Wereldomroep deelt radio’s uit in Suriname

1

PARAMARIBO, 3 nov – De Wereldomroep deelt in Suriname honderd kortegolfontvangers uit. De radio’s zijn bestemd voor inwoners van de binnenlanden die eerder dit jaar werden getroffen door watersnood. Volgens de Wereldomroep zijn zij sindsdien verstoken van communicatie met Paramaribo en de rest van de wereld.

Radio Nederland Wereldomroep stelt ook een krachtige kortegolffrequentie beschikbaar voor enkele Surinaamse hulporganisaties. Zij gaan onder de naam Binnenland Overleg een radioprogramma maken. Dat zal gaan over de wederopbouw en maatregelen die herhaling van de watersnood moeten voorkomen.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.