Home Nieuws uit Nederland Minister Van Ardenne vertrokken naar Suriname

Minister Van Ardenne vertrokken naar Suriname

11

Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Agnes van Ardenne (CDA) is gisteren voor een driedaags werkbezoek naar Suriname vertrokken. De bewindsvrouw ontmoet daar president Ronald Venetiaan en vicepresident Ramdien Sardjoe.

Van Ardenne ontmoet ook haar ambtsgenoot, minister van Ravenswaay, om te praten over projecten waaraan Nederland financieel bijdraagt. Het gaat dan om plannen voor onder meer landbouw, onderwijs en gezondheidszorg.

Verder bezoekt Van Ardenne een ondernemer die piepschuimdozen in Suriname wil gaan produceren en het drinkwaterproject bij het pompstation Helena Christina in Wanica .

11 REACTIES

 1. Pedro
  Oke, douane en MP op Zanderij, fouilleer die dame en alle ambtenaren die met haar meereizen. Honderd procent controle!!!!! Reciprociteitsbeginselsel toepassen!!!
 2. sabiso
  Nou weet je wij zijn wereldburgers met fatsoen. Wij gaan haar niet fouilleren of beter gezegd kleineren. Wij weten tenminste hoe het hoort. Dat gebeurd vast bij heer tergkeer op SDchiphol. Wie weet geeft een goede ziel haar een "presentje"mee. Wedden???????
 3. freeway
  Mensen,leef niet in de dromen wereld zij heeft een bak met geld voor Suriname en zij is voor beleidsoverleg.Zij is niet zoals die apen die op snoepreis zijn.Wordt wakker en blijft een realist
 4. mr.zuidoost
  Een oproep aan Surinaamse Overheid om een veroordeling te laten uitspreken door de OAS en de CARICOM over de verkrachtingen en aanrandingen die Nederland (verreweg de grootste syntetische drugs producent in de wereld, met een marktaandeel van 92%) onze moeders, zusters en dochters dagelijks op Schiphol aandoet.
 5. bando
  dat durft de surinaamse regering niet jongens . ze ontvangen haar op een rode loper dan jo sie fa aka sranga minister o pier ing ka tiefie tap zandery lik na sint kong nanga wang zaka nanaga mony
 6. dyna-alias-bawe
  odi odi Fu Ba we. Nee suriname dat kan je niet maken, de afspraken die zijn gemaakt,moet je na komen. Ik wil dit zeggen, handhaaf de zelfde procedure die in NL wordt gehandhaaft.dat lijkt mij beter ,dan de afspraken te ontkrachten.
 7. LafuLastig
  Ze is niet gecontroleerd op zanderij. En mensen die mee vliegen wanneer ze naar nederland vertrekt kijk of ze in de rij met jullie allemaal staat of dat ze snel is doorgeleid. Wel eerste klas mensen vertel. Want ze stapt waarschijnlijk als eerste uit en zien jullie toch niet of ze is gecontroleerd.