maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVeiligheidsman parlementsvoorzitter Suriname vast

Veiligheidsman parlementsvoorzitter Suriname vast

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 nov – Een veiligheidsman van parlementsvoorzitter Paul Somohardjo is door de politie aangehouden op verdenking van afpersing. Dit meldt de Ware Tijd. Met veiligheidsman ‘Chico’ zijn ook nog twee medeverdachten gearresteerd. Door verscheidene personen is aangifte gedaan van afpersing voor het verkrijgen van domeingronden. Ook zou gesjoemeld zijn met immigratiedocumenten.

Volgens de benadeelden moest de financiële afhandeling plaatsvinden bij de ingang van het parlementsgebouw in Paramaribo. Procureur-generaal Subhas Punwasi zegt nog niet te zijn geïnformeerd. “Ik was er vanaf dinsdag niet. Ik hervat maandag mijn werkzaamheden en zal me laten informeren. De advocaat-generaal zal er wel van op de hoogte moeten zijn.”

De politie heeft bij huiszoeking dossiers aangetroffen met documenten voor het verkrijgen van domeingrond en verblijfsvergunningen voor Chinezen. Ook waren er vergunningen voor vuurwapens, die onder beheer waren van Chico. Er is een vuurwapen in beslag genomen. Nagegaan wordt onder meer of hoge functionarissen of politici betrokken waren bij Chico’s activiteiten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Natuurlijk zal er een hoge functionarissen of politici bij betrokken moeten zijn, maar of ze ook vervolg gaan worden, vergeet het maar. Ze zijn untouchable. niemand kan hun wat maken. Ze spelen de god van Suriname.


  Maak melding
 2. ze gaan ons doen geloven, dat al die assemblee leden die daar rondhangen, al die griffie mensen die ook rondhangen, het niet vreemd vonden dat er mensen daar kwamen bij “chico” en dat somo er absoluut niks van wist. de veiligheidsman van somo heeft niks in de assemblee te zoeken als somo er niet is. En wie de veiligheids mannen van onze hoogwaardigheidsbekleders in aktie heeft gezien weet dat ze nooit verder dan een kamer van die ministers zijn. Dus het is onmogelijk dat somo er niks van wist.Chico is gewoon lakij van somo en elk ander verhaal die men straks gaat voorschotelen om somo uit deze zaak te houden is gewoon een coverup. Somo zelf is betrokken geweest bij vreemde gronduitgiften, dus nu laat hij zijn handlangers het werk runnen. Baas somo is ver weg van het bewijs. Wel niet zo slim ver.


  Maak melding
 3. ja hoor weer negatieve publiciteit voor het land. vene en cornuiten hoe lang willen ze zo nog doorgaan? hoe lang pikt het volk van suriname dit nog! prachtig land maar teringleiders


  Maak melding
 4. A sanie diezie na wang schijnbeweging… na topje, moro torie di.. maar ding mang deze lobi na bedonder.
  Come up Santakie incl.singerman johny johnsy and cry the rainbow 65 song for me.


  Maak melding
 5. somo is gedeeltelijk ook aansprakelijk.ik wil nu ram sardjoe en ronald venetiaan mening zien. ik was in 2000 in suriname de laatste massameeting voor de verkiezing in oliefant aanwezig met me videocamera ik heb beelden waar sardjoe als venetiaan hebben gesproken als zij de verkiezing winnen gaan ze alle corrupte ambtenaren en andere opsluiten tot de dag van vandaag is dat niet gebeurd wij zijn verder zes jaar als ik naar suriname komt ga ik het voor meneer limburg (limbo)sky radio en tv brengen om het nog een keer te laten draaien op tv zodat sardjoe en venetiaan zich moeten herinneren wat ze die tijd hadden beloofd.sardjoe heeft eenpaar weken gezegd dat hij de vader is van vhp en beslist maar hij en venetiaan zijn samen vaders voor de boeven corrupte mensen in hun kabinet ik heb een voorstel aan beide heren verlaat het kabinet a.u.b en geef de kinderen de jongeren ook een kans want er zijn betere geschoolde mensen in suriname gaan jullie een beetje met jullie familie en kleinkinderen op vakantie en genieten van je laatste dagen en geeft nu de jongeren de kans. succes en de waarheid moeten jullie toe geven wat ik hierin hebt vermeld.ik hou van nederland als er wat gebeurd binnen het kabinet van nederland. verlaat die persoon vrijwillig het kabinet of anders gaat het kabinet naar huis zie voorbeeld vervroeg verkiezing nederland 22 november over twee dagen.suriname neem voorbeeld van ons nederland

  lala


  Maak melding
 6. Dood gewoon een eigenbedrijf van meneer de voorzitter.
  Dit weet Tjonge(datsun)ook deze mannen zijn met andere zaken bezig ipv landsbelang te dienen.
  Ik weet echt niet wat Vtje eet als de dag begint.
  Maar het lijkt erop of als hij (schij.)in zijn bovenkamer heeft zitten.
  Gewoon en doodgewoon een partij(PL) met maffia-achtige bevoegdheden.
  Onder duidelijke leiding van Vtje de NPS.
  Ze zitten (NPS) als duidelijke idioten te slapen.


  Maak melding
 7. Aai booi,deze “veiligheidsmensen” gedragen zich alsof ze meer dan korps-commando van de politie zijn.Ze zijn eerder lui dan moe…en voelt zich belangrijk.Ga een vak leren,timmerman ofzo.Nuttig voor de maatschappij..


  Maak melding
 8. In Suriname is alles mogelijk dus verwonderd het mij niet.Iedereen wilt zo snel mogelijk rijk worden.Kijk maar naar die bezittingen van Bouterse en zijn mannetjes.
  Politici zijn zakkenvullers en criminelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES