dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenCarrièreKartaram multiculturele ondernemer van het jaar

Kartaram multiculturele ondernemer van het jaar

-

Does Travel & Cadushi Tours

De uit Suriname afkomstige Rishi Kartaram(33) is uitgeroepen tot beste multiculturele ondernemer van Nederland meldt de Wereldomroep. Hij ontving ‘The Other Businessman Award’ voor zijn bedrijf Gameworld, dat computerspelletjes distribueert en een omzet draait van €100.000,- per dag. ‘Multiculturele ondernemers moeten laten zien dat ze deelnemen aan de maatschappij.’

Kartaram begon volgens BIZZ al op 18-jarige leeftijd naast zijn studie economie met zakendoen. Hij overtuigde met zijn presentatie de jury en het publiek ervan dat hij de beste multiculturele ondernemer van Nederland is: ‘Ik heb aangegeven dat ik een aantal obstakels overwonnen heb. Het is bijvoorbeeld erg moeilijk om de financiering te regelen als startende ondernemer.’

De winnaar heeft zijn studiefinanciering ‘creatief’ gebruikt, zegt hij zelf. Verder benadrukte hij dat multiculturele ondernemers meer naar buiten moeten treden en dat zij moeten laten zien dat ze deelnemen aan de maatschappij.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

12 REACTIES
 1. Van harte gefeliciteerd. Samen met hem hoop ik dat er nog inderdaad meer multiculturele ondernemers naar buiten zullen treden. Hij en nog vele (niet zichtbare) anderen zijn het bewijs dat multiculturele mensen veel meer in hun mars hebben, dan dat van ze wordt gedacht.

  Gratis voor gratis 🙂
  gewoon een goed ondernemingsplan opstellen, in jezelf maar ook in je plan geloven, een goede dosis doorzettings en uithoudingsvermogen, professioneel hard werken (en soms ook netwerken) en het succes komt vanzelf.

  Succes!


  Maak melding
 2. waw, men! 100.000 e /dag. Joh ga je nog aan goede doelen doen.
  misschien andere ondernemers helepen of zo, iets waar andere allochtonen baat mee kunnen hebben.


  Maak melding
 3. Dhr,Kartaram
  Nog gefeliciteerd met u award.
  Zo zie je mar weer,waar een hindoestaan toe in staat is,dar kunnen andere sur.wel een puntje aan zuigen.
  vr gr cees..


  Maak melding
 4. Heer Kartaram,

  Van harte gefeliciteerd met deZe en wie weet nog meer awards.
  Zo zie je maar een hindoestaan kan het wel.

  Ik hoop niet dat je door jaloezie,haat,nijdt ondermijnd wordt.
  Ga door en laat het weten.

  Veel succes..van harte gegubd…


  Maak melding
 5. Oke dan!!!

  Gefeliciteerd man ga zo door!!

  Laat de andere Surinamers hun ogen open doen en zien dat het toch kan want er zijn nog genoeg andere die het ook kunnen alleen haken ze af.


  Maak melding
 6. Mensen ik was erbij op het gala en Rishi heeft het goed gedaan. Overigens was die hele zaal gevuld met super goede jonge en oudere multiculturele ondernemers. Dus we zijn zeker met meer EN druk bezig ons meer te profileren. Voor foto’s van het gala en van Rishi kijk je op http://www.theotherbusinessman.nl

  groetjes nog een goede multiculturele onderneemster Surined.


  Maak melding
 7. Onze secret miljonair…
  Vele die hem kennen (in de echte wereld) spreken er schande over hoe hij zich presenteerde op de buis, goede tijden slechte tijden komt nog geloofwaardiger over!

  Je zou Dhr Kartaram eens goed moeten kennen en met mensen spreken die met of voor hem gewerkt hebben, je weet niet wat je hoort..

  En hoe goed hij met mensen omgaat, of te wel totaal niet met mensen kan omgaan!!


  Maak melding
 8. Deze Secret Miljonair krijgt van zijn moeder nog steeds de fles, letterlijk!

  Vreemd genoeg komt dat op die leeftijd toch niet zo vaak voor en zeker niet als men zich zo zelfstandig voordoet komen zoals is te lezen in zijn interviews op het web!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES