.
  een CIA agent heeft zelf verklaard op discovery channel dat ze bezig waren met een
  inval maar dat is tegengehouden door Lubbers.
  dus er was wel degelijk sprake van een coup.
  ik hoef niet uit te leggen hoe een militair
  in zo’n situatie denkt en handelt.jij of ik
  en dat is juridisch gezien geen moord.wat
  in andere landen allemaal heeft plaats gevonden is vele malen erger.als je een
  amerikaan dit vertelt (15 revo doden)dan gaat
  hij dood van het lachen.Is this a joke ;here
  in de US every minute we have 15th deads.
  pinochet is vertrokken naar het hoogste gerechtshof (hoeveel slachtoffers who knows??) en toch werd hij gesteund door de
  imperialisten .Bouterse heeft de fout gemaakt dat hij niet het liedje van het Westen wilde en nog steeds niet wil zingen.
  Fidel gaat binnenkort heen maar er staat een
  nog sterkere spits klaar : HUGO CHAVEZ
  Let maar op wat de imperialisten straks ver-
  zinnen om een oorlog in deze regio te starten. Wij benne benieuwd!


  Maak melding
 26. beste mensen van surinaame waarom worden julie zo boos als bouta weer wat zegt dat is juist wat hij wil laat hem toch praten en geef hem geen aandacht want dat is wat hij zoekt zo men naar hem luistert denkt hij dat hij kan doen en zeggen wat hij wil hij heeft zijn tijdt gehadt het is hem ook niet gelukt om surinaame op een goede weg te lijden en als hij dat of iets gedaan heeft dan moet het recht zijn recht krijgen en hoe langer dat recht uit blijft zal dat surinaame verdeelt blijven dat is erg jammer voor jullie en het land ik vind dat vene nu maar is van zich moet afbijten en laten zien wie de baas is in het land dit duurt veel te lang er moet nu is een einde aan de dec moorden komen en moi wana en al het andere want hoe erg het ook is en was met alle eerbied voor de slachtoffers dit houd surinaame achter in ontwikelling sluit het oude goed af en laat het recht zijn gang gaan en werk aan de toekomst van surinaame er is veel te doen een vriend


  Maak melding
 27. Nu komt de ware aap uit de mouw. Alle oliedomme aanhangers verdienen de komende lugubere gebeurtenissen waar zij ook slachtoffer van zullen worden. Back to the eigthies maar dan zevenmalen erger. Hahahahahahahahahahahahahaaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES