dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte Julien C. blijft voorlopig vast zitten

Verdachte Julien C. blijft voorlopig vast zitten

-

Does Travel - naar Suriname

De 22-jarige Julien C., die wordt verdacht van de moord op de achtjarige Jesse Dingemans, blijft in ieder geval de komende veertien dagen vastzitten. C., een tengere jongen van Surinaams-Antilliaanse afkomst, gaf vandaag toe vrijdag op de basisschool van Jesse te zijn geweest.

De rechter-commissaris bepaalde vanmiddag dat C. in hechtenis moet blijven. Binnen twee weken zal de rechtbank beslissen over een eventuele verdere verlenging van de voorlopige hechtenis. De verdachte, die eerder al ontkende betrokken te zijn bij de moord, bleef in de rechtbank volhouden dat hij niets te maken heeft met de dood van Jesse. Volgens zijn advocaat gaat het om een ‘mysterieuze zaak

Julien C. komt uit een gebroken gezin en heeft een Surinaamse moeder en een Antilliaanse vader. Zowel zijn biologische ouders als zijn pleegvader figureren volop in de professionele karatewereld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. ophangen die kootzak aan de hoogste boom mij maak het niet uit of hij suri of anti of wat dan ook is met jou poten van kinderen afblijven in dit soort gevallen een weerloos kind het leven ontnemen de hoogste straf geven nooit meer lostlaten


  Maak melding
 2. Typisch mensen gedrag je hoort 1 kant van een verhaal en men begint al te oordelen en veroordelen.

  deze jongen is verdacht omdat hij zich op dat moment in de buurt vd school bevond.

  heeft iemand gezien dat hij het heeft gedaan? zijn er spooronderzoeken bekend die hem tastelijk verdenken?

  ga uit van je mens zijn en neem niet klakkeloos informatie over of het nou media is of niet. ik verneem nu pas de afkomst van de jongen, als hij echt verdacht was hadden ze die wel vermeld in de nederlandse kranten. tenzij de politie is een keer gaat nadenken en die info niet verstrekt heeft.

  heeft hij het gedaan ben ik natuurlijk voorstander van de hoogste straf.


  Maak melding
 3. kleur zegt niks. hij verdient wel de zwaarste straf. KLeur is nogmaals niet relevant. want als we zo beginnen moeten we natuurlijk de wrede blankenregime nooit vergeten.!


  Maak melding
 4. Ik vind het een zeer trieste zaak. Niet alleen voor de ouders van het kind, maar ook voor de samenleving als geheel. Als de verdachte werkelijk het feit heeft gepleegd, dan moet de rechter darover oordelen. Want het feit is strafbaar, maar de dader misschien niet. Ik zou her oordeel dus aan de rechter overlaten.

  Thom


  Maak melding
 5. Hij is een verdachte,maar nog niet veroordeeld…afwachten zou ik zeggen.Niet gauw oordelen mensen…Oppakken van een verdachte is geen kunst,maar of het tot veroordeling komt ??…..Ik hoop dat de echte dader berecht wordt.
  WasSalaam!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES