zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameMiranda Lyceum Suriname viert 40-jarig bestaan

Miranda Lyceum Suriname viert 40-jarig bestaan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 nov – Het mr.dr. J.C. de Miranda Lyceum, ook wel bekend als Lyco1, viert dit jaar haar 40-jarig bestaan. In verband hiermee organiseert de middelbare school morgenavond een feestavond en reünie aan de Passiebloemstraat 4 te Zorg en Hoop.

Het Miranda Lyceum heeft de afgelopen 40 jaren meer dan 6000 afgestudeerden afgeleverd. Ex-Lyceïsten behouden meestal een sterke band met de school. Veel ex-Lyceïsten komen nog regelmatig langs om een kijkje te nemen en een praatje te maken met de docenten.

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum is op initiatief van een aantal ex-studenten een stichting ‘Lyco 40 jaar‘ opgezet. Deze stelt zich ten doel donaties in te zamelen en deze te gebruiken voor het verbeteren van het onderwijsklimaat op het mr.dr. J.C. de Miranda Lyceum. Dit varieert van het uitvoeren van simpele zaken zoals als het kopen van papier tot grotere projecten zoals het renoveren van toiletten en het gymlokaal.

Links:
Stichting Lyco 40 jaar | Foto’s: www.lycopictures.com

Lyco 1 -
[foto van de directie, begin jaren 90]

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Ai ik find het heel fijn dat wij weer onze oude maten en docenten (die er zullen zijn) eindelijk weer eens zullen ontmoeten. Ik verheug mij nu reeds als ik mij weer in kan leven in de tijd van kattekwaad als student.
    Farico


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES