Initiatiefnemers tevreden over bikersproject Suriname

0

Korpschef van politie Zaanstreek-Waterland Gerard Huijser van Reenen en de burgemeester van Wormerland Peter Tange, zijn onlangs met een goed gevoel teruggekomen uit Suriname. Ze hebben daar vorige week het officiële startsein gegeven voor het ‘bikersproject’ oftewel fietsende politiemensen.

Medewerkers van het korps Zaanstreek-Waterland hebben in Suriname het bikersteam getraind en van fietsen voorzien. De politie te fiets heeft in Paramaribo meteen succes geboekt en oogst onderweg applaus van de Surinaamse burgers.

In Dagblad Zaanstreek van vandaag is een uitgebreide reportage te lezen over de fietsende politie in Suriname

Suriname - Bikersproject


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.