Home Onderwerpen Justitie en politie Wurgpoging tijdens KLM vlucht uit Suriname

Wurgpoging tijdens KLM vlucht uit Suriname

13

Een 38-jarige Nederlander heeft donderdag voor commotie gezorgd aan boord van een KLM-vliegtuig dat volgens bronnen van Nu.NL op weg was van de Johan Adolf Pengel International Airport in Suriname naar Schiphol. De agressieve man probeerde een medepassagier te wurgen en sloeg een andere passagier een brugprothese uit zijn mond.

Cabinepersoneel wist de man met veel moeite te overmeesteren. Ook nadat de man geboeid was, bleef hij zich agressief gedragen. Een arts die toevallig aan boord was, gaf de 38-jarige man een kalmerende injectie. Hij werd op Schiphol aangehouden, bevestigt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee vrijdag.

Het motief voor zijn gewelddadige gedrag is onduidelijk. De marechaussee wilde niet bevestigen dat het incident zich afspeelde in een toestel dat onderweg was van Suriname, meldt de site.

13 REACTIES

 1. Fighter probleem eis..meestal 5 jaar als je geluk hebt mag je twee jaar effectief zitten.
  De rest kijk uit je wordt zomaar terreur verdachte..

 2. K1.

  Deze agrsieveling kan je naar Japan sturen om mee te doen aan de K1 gevechten.
  Tigri sabi pé ai krasi ing gó.
  Als hij wordt gestuurd naar de K1 is hij de agrssiviteit snel kwijt,snap je èm?

 3. Verdriet en nogmaals verdriet. Mischien ziet hij zijn familie nooit meer. Weten jullie hoeveel er zijn die de vliegticket niet meer kunnen betalen. Als iedereen blij is waarom dan ruzie maken. Dus maak de reizen goedkoper.

 4. Een nederlander?of nederlandse surinamer??
  Dat is toch wel iets wat we moeten uitzoeken want, hollanders gedragen zich meestal wel netjes ..hehehe

 5. Wel erg dat het is gebeurd, maar ja dat kan overal gebeuren,laat dat het gebeurd zelfs dagelijks,zelfs ambulancepersoneel wordt tegenwoordig in Nederland aangevallen,hoe gek zijn ze dan??

  Het is misschien een idee voor Nederland om een controle te houden om bv mensen na te trekken of ze een vechtersbaasje zijn of niet,helpen ze ieder geval een hoop werklozen aan een baan,of het zin heeft is wat anders.
  Zouden deze dingens alleen maar op de route Amsterdam-Paramaribo en andersom gebeuren??

 6. O,ja het was een Nederlander,dus blank,een witte mang neem ik aan,anders had er wel een Nederlander van Surinaamse afkomst gestaan,zou die niet drugs hebben geslikt of doen alleen mensen met een kleurtje dat??

 7. Het toestel moest gewoon terug keren naar Zanderij mek ding priet ing skin djing: Atie stjieng na prisiri foe nengre.

 8. Opsluiten en de hele dag op een fles laten zitten, hierdoor had er weer een vertraging kunnen ontstaan en dan zou Su weer een slechte naam krijgen.

  Geen toegang meer verlenen tot Su, simpel zat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.