zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe Surinaamse ambassadeur in Nederland gereed

Nieuwe Surinaamse ambassadeur in Nederland gereed

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 dec – “Ik ben er helemaal klaar voor.” Dit zegt Suriname’s nieuwe ambassadeur in Nederland, Urmila Joella-Sewnundun (38). Met haar ervaring in de politiek en de diplomatiek crash course die ze recent heeft doorlopen, kan het niet fout gaan. Het vertrouwen van haar politieke partij, de Vooruitstrevende Hervormingspartij, VHP, zal zij meenemen als extra stimulans.

Van president Venetiaan kreeg ze bij haar beëdiging mee dat het vooral haar taak wordt de relatie tussen Suriname en Nederland te helpen uitbouwen en e de communicatiekanalen open te houden. “Geen eenvoudige taak”, aldus Venetiaan. Een extra dimensie én uitdaging wordt gezien in de honderdprocent-controle op de Nederlandse luchthaven Schiphol.

Die heeft de relatie aardig onder druk gezet de afgelopen tijd. Venetiaan ziet de relatie als een duurzame samenwerkingsvorm op basis van partnerschap. Joella-Sewnundun zal ook de banden tussen de beide regeringen en volkeren en de relatie tussen de Nederlanders van Surinaamse afkomst en hun thuisland “gezond, levendig en prettig” moeten helpen houden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
 1. En nu de visum plicht afschaffen voor alle ned-suris…
  Dat zou een goede daad zijn mevrouw Urmila,dat ben je een echte Engel van de vhp.

  Laat ook een vierde speler op de route A’dam-Parbo komen,liefst uit het aziatische blok.

  Dat geeft zeker enorme een kick..


  Maak melding
 2. Kom Urmila ook genieten, van een lekker leventje in patata,want zo zie ik dat,inderdaad visum afschaffen hoe je het keert of draait we zijn Surinamers men vergeet hoeveel dozen er naar Suriname.gepost wordt ,geld noem maarop.
  dus Urmilla kom niet op je droge zitten behartig goede zaken.bay de way Desi ti na ju dei.

  Akuba


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES