Ex-commandant MP Suriname uit NDP-hoofdbestuur

8

PARAMARIBO, 27 nov – Ramon Abrahams, oud-commandant van de Militaire Politie, is geen secretaris meer van de Nationale Democratische Partij, NDP. Dit meldt de Ware Tijd. Bij de verkiezingen voor het hoofdbestuur hebben de subafdelingen van Paramaribo Abrahams weggestemd. Er is een intensieve anticampagne gevoerd, omdat zijn functioneren veel te wensen zou overlaten.

De anticampagne komt van de subafdeling Blauwgrond. “Geen sprake van twee kampen of verdeeldheid. Het is een normaal verkiezingsverschijnsel, zoals je bij elke campagne tegenkomt. Wij hebben niets tegen die persoon, maar in de politiek moet je flexibel zijn. Naar onze smaak heeft hij niet goed gefunctioneerd. Abrahams is geen secretaris meer en hij moet zijn biezen pakken”, zegt afdelingsvoorzitter Gilly van Holt.

Abrahams, die slechts dertig stemmen haalde wil geen commentaar geven. “Zaken de partij rakende ga ik niet in de media bespreken. Dat doe ik intern.” De meeste stemmen, 185, gingen naar parlementariër Jennifer Geerlings-Simons, die eerder dit jaar bedankte als fractievoorzitter. Op 9 december wordt de partijvoorzitter gekozen. Desi Bouterse is de enige kandidaat.


8 REACTIES

 1. willempie, ik verwacht geen VHP taferelen dat is wat ik juist wil aan geven. want men wilt een drama van gaan maken.zal je merken aan de reacties.kijk ook maar naar het kop stuk ex commandant MP.Weet je hoelang geleden die man ex militair was. Abrahams kan men niet gaan kenmerken als ex mp.Ik kan ook straks schrijven ex onderwijzer venitiaan is onlangs…


  Maak melding

 2. Moet Ramon Abrahams zo langzamerhand niet eens voorkomen i.v.m. 8 december (en andere schendingen van de mensenrechten in de jaren ’80)? Dat lijkt mij momenteel het meest relevante inzake zijn persoon.


  Maak melding

 3. Neen Ramon abrahams is door het OM van de lijst van verdachten gehaald en moet dus niet voorkomen ivm 8 december.Hij word niet langer als verdachte gezien. Dus Abrahams kan niet gekenmerkt worden als vooral ex MP en of verdachte in de 8 december zaak.


  Maak melding

 4. Gilly,wil naar die njang pato,van de DNP,want met Ramon kan je niet sollen,hij is militair geweest,Surinamers weten,niet wat dicipline is,hij heeft keihard gewerkt voor de zetels,bigisma taki sikiman e gi Gado sari.Ramon is een keiharde werker Gilly,de
  NDP is niet van jou Desi moet jou opdonderen
  je sticht alleen maar onheil in de partij,je denkt als ramon weg is kun je makkelijk stelen drape Desi wan ju.Dobbelaar.

  Akuba.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.