zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit NederlandConsulaat meldt run op visa naar Suriname

Consulaat meldt run op visa naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het consulaat van Suriname in Amsterdam heeft het deze dagen razend druk met het verstrekken van visa aan toeristen en aan mensen die hun familie in Suriname willen bezoeken. „De laatste weken komen er dagelijks tussen de tweehonderd en driehonderd mensen langs voor een visum”, zei viceconsul Henk Vreugd vrijdag. „Dat zijn er ongeveer twee keer zoveel als vorig jaar rond deze tijd”.

Vreugd denkt dat de extra belangstelling voor een toegangsbewijs voor zijn land verband houdt met 1 november. Woensdag komt het monopolie van KLM en SLM op vluchten tussen Nederland en Suriname te vervallen. Martinair gaat vanaf die datum ook heen en weer vliegen over de Atlantische oceaan.

De algemene verwachting is dat de prijzen voor tickets omlaag zullen gaan nu het monopolie verdijnt. Zowel Martinair als Surinam Airways hanteren deze dagen actietarieven meldt het Reformatorisch Dagblad/ANP.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Duuck
  ~~~~ Begeleiding~~~~
  Nu er een run ontstaan is op de visumafdeling,dan kan men dus aannemen dat er massaal naar Suriname wordt gevlogen.Of zal worden afgereisd.Ik wil deze gelegenheid dan ter hand nemen om mensen te waarschuwen voor de geldkloppenrij in de Surinaamse samenleving.Doet men zaken in Suriname of is men dat van zins,dan adviseer ik deskundige begeleiding.Die begeleiding kan worden aangevraagd aan Stichting Hijaz in Paramaribo,www.hijaz.de
  Dan maakt het niet uit wat u van plan bent de Stichting Hijaz is gespecialiseerd in het begeleiden van niet ingezetenen in Suriname op alle facetten in de samenleving.
  Prettige reis


  Maak melding
 2. Als de toescheidingsovereenkomst(art.5)door Suriname wordt nageleefd, dan zouden wij Nederlanders van Surinaamse orgine, nu geen visum nodig hebben. Dit alles heeft de toenmalige minister Haakmat van Justitie & Politie tijdens het militair “bewind”veroorzaakt.Nieuw Front heeft na de verkiezing ook nooit meer hier wat aangedaan


  Maak melding
 3. Hallo zeg,zo maak je geen reclame ! Over de ruggen van de vriendelijke en gastvrije Surinamers te stellen dat ze aan geldklopperij doen . Flikker toch eind weg , en draai het maar om . Door zo’n onwaarheid te stellen , proberen klanten te werven voor eigen gewin of voor die van anderen , waarschijnlijk familie .Er zijn genoeg marketing opleidingen in nederland om zo je kennis en fatsoen te vergroten . Dan leer je dat reclame niet ten koste hoeft te gaan van een hele maatschappij.Dus duuck, use your brain , if you have it .

  viva


  Maak melding
 4. Surinamers gaan het nooit leren, inplaats van dat ze protesteren tegen de hoge tarief, vliegen ze massal naar Suriname, Hallo dombo’s Martinair en KLM gaan mekaar nooit concurren


  Maak melding
 5. VISUM!
  Sranang Mang zijn geen dieren die in de rij moet staan voor een visum. Ze zijn daar heel vroeg. Betalen is niks voor hun, maar wat heel erg is dat ze het niet de zelfde tijd krijgen. Moeten het na 13.00 of na een dag op halen. Ze verliezen toch een vrije dag, denk toch na. Ik heb het zelfde meegemaakt. Mijn dochter moest met spoed naar Suriname, voor de crematie van haar Nannie. Ik was daar om 6 uur smorgens en was de tweede. Verzoek en het fax hielpen niet. Ze kreeg de visa een uur voor vertrek. Nu komen jullie met goed nieuws, zeker veel verdient he. Pestkoppen!
  Een kant met geld smijten, ander kant bedelen. Hebben jullie geld nodig, vraag het dan op de luchthaven.


  Maak melding
 6. goed zo mensen,

  dan maar niet zeuren dat de ticketprijzen hoog zijn, jullie zoeken het zelf en dan maar klagen dat de tickets duur zijn./

  a tang so!!


  Maak melding
 7. Hallo mensen,

  Kijk eens goed wie er allemaal werken op de visa dienst ???? We laten ons gewoon bedonderen in suriname en hier ook. Zet een paar nederlandse mensen daar ,dan gaat alles precies volgens de regels. Het gaat ze geen ene moer aan ,of je met spoed weg moet of wat dan ook. Het zal maar met deze mensen gebeuren en dan hopen dat ze helemaal niet weg kunnen ,dat zou heel goed zijn .Ze zouden dan pas inzien hoe het voor anderen is. Het is triest dat onze eigen mensen die allemaal doen die daar werken onze eigen surinamers ,er is gewoon geen hoop meer voor suriname. Blijf lekker in nederland en haal je hele families naar nederland toe.Dat zou goed zijn ,dan hebben we geen visa meer nodig en niets meer dus opdoeken met de visa dienst het is gewoon geld verdienen .


  Maak melding
 8. Hoe je het wend of keert, Surinamers zullen blijven vliegen naar Suriname en de maatschappijen weten dat heel goed. In de tijd dat een ticket 3000 gulden kostte vlogen ze ook massaal heen en weer. Je familie zal je toch nooit in de steek laten, het jammere ervan is dat deze mensen dan ook flink uitmolken worden. Zowel door de vliegmaatschappijen als door de staat.


  Maak melding
 9. Meneer Venetiaan, SCHAF DAT VISUM GEDOE GEWOON AF. Jullie kunnen toch gewoon de luchthavenbelasting verhogen om die zelfde njang patoe te behouden. Waarom moeten wij Surineds nog in die klote rij staan om een verdomde visum aan te vragen??????? Vene als je dit niet voor ons kan doen, moeten we het misschien aan Bosje vragen????


  Maak melding
 10. Jullie willen toch zo graag Nederlander zijn,wat zeuren jullie om een habbekrats voor een visum te betalen??De toeristen hoor je niet klagen,pfffffff wat zijn Surinamers toch een klote volk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES