Surinaamse Owru Jari party in .off_corso

0

December is de maand waarin de meeste Surinamers hun moederland bezoeken. Deze heimwee-toeristen vertrekken bijna allemaal speciaal om de jaarwisseling in Suriname door te brengen. Maar die unieke Surinaamse sfeer die daar heerst rond Oudejaarsdag, is komende maand ook in Nederland te proeven.

Op zondag 31 december organiseert GoodTimes.Org vanaf 14:00u ’s middags namelijk de traditionele GoodTimes OWRU JARI PARTY 2006.

Owru Jari is Surinaams voor ‘oud jaar’, en is in Suriname een groot, gezellig openluchtfeest dat in de middag begint. In Nederland, waar het hartje winter is, zal de Owru Jari viering daarom plaats vinden in Rotterdams bekendste club ‘.off_corso’, aan de Kruiskade 22.

Van 14:00u ’s middags tot 20:00u ’s avonds staan dj.’s MADSTYLE, MEO_MANIA, DANNY DELGADO EN MIXMASTER J garant voor een heftige oudejaars party. Kenmerkend voor Owru Jari is ook de Surinaamse, opzwepende kawinamuziek. De formatie LA ROUGE is verantwoordelijk voor dit onderdeel op de GoodTimes Owru Jari party 2006.

Meer info op www.goodtimes.org. Foto’s van de GoodTimes Owru Jari party van vorig jaar in Nighttown vind je hier.