Vierde verdachte moord Surinaamse zwervers vast

4

PARAMARIBO, 4 nov – Er is een vierde persoon aangehouden op verdenking van het plegen van moordaanslagen op zwervers. Dit meldt het Korps Politie Suriname, KPS. Er is ook een hoofdverdachte in beeld gebracht, maar die is nog voortvluchtig.

Er is reeds een opsporingsbevel uitgevaardigd. De overige vier zijn naar alle waarschijnlijkheid medeplichtig. Zij variëren in leeftijd tussen zeventien en twintig jaar. Twee zijn student. Het motief is nog niet duidelijk. “Ik kan nog geen concrete mededelingen doen in het belang van het onderzoek”, zegt politiewoordvoerder John Jones. Er is een speciaal team ingesteld.

De politie verwacht de zaak binnenkort op te lossen. Sinds januari is een reeks aanslagen gepleegd op zwervers in Paramaribo, waarbij vijf om het leven kwamen. Er zijn verscheidene methodes gehanteerd, van het koelbloedig neerschieten tot het levend verbranden. Volgens minister Santokhi van Justitie & Politie is dergelijk barbaars gedrag onaanvaardbaar.


4 REACTIES

 1. Het is/was bekend dat de zwervers,van tijd tot tijd zwaar afgeranseld werden.
  Dit kwam door het gedrag van de zwerver,het werd langzamerhand een dierlijk gedrag.
  Maar men(overheid) deed niks, gewoon niks.
  Daarnaast is het jammer dat zij eerst gedood moesten worden, om de beleidsmakers wakker te schudden.
  Het is jammer de verdachten(zij mochten niet doden) worden helaas de dupe, door nalatigheid van de beleidsmakers


  Maak melding

 2. ahi-boi,mie gado jereh ,sang nah joe, wang boerikie noh??
  Of heb je de klokken horen luiden en weet je niet waar de klepel hangt.Bidt tot je Schepper dat het goed komt met je,mie boi.


  Maak melding

 3. Ai baja… lees goed…ik keur dit gedrag van doden niet goed of is lezen soms moeilijk.Door nalatigheid van anderen krijgt men altijd reactie…en vaak negatief ben je daar. Men wordt de dupe door ongecontroleerde reactie(denk aan boosheid)wraak) als er niks gebeurd van uit de juiste instantie.
  Nogmaals..slachtoffer in problemen evenals de dader’s…dus(loekoe fa ding mang potie ding srefie inie probleem).
  Wees voortaan slim dit omdat uitleg overbodig was.


  Maak melding

 4. ahiboi,
  Ik heb helemaal geen problemen met lezen.Lees zelf na wat je typt:Het is jammer de verdachten (zij mochten niet doden)worden de dupe,door nalatigheid van de beleidsmakers.Waar slaat dit gedeelte nou op vooral de zin:de verdachten worden de dupe?????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.