dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurNieuwe operator richt zich op Surinaamse bellers

Nieuwe operator richt zich op Surinaamse bellers

-

Does Travel - naar Suriname

Chippie, de mobiele operator van de Nederlandse Antillen, is sinds kort ook actief op de Nederlandse markt. Zij biedt via het netwerk van Telfort telefonie aan in Nederland. De nieuwe operator richt zich daarbij specifiek op Surinaamse, Arubaanse en Antilliaanse bellers. Gebruikers kunnen goedkoop mobiel bellen met een prepaid kaart of abonnement naar de Nederlandse Antillen, Suriname, Aruba en andere bestemmingen.

Via het ‘Chippieland’ netwerk kunnen bellers van Chippie ook gratis gebeld worden op negen eilanden in de Cariben. Binnenkort wordt Suriname ook bij Chippieland gevoegd. Tevens betalen gebruikers het lokale tarief voor het bellen in Chippieland. Sim-pakketten van Chippie zijn verkrijgbaar bij de meeste belhuizen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag en via www.chippieland.nl. Opwaarderen kan bij het Trekpleister, Kruidvat, via de website van Chippie

De tarieven van Chippie zijn erg scherp. Binnen het Chippie abonnement bellen gebruikers al vanaf 2 cent per minuut. Met prepaid bellen naar Suriname kost 26 cent per minuut.

Chippie is de mobiele tak van het bedrijf United Telecommunications Services (UTS). UTS is het grootste telefonie bedrijf van de Nederlandse Antillen. UTS biedt naast mobiele telefonie ook internet services en vaste telefonie aan voor klanten op de Antillen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Waarom kan onze eigen “TELESUR” dit niet?

  Omdat ze bezig waren met het bedrijf leeg te roven ipv een slagvaardige onderneming ervan te maken.

  Gr
  Robert


  Maak melding
 2. Wat noemen jullie goedkoop.Enthousiast word ik als ik het in geld uitgedrukt weet. Kijk maar naar de reizen naar Sur. Was her niet dat ze goedkoop zouden worden. Ik wil naar Sur. in dec.Een ticket kost dertien honderd min.


  Maak melding
 3. Jammer, jammer, jammer, zonde, het is duur ik bel naar voor, jawel, jawel voor 0,19 euro cent, per minuut met mijn mobieltje.
  Naar SU. mi-boi.(soms 5 ct/10 euro ct).
  Dus bleef snuffelen, het is goekoper dan wat ik hier zie(lees)


  Maak melding
 4. Jammer dat er geen concurrentie uit Suriname zelf komt maar ok als het op deze manier moet vind ik goed en gelukkig dat die ka KPN of een andere witte man zn telecombedrijf dat gaat doen.


  Maak melding
 5. surinamers alweer ontevreden kon ik dat maar vinden hier in frankrijk waar ik voor 45 of 50ct per min moet bellen als het huis tel is.is het mobiel dan kost het veel duurder


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES