vrijdag, mei 31, 2024
HomeNieuws uit NederlandMarco van Basten roept Clarence Seedorf alsnog op

Marco van Basten roept Clarence Seedorf alsnog op

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf (30) meldt zich maandag toch als 21e man voor de selectie van het Nederlands elftal in Noordwijk. De middenvelder van AC Milan gaf gisteren gehoor aan een oproep van bondscoach Marco van Basten voor de oefenwedstrijd van woensdag tegen Engeland. Dat meldt De Telegraaf.

De krant schrijft dat Van Basten Seedorf voor het eerst sinds zijn aanstelling als coach oproept. Dit nadat oranje-speler Wesley Sneijder bekend maakte dat hij maandag voor onderzoek aan zijn knie naar het ziekenhuis moet. De Ajacied liep gisteren in de wedstrijd tegen PSV een knieblessure op.

Seedorf speelde z’n 77e en laatste interland op het EK in Portugal in de halve finale tegen het gastland. Hij scoorde elf keer. Hij maakte er geen geheim van dat hij nog dolgraag voor Oranje wil uitkomen. Zaterdag schreef het Algemeen Dagblad nog dat Van Basten absoluut niet van plan was om de geboren Surinamer te selecteren.

A Media Player is required.

Link: RTL Video Nieuws

opening
Fernandes Express
Passion in concert

42 REACTIES
 1. Zie daar die slimme van barsten heeft onze clearence op geroepen om hem voor eens en voor altijd naar het verleden te verbannen.je zal de sterren van de hemel af moeten spelen wil je niet dat van barsten aan geeft dat je niet in zijn elftal past.ik wens je heel veel succes toe laat zien dat hij niet om je heen kanen mag draaien.als jij het bij milan kan kan je het veel beter binnen het nederlands elftal.kromanti de nanga joe.a doe ma wise a kribo kan kan tia mani .hisri boy.


  Maak melding
 2. hebben jullie op seedorf kans gelet?????wesley sneijders moet vanwege een knieblessure naar het zieken huis. dus maar een opzoek gaan naar paardenkracht . seedorf moest zich gewoon hoog blijven houden zoals eerder werd gezegd,maar denkt aan de andere kant dat hij zn reden zal hebben maar ik gun het hem.BE COOL


  Maak melding
 3. De druk zal erg hoog zijn zowel op van Basten als op Seedorf, ik weet niet of dit wel een gezonde manier van samenwerking zal opleveren, want het is toch hoe je het ook wend of keert, het is onder druk en een opgeeisde plaats in oranje van Clarence. Seedorf wil je a.u.b. geen penalty’s in geeen elk geval nemen, ook niet als die anderen erom vragen, omdat ze zelf niet durven.


  Maak melding
 4. Ik heb een hoge pet op van Seedorf, het is een goede redenaar en hij heeft zijn moederland een grote dienst bewezen met het geven van een voetbalstadion maar hier heeft zit hij totaal mis.

  Het is de eeuwige hebzucht en egoisme van de voetballer Seedorf om in het Nederlands elftal te spelen terwijl het nederlandse publiek je totaal heeft uitgekotst en de bondscoach je niet eens zag spelen in de loop der maanden.

  Seedorf toont een geweldig karakter met z’n doorzettingsvermogen maar had een Surinaamse geweldenaar kunnen zijn als hij had bedankt om nog onder deze coach te spelen net als van Bommel en van Nistelrooij.
  Niet hun hadden de eerste moeten zijn om te bedanken maar jij Seedorf.

  Seedorf z’n hebzucht om te spelen voor het nederlands elftal zal hem duur komen te staan.
  De bondscoach roept hem alleen op om z’n gelijk live te kunnen bewijzen aan het nederlandse publiek waarom hij hem nooit opriep.
  Oudste truck uit de voetballerij, hij deed namelijk hetzelfde bij van Bommel.

  Ontwaak Surinamers

  Gelukkig is degene die zichzelf Surinamer kunnen noemen


  Maak melding
 5. Dit is nu de zwakte van M.Basten altijd geroepen dat hij de vijfde speles is voor het middenveld en zie hoe een klein gesprek
  voor de tv kanleiden
  VEEL SUCCES CLERENC JE HEB HET VERDIEND
  C.STOKMAN EEN FAN VAN JE


  Maak melding
 6. krepie van basten houd wel van donkere spelers, maar hij heeft een verkeerde beredenering en houd daar stevig aan vast.
  een speler is volgens hem geschikt als : het jong is, 90 minuten vol kan spelen, nog niet al te bekend is (zodat hij niet constant word gedekt)en een niet te groot inkomen (zodat de speler speelt alsof z’n salaris ervan afhangt)
  hij heeft weldegelijk een paar goede donkere spelers:
  babel (surinaams)
  V bronkhorst (moluks)
  sno (surinaams)
  mendes da silva (surinaams)
  ibrahim affelai (marrokaans)
  C Seedorf (surinaams)
  Nigel de jong(surinaamS)
  jaliens (surinaams)
  landzaat (moluks)
  khalid boularouz(marokaans)


  Maak melding
 7. Dit is echt nieuws. Ai baya die seedorf lijkt op een gewonde hond,met de staart tussen de achterpoten ,kwispelend,buigend stap voor stap naar die ho.trainer toe.Soso sjing !Waar blijf je waardigheid .Je bent topspeler en nu dit ???


  Maak melding
 8. Ik hoop dat ze verliezen met minimaal 10-0.
  Als het zo moet,!!!! sta je daar als voetballer, ze willen je er niet bij hebben, maar door dat gezeur in de media hebben ze geen keus.Laat die surinamer maar voor een keertje meedoen, dan zijn we van dat gezeur af (aldus prof, van Basten)

  Marron.


  Maak melding
 9. 2e open brief aan Clarence Seedorf

  Geachte heer Seedorf, beste Clarence,
  Ik hoop dat je je ervan bewust bent dat als je woensdagavond wordt opgesteld dat je niet een voetbalveld maar een mijnenveld betreedt met de meest afschuwelijk verwoestende anti-personeelsmijnen die allemaal op jouw gewicht zijn afgesteld.
  Zelfs de EOD zal niets voor je kunnen betekenen
  God bless U mie boi


  Maak melding
 10. Als er straks spreekkoren zijn moet Seedorf niet gaan klagen en zijn fans ook niet.
  Sport heeft niets met afkomst te maken en ik denk dat van Basten een grote fout maakt en Seedorf ook, de tijd zal het leren.
  Hopelijk komt het goed en valt er niets te klagen door winst te behalen, doch blijft het een beladen zaak met verliezers, de ene smeekt en de ander laat zijn trots varen of is slim.


  Maak melding
 11. Wierie…Laat mij het anders stellen. MARCO HOUDT NIET VAN NEGERS!! Ze worden gebruikt, wanneer het hem uitkomt en om z’n straatje schoon te vegen. Bij zijn aantreden heeft hij alle negers verwijderd…Davids,Seedorf, Kluivert,Hasselbaink etc. De Indos v.Bronckhorst en Landzaat mochten blijven, De Jong ook, heeft een blanke moeder en Boularouz(Marokkaan). Babel en Jaliens kwamen erbij als bankzitters!!!En nu hij veel kritiek krijgt, maakt hij nu een multicultureel potje van. Da Silva(hij is geen Suri, maar een Kaapverdiaan), Affelay(Marokkaan)en Sno(kan hij wel voetballen?)worden toegevoegd als bankzitters, als ze geluk hebben, anders moeten ze op de tribune plaatsnemen.Marco en Rita Verdonk, twee handen op één buik!!


  Maak melding
 12. seedorf is een held
  waar andere lafaards geen penalty durfden te nemen deed hij het wel, broertjes de boer en witsche en danny blind, allemaal witte lafaards

  clarence beseft dat hij nog een grote prijs kan winnen
  niet geschoten altijd mis
  de sportman met ambitie wil alles eruit halen nu het nog kan
  succes clarence, schrijf geschiedenis
  weg met die simpele figuren die niet verder komen dan zwart wit denken


  Maak melding
 13. “”weg met die simpele figuren die niet verder komen dan zwart wit denken “””””(aldus P)

  Zoooooooooo……dat is dan een heleboel simpele figuren hier in Nederland.

  Marron


  Maak melding
 14. Heren heren heren, het is weer jammer dat vele van jullie de plank weer volledig mis slaan (lees: vele van u, dus niet een ieder).

  Het is na het afgelopen WK pijnlijk duidelijk geworden dat de mensen waar v Basten zijn hoop op had gevestigd. Publieklijk door het ijs zijn gezakt. Het is waar dat er genoeg nederlandse talenten (ook van buitenlandse afkomst) rondlopen, maar met talenten alleen kom je er niet. Waar het nederlands elftal nu behoefte aan heeft zijn leiders op het veld. Met zijn charisma en uitstraling voldoet Seedorf hier aan.

  Clarence jongen laat zien waarom jij de beste voetballer bent die Suriname ooit heeft voortgebracht. Mijn zegen heb jij kerel !


  Maak melding
 15. Eindelijk is van basten verstandig. Dit is 1 van de beste middenvelder van de wereld. hoop dat het niet bij 1 interland blijft maar dat hij meer kansen krijgt om zich te bewijzen. Clarence doe je best!!!


  Maak melding
 16. Mensen,gewoom even afwachten,wie straks gelijk heeft.Is het k***o Marco of Seedorf. En wat weer, als Wesley weer fit is. Mijn advies is ,gewoon mee kappen.Er zit toch geen donker speler in de selektie.

  Mvgr. voetbal gek


  Maak melding
 17. een surinamer is altijd de dupe van de witte man , kijk maar op schiphol .
  Seedorf is een grote voetballer hij heeft alle surinamers achter zich , maar dit keer laat hij iedereen staan .
  Een grote voetballer als seedorf moet niet zelf vragen , hij moet gevraagd worden

  een Nickerieaanse Rijstboer


  Maak melding
 18. Seedorf, waar is je trots gebleven? Saede yu e saka yu srefi so gi den bakra?

  Realiseren we ons niet tak na den bakra hori un 300 yari na ini katibo,ik kan en zal het nooit begrijpen..


  Maak melding
 19. Waarom weer zo negatief?Seedorf mag doen wat hij wilt.Het is nu tijd dat jullie nu moeten zwijgen.Als jullie negatief willen blijven over het geval van Seedorf,moeten jullie leren of je nageslacht te leren zwoegen om professioneel voetbal te bedrijven.En dan mogen jullie bepalen of jullie mogen spelen of niet.Praten doen jullie heel goed,vooral negatief denken en anderen beoordelen en ook veroordelen.Wat is jullie bijdrage in deze wereld?Seedorf heeft zijn bijdrage in deze wereld al geleverd.Wordt nu tijd om nuchter te denken en je gedachten niet te besmetten met negativiteiten.Wees allemaal blij dat een surinamer als Seedorf een grote naam heeft kunnen maken.Wij Surinamers hadden de Para’s gediscrimineerd:”zij zijn dom of zoiets van Para djoeka genoemd,maar nu wereldberoemd tot en met.Nu is het echt de tijd dat jullie(negativisten)moeten zwijgen.


  Maak melding
 20. seedorf je hebt 3 keer de championsleague gewonnen met drie beste clubs van de wereld, zo dus dan denk ik dat je automatisch weet wat je doet….zelfs cruiyf heeft dat niet kunnen bewerkstelligen…..je bent gewoon nummer 1 en je staat in de top 50 van werelds beste middenvelders….respect


  Maak melding
 21. Go Clarence, laat je niet kisten Suriname is trots op je,ik denk dat je weet waarmee je bezig bent, en om straks in aamerking te komen voor de verkorte opleiding voor betaald voetbal trainer heb je gewoon nog drie interlands nodig, dus ga ervoor want dat scheelt 5 jaren, en ik zie Seedorf over een paar jaar bondscoach worden van grote landen als Italie Engeland, maar ook Nederland, dus Clarence ga ervoor, ik ben trots op je, kijk niet naar achter maar naar voren………..
  Ruben Maynard:


  Maak melding
 22. Seedorf is een top atleet. Met hem erbij kan Nederland echt een gooi doen naar EK 2008. Van buigen voor Van Basten is geen sprake. Clarence heeft zo lang zo goed gevoetbald dat Van Basten gedwongen was hem te selecteren anders was Marco ontslagen en verguisd in de media. Van Basten heeft gebogen.


  Maak melding
 23. Ik ben altijd een grote bewoderaar en een fan van Clarence Seedorf, als mens als een grote sportman maar vooral als SURINAMER.
  Ik begrijp wel zijn redenering om zijn droom te verwezenleker, om een keer een grote toernooi te willen winnen maar, wees nou eerlijk met je zelf Clarence wat kan je nog winnen met dit huidige ned. elftal.
  Want ze kunnen alles hoor maar behalve voetballen o.l van Van Bsaten. En letop jonge want straks als de hele plan van Van Basten net niet lukt dan ben jij de gebeten hond en onderleiding van die enen man van VI hoe heet ie nou weer…..
  oja Johan (SNORRY)Derksen.
  Maar goed Clarence je hebt eenmaal er voor gekozen voor de ned. elftal dus wens ik jou alleen maar het BESTE TOE en hopenlijk dat dit niet de laatste keer dat ik je mag bewonderen.
  succes.
  sapakara.


  Maak melding
 24. nickeriaanse rijstboer
  heb je nog wat geplant en geoogst laatsleden
  volgens mij hebben jullie nooit meer geinnorveerd afgelopen decennia
  hjullie zijn in gehaal door landen als usa, thailand en guyana qua rijstteelt
  altijd maar op subsisidie zitten wachten
  als jullie net zo presteerden als seedorf was suriname de rijstschuur van de wereld
  kap met gramaxone drinken en ga rijst machinaal verbowuen
  is suriname is het mnogelijk 3 keer te oogsten ipv twee keer pewr jaar
  hup aan de slag ipv rijst importeren en coke te smokkelen


  Maak melding
 25. warning: pas als je een fanatieve sporter bent ga je seedorf begrijpen……elke voetballer wilt graag voetballen, Pele, beckenbaur,maradonna,rijkaard,davids,linneker,morinho,dunga,neeskens,wine schal…ze willen allemaal voor hun nationale elftal voetballen, maar wegens omstandigheden en leeftijd lukt het niet,denk je dat kluivert niet terug gaat als v. basten hem oproept??????? voor een sporter blijft het altijd kriebelen. echte sportliefhebbers kunnen jullie je nog herrineren??: van basten die jaren lang geblesseerd was maar toch hoopte om voor milan en het nederlandse elftal te voetballen……….!! seedorf is gezond en heeft weinig blessures gehad tijdens zijn loopbaan. hij rend als een leeuw en manouvreert als een cheetah…. dus seedorf wat ik wil zeggen is dit : ga gewoon lekker door, een echte sporter stopt pas wanneer zijn gewrichten hem in de steek beginnen te laten…zo big up clarence…!!!!


  Maak melding
 26. ‘november 14th, 2006 at 11:20 pm
  nickeriaanse rijstboer
  heb je nog wat geplant en geoogst laatsleden
  volgens mij hebben jullie nooit meer geinnorveerd afgelopen decennia
  hjullie zijn in gehaal door landen als usa, thailand en guyana qua rijstteelt
  altijd maar op subsisidie zitten wachten
  als jullie net zo presteerden als seedorf was suriname de rijstschuur van de wereld
  kap met gramaxone drinken en ga rijst machinaal verbowuen
  is suriname is het mnogelijk 3 keer te oogsten ipv twee keer pewr jaar
  hup aan de slag ipv rijst importeren en coke te smokkelen

  h’

  Wat heeft deze reactie te maken met bovenstaand onderwerp?

  h wil je mij dat uitleggen?

  Alvast bedankt voor je uitleg!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES