President Venetiaan even op Schiphol i.v.m. doorreis

17

President Venetiaan arriveert vandaag als leider van een Surinaamse delegatie op Schiphol, op doorreis naar Abuja. In de Nigeriaanse hoofdstad wordt eind deze maand een topconferentie over integratie gehouden door Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse staatshoofden.

Vorige week besloot de Nederlandse ministerraad dat een ambtenaar van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken zowel bij aankomst als bij vertrek van Surinaamse hoge functionarissen aanwezig zal zijn op Schiphol.

De Surinaamse president hoeft daarom niet bang te zijn dat hij op een onbehoorlijke manier zal worden gecontroleerd op Schiphol, zoals dat eerder gebeurde met ministers Amarello-Williams en Amafo.


17 REACTIES

 1. In het bovenstaande bericht schrijft u:

  “De Surinaamse president hoeft daarom niet bang te zijn dat hij op een onbehoorlijke manier zal worden gecontroleerd op Schiphol, zoals dat eerder gebeurde met ministers Amarello-Williams en Amafo…”

  Wie zegt dat de ministers Amarello-Williams en Amafo op een onbehoorlijke manier werden gecontroleerd? Dat zeggen zij zelf. Dus zou er in het bericht moeten staan:

  “De Surinaamse president hoeft daarom niet bang te zijn dat hij op een onbehoorlijke manier zal worden gecontroleerd op Schiphol, zoals dat eerder ZOU ZIJN gebeurde met ministers Amarello-Williams en Amafo…”

  Journalistiek is een moeilijk vak.


  Maak melding

 2. Wat gaat die man in hemelsnaam daar doen? Wat voor meerwaarde heeft deze reis voor suriname?
  Van de reissom, daggelden en verblijfskosten van de totale delegatie kan men in het binnenland een goed geoutilleerde medische post bouwen en inrichten.


  Maak melding

 3. Vene mag toch ook op reis….Hij is tenslotte voorzitter van de “snoepreisjesclub”. Ik vraag mij in Godsnaam ook af wat we in Afrika te zoeken hebben….


  Maak melding

 4. Winsten,

  Als je commentaar levert, dan moet je goed opletten dat je zelf geen fouten maakt. Dit lijkt mij in ieder geval geen goed nederlands “zoals dat eerder ZOU ZIJN gebeurde”.


  Maak melding

 5. Er is veel te leren van die nigerianen. Wanneer het komt op corruputie. Dus vinden vene en de zijnen het wel heel belangrijk daar zelf alles te gaan leren. Maar ja, hij is niet het schepste mes in de lade dus wordt het maar een snoep reisje…


  Maak melding

 6. reizen ,reizen ,reizen dat is hun hobby !!
  maar met wie reist hij elke keer ????
  Ja !!! met die kraag alweer !!!
  zo opmerkelijk is het bij deze twee .

  Of weten de surinamers niet wat deze twee hebben !!
  Kraag lygia is een buitenvrouw van hem .
  En is ook opvallend dat de president zelden of nimmer met zijn vrouw gaat.

  Ik weet 100%dat die lygia kraag de buitenvrouw is van hem .

  hahahahahahaahahah…………

  ik ben al moe van dit gedoe en heb voor geen cent belangstelling !!!
  alleen maar hoerenpolitiek .

  reizen met zijn buitenvrouw ,da`s leuk en gezellig .

  Weg met dit rotzooi en boeven ,hoeren ,poltitiek.


  Maak melding

 7. Vene de ondercommandant van het Somo/Brunsie- misdaadsyndicaat, kan van de Nigerianen leren hoe zijn baas, Somo kan stelen zonder dat het in de publiciteit komt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.