Curaçao’s Insel Air wil op Paramaribo vliegen

4

PARAMARIBO, 23 nov – Het nieuwe Curaçaose Insel Air wil op Paramaribo vliegen. Dit directeur Edward Heerenveen van Insel Air. De bedoeling is dagelijkse vluchten uit te voeren. De nodige vergunningen zijn reeds aangevraagd en er wordt een positief antwoord verwacht. Er zal voortgebouwd worden op relaties met de SLM.

Nu reeds worden passagiers gevlogen van Aruba naar Curaçao, waar ze verder getransporteerd worden naar Paramaribo. “De SLM bestaat al decennia en heeft zich bewezen, wij hebben het volste vertrouwen”, zegt Heerenveen tegenover de Times of Suriname. Het fundament voor de samenwerking is enkele weken geleden gelegd in Paramaribo.

Tijdens het beleidsoverleg tussen minister Alice Amafo van Transport Communicatie & Toerisme, TCT, en haar Curaçaose ambtgenoot is onder meer overeengekomen om double destination-toerisme te bevorderen. Het strandtoerisme kan dan gecombineerd worden met ecotoerisme. Er zullen wel meer maatschappijen moeten worden toegelaten om de verwachte toename van het aantal toeristen te kunnen verwerken.


4 REACTIES

 1. “Er zal voortgebouwd worden op relaties met de SLM”

  DIT IS HET K****O PROBLEEM…….!!!

  Als dit klopt, dan hoeven jullie niet te komen. Het gaat erom dat jullie SLM gaan beconcurreren zdd het voor vele Surinamers ook een optie wordt om vanuit Curacao naar Suriname te gaan


  Maak melding

 2. Insel air zal behoorlijk onder de tafel moeten betalen en dan nog zal het jaren duren voor zij worden toegelaten te vliegen naar Suriname.
  Wie wil nou weken wachten op een visum om naar suriname te gaan terwijl je naar het zelfde bos kan in Guyana, Frans guyana zonder een visum.


  Maak melding

 3. aan insel air : aub niet met een maatschappij die DECENNIA lang heeft BEWEZEN geen bestaansrecht te kunnen claimen .
  ooit regelrecht gevlogen in een fiasco ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.