Seedorf wil naar Olympische Spelen

15

Clarence Seedorf wil met Jong Oranje naar de Olympische Spelen in Peking. In het RTL-programma Voetbal Insite zei de Surinamer dat hij hoopt dat bondscoach Van Basten hem nog eens selecteert voor het Nederlands elftal. Maar als Van Basten dat niet wil, is de middenvelder van AC Milan beschikbaar voor Jong Oranje.

De speler van AC Milan schoof maandagavond aan bij presentatrice Barbara Barend en analisten Johan Derksen en Willem van Hanegem en sprak openhartig over de door hem gemiste strafschoppen, het hieropvolgende verdriet, de ‘kabel’ en Oranje. Seedorfs komst was opmerkelijk te noemen, omdat zowel Derksen als Van Hanegem in het verleden flinke kritiek op het presteren van Seedorf hebben geleverd.

Een paar weken geleden zei Ruud van Nistelrooij al dat hij in 2008 met Jong Oranje naar Peking wil. Bondscoach Foppe de Haan heeft daar wel belangstelling voor. In Jong Oranje mag De Haan drie oudere spelers opstellen. Het team moet zich op het EK in eigen land nog wel plaatsen voor de Spelen.


15 REACTIES

 1. Clarence, je moet niet zo slijmen.
  Als men je wil / mag, laat het zitten.
  Zo ver ik weet heb jij Surinaams bloed. Ga het elders maken, dan te lopen smeken voor wat je toch niet krijgt, en misschien dan nog op de bank. Voor je eigen frustraties. kom op zeg….
  Ga met je andere sranang brada’s wat beginnen.


  Maak melding

 2. Clarence,

  Kerel. Waar ben je mee bezig.
  Laat het NL elftal voor wat het is en neem “wraak’ via de Olympische Spelen !

  Kijk wat Ruud doet … slim.

  je “BRO”


  Maak melding

 3. je hebt al genoeg geld jongen wat lul je nog met die blanken ?ben je zo gevoelloos voor meer beledigingen.laat van.beesten met zijn weinig haar op zn kop man.


  Maak melding

 4. Open brief aan Clarence Seedorf

  Beste Clarence,
  Dat je een intelligente en fatsoenlijke voetballer bent heb je gisteravond opnieuw bewezen. Je hebt van hanegem en derksen nationwide in verlegenheid gebracht. Ook Barbara Barends verdient een dikke compliment in deze, omdat zij die het gesprek in goede banen heeft geleid. Maar brada wordt niet overmoedig. Zonder dat je het in de gaten hebt wordt jij de stok die de journalisten zoeken om van basten mee te slaan. Ze willen je echt niet in oranje hebben omdat je zo goed kan voetballen, o neen, ze willen gewoon van basten een hak zetten. En als ze jou daarvoor kunnen misbruiken zullen ze het niet laten. Ze proberen jou een vijand van van basten te maken onder het motto van “De vijand van mijn vijand is mijn vriend”. En vooral hoe ze donders goed weten dat johan cruyff de kwade genius achter jou uitbanning is durven ze hem niet aan te pakken zoals ze dick advocaat hebben aangepakt toen. Dus beste Clarence, dat jij heel eerlijk bent jegens mensen wil dat nog niet betekenen dat het andersom ook zo is. Dat je geen wrok jegens ze koester nadat ze je met de grond hebben gelijkgemaakt toont jou grootheid. Maar laat grootheid jou niet verblinden zodat je hun strategie niet kan inzien. God bless U Clarence


  Maak melding

 5. Jeemig Seedorf,je bent echt tot het nulpunt in mijn ogen gedaald.Waarom moet je toch zo smeken en slijmen,neen dat is te netjes uitgedrukt,kontelikken daar ben je mee bezig,ze willen je niet ,stuur ze TO HELL,en ga door met je prachtige spel bij Milan.
  Zelfs mijn bakra collega`s vinden je nu een grote SLIJMBAL en die hadden altijd respekt voor je,bah bah bah bah ik moet kotsen van je bah bah bah.

  Neem een voorbeeld aan Mark van Bommel,die is tenminste een VENT.
  Mijn oom had gelijk:oh moro ding blaka,o moro ding eh likkie ding bakra gogo.


  Maak melding

 6. Mijn complimenten en felicitaties aan Clarence. Ik heb gisteren het programma gezien en vond dat hij uitstekend het gesprek voerde/leidde. Ik begrijp ook niet waarom hij zo een hoge prijs wil betalen voor zijn dromen, but you gotta respect his choices.
  Verder heeft hij laten zien dat hij als mens boven allerlei politieke spelletjes en zwartmakerij staat. Hij is de selfmade man die vele autochtonen het nakijken heeft gegeven zonder enige vorm van wraak gevoelens eraan over te houden. Zoals de Italianen over hem spreken: geweldig. En Nederland heeft het nakijken omdat ze nog steeds met een kleurwedstrijd bezig zijn en daardoor hun doel voorbij schieten 🙂
  Ik hoop dat hij een rolmodel en voorbeeld is voor vele andere allochtonen.

  Mvgr,


  Maak melding

 7. Clarence sprak over trots , ik denk niet dat
  die Surinamer weet wat trots is , smeken om
  opgeroepen te worden voor oranje.
  Kom op jongen,oranje heeft jou niet nodig en
  jij oranje evenmin.

  mando


  Maak melding

 8. Clarence “follow your dreams”!!!!

  Fuck it wat andere over je zeggen, hoe meer ze over je lullen, hoe meer ze je niets gunnen.

  Ik vraag me af wat hun hebben bereikt in hun leven????? (mensen met sommige rare reacties)

  Wat voor BULLSHIT is het nou, over BLANKEN, ZWARTEN??? hiet gaat het over VOETBAL.
  Altijd dat gelul over blank en zwart, dat is allang voorbij.

  Nogmaals, als jij in het NL elftal of in -23 wil naar de spelen, hoop ik dat dit voor je zal lukken.

  p.s. hij smeekte NIET, hij zei alleen dat het een droom voor hem is, en dat die droom bij hem nog altijd leeft, en ja natuurlijk hoopt hij dat die droom ooit uitkomt, IS DAT NOU SMEKEN????????????


  Maak melding

 9. He Bull,

  jij hebt echt verstand van een garnaal. Jij moet tussen de regels door kunnen aanvoelen, dat het om een smeken gaat. Wat voor een onzin droom. clarence heeft al veel bereikt. Heeft veel aanzien en kan die alleen nog maar verliezen. Clarence heeft ook diepte punten gekend. Gelukkig voor hem doet hij het weer goed.

  Neem Cruijf als voorbeeld, durft het zelf niet aan trainer van het Ned-elftal te worden en is in feite de motor achter van Basten. Valen met het Ned-alftal zou desastrues zijn voor de reputatie van Cruijf. Dus durft hij het niet aan zelf trainer te worden.

  Het streelt Clarence meer als men blijft hunkeren naar een goede middenvelder als clarence. Ondertussen laat je keer op keer zien, dat jij het goed doet in Milaan. In oranje kan je alleen maar valen mi boi. Je hebt al 2 keer gevaald met oranje(2x penalty). clarence, neem jezelf in bescherming. Je hoeft Ned geen dienst meer te bewijzen mi boi.
  De Hollandse mentaliteit ken jij. Vandaag is het Hosanna, oranje boven en dat soort gein, morgen schelden ze uit en zijn jou verdiensten vergeten. En Dat is Holland!

  Errol M

  Het gaat je goed clarence


  Maak melding

 10. hee waterkant,jullie schrijven de surinamer seedorf,clarence seedorf is geen surinamer,hij is alleen een afkomst van suriname,geen surinamer dus,maar gewwoon een nederlander die slijmt om voor nederland uit te komen.hij weet niet meer dat hij niet meer pas in het beleid van m.van basten


  Maak melding

 11. He bolle, nu lul je gewoon slap over de nationaliteit van Seedorf. In dit onderwerp staat de voetballer Seedorf centraal en niet zijn nationaliteit. Want als hij terugkomt in oranje en speelt de sterren van de hemel zodat hij volgend jaar wereldvoetballer van het jaar wordt, dan zeggen de nederlanders dat hij nederlander is en zeggen wij surinamers dat hij surinamer is.


  Maak melding

 12. Seedorf mie gudu,laat Oranje links liggen,want iedere foutje wat je zou maken mie boi,wordt je erger neergesbeld dan voorheen.

  Je droom had je al vervuld in Oranje,wees er trots op,dus ik denk niet dat het je droom nog is om in Oranje te spelen,nadat v.Basten duidelijk had gemaakt dat ie van jullie af wil(het gezwel)weet je nog?

  Fellow v.Bommel en v.Nistelrooy,die hebben nog hun trots en hebben v.Basten het bos ingestuurd.


  Maak melding

 13. Seedorf,

  Waar ben je mee bezig??
  Je heb meer bereik met en door het voetballen dat die van Basten.
  Zoals iemand hier ook zei,jij kan niet meer winnen je hebt alles al gewonnen, je kan alleen nog maar veliezen en als je zo dwingt om toch voor Oranje te voetballen terwijl ze je niet willen dan hoop ik echt voor je dat je weet waar je mee bezig bent want als je niet presteert wordt je nog erger de grond ingeboord.

  Hou je trots mang,beter begin je langzaam met afbouwen en begin je met lessen om trainer te worden dan heb je alles,op je toppunt stop je,de rest van de wereld wil jou wel,dus dan als trainer ook,je heb een goed gevulde rekening,een gezonde gezin en geen gebrekkige benen door een verkeerde trap net als die van Basten.

  Seedorf is gewoon Surinamer,op papier misschien Nederland en misschien zn gedachten maar hij blijft een Surinamer.Toen hij die penalty verkeerd nam was die toch een Surinamer voor Nederland.

  van Basten moet jou niet wat er ook gebeurd,hij gunt anderen geen plekje die veel meer heeft betekent voor Oranje dan dat hij dat kon in zijn tijd.
  Hij wil toch ook graag een andere nr 1 zien op de lijst van topscorer van Oranje.Kluivert gunt die dat ook niet.
  Hij had geen van Basten moeten heten maar van BaRsten.

  Ok dan, Blaka,sparro,Errol M,Barra,Prik en Ada.

  Bull, je lult,bull=koe toch??koe=cow toch??
  Dus wat ben je een DONG COW!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.