Telegraaf-columns Jörgen Raymann in boekvorm

3

Vanaf vrijdag jl. ligt ‘Het beste van Raymann’ in de winkels. Een selectie van de 45 beste Telegraaf-columns van cabaretier Jörgen Raymann, die gebundeld zijn in één boek. Dat selecteren was een hele klus zegt de populaire Surinaamse presentator in De Telegraaf.

In zijn columns worden allerlei thema’s aangesneden. “Het kan over Verdronk gaan, maar ook over vakantie of Suriname, waar ik ben opgegroeid” zegt Jörgen in de krant.

“Dat selecteren was een hele klus. De afgelopen tijd heb ik weer al mijn columns moeten doorlezen. Als je tweeënhalf jaar een wekelijkse column schrijft, vergeet je veel van wat je aan het papier hebt toevertrouwd” is te lezen op de Pagina Privé van De Telegraaf.

Het boek is vrijdagmiddag in Vak Zuid in Amsterdam gepresenteerd. Ajax-trainer Henk ten Cate was de eerste die het boek en de dvd van Jörgen Raymann in ontvangst mocht nemen.


3 REACTIES

 1. Ik zal het niet kopen, Raymann gaat steeds meer buiten het dagelijks fatsoen dat ook hij thuis heeft geleerd. Op het podium grijpen naar je onderste edele delen is weinig beschaafd en opvoedkundig en helemaal niet om te lachen. Bah, basta.


  Maak melding

 2. Beste Peter,

  Misschien ten behoeve van jou algemene ontwikkeling: dat is wat een cabaretier doet en voor hun is dat werk.
  Netals een kunstenaar kunstwerk maakt of een zanger zingt en danst 🙂

  Mvgr,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.