donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameTelecommunicatie Autoriteit Suriname drastisch

Telecommunicatie Autoriteit Suriname drastisch

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 7 dec – De Telecommunicatie Autoriteit Suriname, Tas, vat zijn regulerende taken drastisch op. Dit meldt de Ware Tijd. Nieuwkomer Digicel Suriname is na een onderhoud schriftelijk te kennen gegeven dat diens ‘terugtrekking’ is geaccepteerd. De leiding van Digicel is compleet verrast.

Het onderhoud was aangevraagd om uiting te geven aan de eigen ontevredenheid over het tempo van formalisering van de toetreding tot de Surinaamse telecommarkt. Dit wordt als te traag ervaren. Tijdens het onderhoud met de Tas-leiding is terugtrekking geopperd als mogelijkheid als er geen schot komt in het proces. Bij de Tas moet dit als formeel zijn opgevat.

Kort na het onderhoud is bij Digicel een brief bezorgd, waarin de ‘terugtrekking’ wordt gehonoreerd. Vooralsnog wordt niet veel waarde gehecht aan deze stap, omdat de Tas niet bevoegd wordt geacht een dergelijke brief te sturen. De verantwoordelijkheid voor het vergunningenbeleid is door de president gedelegeerd aan de minister van Transport Telecommunicatie & Toerisme, TCT.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE
  1. Weer een voorbeeld van hoe het niet moet in Suriname. Arrogantie van de overheid of is het een TJOEKKOE kwestie??? Ik hou het op het laatste..want alles draait om corruptie in Suriname. Nu wordt de ontwikkeling weer tegen gehouden door een beslissing van de A-Combinatie. De leiding van TAS is nl.in handen van deze combinatie. Hebben zij de Patamacca-deal ook niet onhold gezet??? Misschien moeten de investeerders maar naar Nickerie, want daar zijn er minder regels en boeven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES