vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandVerkiezingen: Nederland naar de stembus

Verkiezingen: Nederland naar de stembus

-

Does Travel - naar Suriname

Ongeveer 12,3 miljoen kiesgerechtigden in Nederland kunnen vandaag hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. De meeste stemlokalen zijn vanaf 07.30 uur geopend. De ruim tienduizend stemlokalen sluiten woensdagavond om 21.00 uur. Vergeet dus niet te stemmen!

Met je stem kun namelijk je invloed uitoefenen op de politiek van de komende vier jaar. Je bent niet verplicht om te stemmen. Maar wie niet stemt, laat een mooie kans liggen om zijn of haar stem te laten horen. Stemgerechtigden in 24 gemeenten moeten hun stem uitbrengen met het rode potlood. De stemcomputers die de gemeenten gebruiken werden afgekeurd omdat ze fraudegevoelig zouden zijn. Elf andere gemeenten kregen vervangende stemcomputers. Verder doet ongeveer de helft van de Nederlandse gemeenten mee met het experiment met stemmen in een willekeurig stemlokaal. Kiezers binnen deze gemeenten kunnen hun stem uitbrengen in een stembureau naar keuze.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. verkiezingen in nederland nu kunt u vanuit suriname participeren,met
  marleen intelligence in de minimale vorm,
  http://marleen.startbewijs.nl
  regeer nederland vanuit suriname,koop uw politieke partij!
  geef giften aan :
  de replublikeinse politieke partij
  giro : 2373727
  postbus 11037
  1001 GA Amsterdam
  Nederland
  (t.a.v de regering suriname mijn oprechte verontschuldiging, als iemand mijn volk(nederland)eu) aanvalt heeft dat mijn prioriteit.


  Maak melding
 2. Ik hoop niet dat er een regering naar eigen believen in elkaar wordt gezet en de volkswil genegeerd wordt zoals men in Suriname heeft gedaan.De meest logische coalitie zou CDA/Pvda/SP moeten zijn vanwege de 99 zetels die gezamelijk behaald zijn.In ieder geval mag en kan men de SP niet over het hoofd zien!!!!!De lijsttrekker van die partij,Jan Marijnissen,is een doodgewone sociaal bewogen volksjongen die de klappen van de zweep onder het “lagere” volk kent.Ik ben in ieder geval zeer blij dat de VVD niet meer mee mag doen.Voor het trio Zalm,Rutte en Verdonk is het “einde van de wedstrijd”.


  Maak melding
 3. Jammer,dat de sp niet in de regering komt,
  En wat voor belang heeft uw daar bij,dat het uw uitkering omhoog gaat nu dat zal zeker niet gebeuren.het kabinet komt er uit te zien CDA pvda C unie.
  vr gr cees..


  Maak melding
 4. jammer genoeg is politiek niet logisch.
  CDA/PvDA/SP zal er waarschijnlijk niet komen om de volgende twee redenen.
  Het CDA lust de SP niet en zal geen grote linkse overmacht van 41 tegen 58 (32+26)dulden.
  De PvDA is machstbelust en zal de SP opofferen voor de VVD. De PvDA heeft zich opportunistisch genoeg immers nooit uitgesproken voor een links kabinet.
  De VVD is nooit vies van een beetje macht en zegt uiteraard JA als het gevraagd wordt.
  Dus beste mensen. Ik denk dat het CDA/PvDA/VVD wordt. Minder logisch als je let op de aantallen maar waarschijnlijk genoeg als je uit gaat van de machtshonger van de politici.
  Overigens voor wie van kleuren mengen houdt. Gooi de partijkleuren door elkaar en je hebt een bruin kabinet.
  Hahaha dat zou kunnen staan voor de huidskleur van de meeste nederlanders van niet-westerse komaf.
  Helaas kun je het ook associeren met de bruine hemden van de racistische Nazi’s.


  Maak melding
 5. de verkiezingsuitslag: er zijn gelukkig minder Nederlanders van niet westerse afkomst in de kamer gekozen. Ik zeg GELUKKIG, want die redie musu broers en zusters van ons die tot nu toe in de kamer zijn gekozen, hebben geen ene moer voor de Surinamers gedaan. WELKE REDI MUSU HEEFT GEKLAAGD OVER DE 100% CONTROLE??? geen Griffith, geen Leerdam, geen Rambocus!!!Hulde en felicitaties aan HARRY VAN BOMMEL!! ik wens hem zelfs een vice-premierschap toe. Aan deze man met karakter heb je tenminste wat. WEG MET DIE REDI MUSU’S!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES