vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieCel voor minderjarige drugskoerier uit Suriname

Cel voor minderjarige drugskoerier uit Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Volgens het Nederlands Juridisch Dagblad moet een minderjarige drugskoerier uit Suriname, 12 dagen de Nederlandse cel in voor de invoer van ongeveer 1.305 gram cocaïne. Volgens de veroordeelde was zijn koffer stuk gegaan. Hij kocht toen een nieuwe en liet deze vervolgens onbeheerd bij zijn neef achter.

Bij zijn aanhouding kwam hij erachter dat zijn koffer was geprepareerd. Het binnenframe van de koffer was abnormaal dik en er was tevens te zien dat de ene wand met een schroef/ bout was vastgezet en de andere wand met een popnagel.

Was dit een tragisch verloop van coïncidentele gebeurtenissen of is er meer aan de hand; is de jongen erin geluisd door nietsontziende harddrugdealers, familie of niet? Die vragen komen aan de orde in een uitgebreide uiteenzetting van de zaak op de site van het Nederlands Juridisch Dagblad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Is moeilijk te zeggen als hij onschuldig is of niet of als het een set up is. Vaak weten ze wel en hebben meegewerkt, maar er zijn gevallen waar ze ook onschuldig zijn, maar dat weten zij en de Here alleen.
  Het recht moet zegevieren.
  Is wel erg als je niks heb gedaan, maar je moet de bak in en als hij zo jong vind ik dat hyij begeleidt moet worden of hij schuldig is of niet, en niet opgesloten worden. De jeugd van vandaag is de toekomst van morgen


  Maak melding

 2. Waar we ook zijn in de wereld. Onze koffers en tassen worden altijd opnieuw ingepakt op de dag van de terugreis!
  Ervaring en leeftijd spelen een grote rol.
  Ik vind het vreselijk erg voor die jongen. Hij heeft nu een strafblad en zal geen rooskleurige toekomst hebben!


  Maak melding

 3. ach joh hij weet het bliksem goed wat er gaande was die jonge kerels van nu zijn rijper dan we denken willen mooie kleren en stoer zitten lopen over straat.ik ben 33 jaar en trap er niet in dat hij erin dat hij het niet wist je ziet ze overal op de hoeken van straten …..mijn conclusie is een goeie les voor hem neem maar een kranten wijk en je hoeft geen prada en dergelijke .boeng ging.


  Maak melding

 4. Is hetzelfde wat die vrachtwagens chauffeurs en de Nederlanders in cellen in over heel de wereld overkomt,als ze dan worden gepakt zeggen ze ook dat ze het niet wisten en erin zijn geluist.

  Het kan best dat deze jongen het wist,en zo kan het ook zijn dat een paar van die mensen hier boven genoemd het ook wisten maar dat ze zielig worden gevonden.


  Maak melding

 5. A Kising mooiii. A boeng DJENG.
  Het liefst zou ik deze jongen echt achter de tralies willen zien.
  EEN LES VOOR EEN ANDER EN VOOR IEDEREEN!
  Alle drugskoeriers weten nooit dat er drugs in hun koffer zit. Dat is de taal in de drugswereld, maar je hoort ze wel als ze geld in handen krijgen.

  Je hoort je koffer niet onbeheerd achter te laten en je wordt er meerdere malen voor gewaarschuwd.
  A tang so.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES