woensdag, februari 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementariërs Suriname bij sessie grensgeschil

Parlementariërs Suriname bij sessie grensgeschil

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 8 nov – Suriname zal een parlementaire delegatie afvaardigen naar de eerstvolgende zitting van het Internationaal Zeerechttribunaal, waar de pleidooien gehouden zullen worden van het maritieme grensconflict met Guyana. Dit meldt de Ware Tijd. Volgens de oppositie is het too little too late.

Parlementariërs hadden er veel eerder bij gehaald moeten worden. “Wij van het parlement hebben geen constructieve bijdrage te leveren”, zegt Yvonne Raveles van de Volksalliantie voor Vooruitgang, VVV, over de trip naar Washington DC, in de Verenigde Staten. De trip duurt van 7 tot en met 20 december. VVV-fractieleider en oud-president Jules Wijdenbosch had zijn diensten aangeboden.

“Hij wilde gehoord worden in deze kwestie, maar daar is niets van terecht gekomen. Daar konden wij een wezenlijke bijdrage leveren en niet door naar Washington te gaan als stoelvulling”, aldus Raveles. Winston Jessurun van de coalitie erkent dat het parlement inhoudelijk geen bijdrage te leveren heeft. “Maar omdat het om een belangrijke zaak gaat wil het parlement zelf de gang van zaken waarnemen.”

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Zorgen dat het niet mislukt, dames/heren.
  Door het boycotten van elkaar worden jullie zeker zwakker.
  Maar ja helaas een erfenis van Holland jaren (60).
  Waar zijn ze gebleven TRIS…Tris…

  Wij vroegen J.A.Pengel naar wapens/geweren, hij bleef toen even doodstil staan,hij had het toen niet verwacht,dat er zoveel fighters in Su bestonden.
  Gaf toen als antwoord ik ga eerst in overleg met Holland.
  U ziet het resultaat.


  Maak melding
 2. Met andere woorden:
  We hebben niets te doen daar in Washington maar we gaan toch met een delegatie de zaak “waarnemen”
  Dit is een nieuw record voor Suriname. Nu weten we van te voren dat dit geld verlies is, want dat geeft de delegatie zelf aan, en toch gaat men lekker op stap om onze belasting gelden te verbrassen.
  God zij met ons Suriname


  Maak melding
 3. Hopelijk is de controle bij aankomst op het vliegveld van Washington DC minder streng als op Schiphol. Suriname kan zich toch echt geen conflict met Amerika veroorloven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES