zondag, april 21, 2024
HomeSpecialsEigen bedrijf beginnen?

Eigen bedrijf beginnen?

-

Does Travel - naar Suriname

Daar komt heel wat bij kijken. Voor veel startende ondernemers geldt dat ze uitstekend op de hoogte zijn van zaken die op hun vakgebied spelen, maar een onderneming voeren is meer. U moet keuzes maken. Welke rechtsvorm krijgt uw onderneming bijvoorbeeld? Hoe gaat u uw onderneming financieren? En hoe zit het met huisvesting? De keuzes die u maakt, hebben ook gevolgen voor uw belastingen, verzekeringen en voor de premies die u moet betalen. Voor startende ondernemers zijn er speciale startersregelingen.

Starterspakket
Het starterpakket bevat informatie voor de startende ondernemer over belastingen en werknemersverzekeringen. Waar krijgen ondernemers mee te maken? Welke eisen worden er gesteld aan de administratie? Hoe zit het met investeringen en met bedrijfsruimte? Wat te doen als er personeel in dienst komt? En vooral, welke gevolgen hebben deze kwesties voor de belastingen en werknemersverzekeringen?

Het starterpakket bestaat uit:
– Handboek ondernemen
– Starterskrant
– Formulier Opgaaf gegevens startende onderneming
– Brochure Uw bedrijf en de BTW

Meer informatie?
Wilt u zich op maat laten informeren, kijk dan op de website van de Belastingdienst:
www.belastingdienst.nl. Kies op de startpagina voor ‘Zakelijk’. Op de website kunt u ook onder ‘Downloaden&bestellen’ het starterspakket bestellen.

Voor algemene vragen kunt u bellen met de BelastingTelefoon: 0800 – 0543. Via dit nummer kunt u ook informatiemateriaal bestellen. Ook kunt u voor informatie terecht bij uw belastingkantoor. Antwoorden op algemene vragen over ondernemen vindt u natuurlijk ook op de website van de Kamer van Koophandel: www.kvk.nl of op www.bedrijvenloket.nl. Dit is het overheidsloket voor ondernemers waar u terecht kunt voor relevante en actuele overheidsinformatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES