Van Basten niet gevoelig voor woorden Seedorf

24

Clarence Seedorf keert voorlopig niet terug bij het Nederlands elftal. Marco van Basten bleek vrijdag niet gevoelig voor de smeekbede van de Surinaamse middenvelder afgelopen maandag in het tv-programma Voetbal Insite, schrijft het Algemeen Dagblad.

De bondscoach heeft Seedorf niet opgenomen in zijn selectie voor het oefenduel van woensdag tegen Engeland in de ArenA. Seedorf maakte op televisie openlijk een knieval voor Van Basten. Hij erkende fouten uit het verleden en benadrukte dat hij nog dolgraag voor Oranje wil uitkomen. ,,Hij deed dat heel netjes en beschaafd”, erkende Van Basten. ,,Het was een goed gepland charme-offensief. Maar ik blijf van mening dat we hem nog niet nodig hebben.”

De bondscoach legde vrijdag nogmaals uit waarom hij Seedorf geen nieuwe kans gunt. ,,Je hebt verschillende soorten middenvelders. Je hebt creatieve middenvelders, controlerende middenvelders en middenvelders met een groot loopvermogen. Ik vind Seedorf creatief en technisch goed geschoold. Hij moet dus concurreren met Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder. Ik geef voorlopig de voorkeur aan Van der Vaart en Sneijder. Zij hebben mij nog niet teleurgesteld.”


24 REACTIES

 1. Hoe diep kan je zakken Clarence? er komen bij mij vergelijkingen op met een hond en een varken….. waar is jouw menselijke waardigheid en trots????? ik schaam me surinamer met zulke karakterlozen als jij te zijn!!!!


  Maak melding

 2. seedorf hou de eer aan jezelf en laat”san marco”met rust.er zijn genoeg mensen die je waarderen .en niet alleen om je kwaliteiten.als rechtgeaarde surinamer zeg ik je nogmaals”hou de eer aan jezelf en laat die vent zijn gang gaan.


  Maak melding

 3. Clarence, je hebt je sporen reeds verdiend.
  We hebben genoten en genieten nog steeds van je spel. Wees een trotse Surinamer en stop met het bedelen bij een persoon die je minacht. Hou de eer aan jezelf. Veel succes verder.

  Sagi
  Almere


  Maak melding

 4. mr.zuidoost,

  Voor mensen zoals jou, schaam ik mij Surinamer te zijn.
  Seedorf had het misschien niet zo moeten aanpakken, maar om nou met zulk soort vergelijkingen aan te komen is idioot, maar dat zal wel met je denkniveau te maken hebben.

  Vergeleken wat Seedorf in z’n leven heeft bereikt zal jij nooit halen.

  Wij als Surinamers moeten juist trots zijn op een van de beste voetballers ter wereld!!! en nogmaals misschien had hij het anders moeten doen, maar wie maakt nou geen fouten in het leven???


  Maak melding

 5. Jullie zullen me allemaal uitschelden………… maar ik probeer altijd eerlijk mijn mening te geven, Oke???
  Die Seedorf is eigenlijk gewoon een kontkusser; en dan ook een blanke kont ….dat is erg.
  Sorry ,,,,,,,,,,,,,,,,, ik kan niks anders van maken.

  Marron


  Maak melding

 6. Mike ik voel me ook aangesproken hoor.

  U schreef: Vergeleken wat Seedorf in z’n leven heeft bereikt zal jij nooit halen.

  U kunt een ieder niet met elkaar gaan vergelijken, wat Seedorf bij van Basten heeft gedaan zou ik nooit in mijn hoofd halen. Je moet je eigenwaarde kennen en dat heeft hij bewezen door zich voor de voeten van V.Basten te werpen na de zoveelste selectie afwijzing.

  Om even terug te komen op uw zin, is mijn antwoord: wat ik heb bereikt in m’n leven zal Seedorf nooit halen. Dus dat!


  Maak melding

 7. Misschien is Seedorf veel strategischer, slimmer en trotser dan wij allen denken.
  Het kan ook zo zijn dat seedorf met deze aktie van basten heel fijntje publiekelijk fileert zonder dat de laatste het zelf in de gaten heeft. Seedorf spant nu de blanke pers voor zijn karretje om een andere blanke man (van basten) te kortwieken. Laten we gewoon afwachten hoe dit afloopt.


  Maak melding

 8. Seedorf kijkt naar zijn bankrekening en niet naar een stelletje fans waar hij niets aan heeft,van.Baten kijkt naar de resultaten die voor hem en zijn achterban gelden en niet zoals de Surinamers op dit forum amas doen.
  Aan de ene kant spugen jullie je gal op de nederlanders, terwijl in jullie paspoort staat nederlander.
  Wie goed is , is goed en niet omdat hij of zij zwart is, vaak kan het die zwarten niet eens schelen dat het hun achterban niet goed gaat.
  PAS WANNEER ZE UITGEKAKT ZIJN ZOALS DAVIDS en nog meer van dat soort surinamers die hun eigen mensen niet zien staan wanneer het hun goed gaat.
  BLIJF VOORAL FAN ZOU IK TEGEN JULLIE WILLEN ZEGGEN.


  Maak melding

 9. Jammer Clarence,
  wat je voetbalkwaliteiten betreft en je betrokkenheid bij Suriname, blijven we jou dankbaar en behoud je onze trots. Met je charme offensief naar Van Basten heb je drie grote fouten gemaakt.
  1. Je hebt die arrogante kwal die steeds meer onder vuur kwam te liggen een reddingsboei toegegooid;
  2. Je hebt je zeer oncollegiaal gedragen tegenover Edgar Davids,Marc van Bommel en Ruud van Nistelrooy, die hem, mede in jouw belang, een dreun op z’n smoel hebben verkocht;
  3. JOE BROKO JOE JEJE SAKA voor die klootzak en daarmee heb je niet alleen jezelf, maar ook je familie, vrienden en bewonderaars door het slijk gehaald.
  Meer zal ik hierover niet zeggen.


  Maak melding

 10. Ik vraag me af als jullie het programma wel hebben gezien. Ik heb Clarence niet horen smeken, ik heb hem zijn motivatie om voor Nederland te spelen horen onderbouwen, en dat op een zeer waardige manier.
  Laten jullie je geen zand in de ogen strooien door het dagblad.
  Ik heb Clarence Seedorf zijn gedachte gang horen uitleggen en ik ben nog nooit zo trots op die kerel geweest.
  SRANANG SA WINI.


  Maak melding

 11. Als Seedorf, van Nistelrooy en van Bommel in het Olympisch elftal zou gaan spelen en kampioen zouden worden dan zou dat ook niet slecht zijn hoor. Ja en Seedorf moet idd niet bedelen bij die blanken want daar is hij te goed voor. Seedorf waar is je eigentrots gevoel of heb je die niet????


  Maak melding

 12. Clarence ik ben trots op jou.
  Je hebt klasse getoond, hoe het ook
  anders kan.Ik heb vol bewondering
  genoten van jou uitzending.Je beschikt
  over een zeer hoog niveau ( intilligentie )
  dan die van marco. Marco heeft het alleen
  met voetballen ver geschopt.Scholing ontbreekt bij die jongen. Maar hij kan het niet helpen. Door J.kruijf en consorten heeft hij deze functie gekregen en meer niet. Onder deze jongen moet je niet spelen,
  je doet je zelf ernstig te kort. Ik ben trots op jou.

  tatcher…,


  Maak melding

 13. Prik, helemaal goed boy jij snap die tori. Gisteravond op Talpa sport hoor je al hoe Jan Mulder en Frits Barend Seedorf prijzen dat hij op geroepen is voor de oefeninterland tegen Engelland a.s woensdag. En hoe ze Marco al beginnen af terkraken, en dat is die tori wat Seedorf wil laten zien aan ons (media) dat niet hij maar Marco degene is die niet om Seedorf heen kan draaien en dat Marco gevalid heeft. we gaan na woensdag meer horen en het is tehopen voor marco dat hij niet verlies.


  Maak melding

 14. Ai booi a tory spang no. Maar goed Clarence
  ik wenst je heel veel succes toe met de hele ned. elftal o.l.v. San Marco want die hebt je beslist heel hard nodig hoor troe tory booi.
  soko soko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.