Home Nieuws uit Nederland Verkoopkantoor voor Martinair in Paramaribo

Verkoopkantoor voor Martinair in Paramaribo

37

Martinair heeft ter ondersteuning van haar vluchten tussen Paramaribo en Amsterdam Does Travel & Cadushi Tours aangesteld als Passenger Sales Agent voor Suriname. Dhr. Henk Essed zal de functie van Sales Manager bekleden.

Martinair vliegt vanaf 29 oktober twee keer per week de route Amsterdam – Paramaribo. Met ingang van zondag 29 oktober 2006 vliegen we elke zondag non-stop, op dinsdag gaat de vlucht via het Caribische eiland Tobago. Vanaf april 2007 is ook deze vlucht non-stop. Hiermee komt Martinair tegemoet aan de vraag in de markt om meer capaciteit op de route tussen Amsterdam en Paramaribo.

Het kantoor in Paramaribo van waaruit de verkoop zal plaatsvinden, wordt maandag 30 oktober aanstaande officieel om 13.30 uur geopend door Dhr. R. C. de Fluiter Balledux, Financieel Directeur van Martinair en Stanley Menzo, voorzitter van de Stichting Suriprofs. Vanaf vandaag is het al mogelijk boekingen te doen op het adres Burenstraat 4a in Paramaribo. Telefonisch zijn de medewerkers bereikbaar op +597 471 767, per fax via +597 475 761.

37 REACTIES

 1. harra
  martinair, of klm het is toch het zelfde. 50% is van klm, dus geen concurentie, leuk he, voor uitgang sur ga zo door, jullie eigenmensen af te persen. klootzakken.
 2. Ram
  Beste Henk Essed, No mek money brin yoe ai des lesi. Ga niet smanewerken met die kleine mol van de SLM. Je ziet wat je is overkomen, de mensen hebben jou betaald en mochten vliegen met de SLM, en jij en Ewald kleine mol hebben die centen verdeeld en wie is ontslagen Henk Essed. Die kleine mol weet het goed te spelen, met Gomez ook hetzelfde, hij is ontslagen en kleine mol mocht blijven. RaRA hoe kan dat. En ga ook niet samenwerken met Basje Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 3. h
  begrijp ik goed dat henhuys mensen heeft geboord op de lijst en dan de opbrengsten van tickets in eigen zak steekt en dan anderen laat opdraaien en ontslaan?
 4. sranang
  waarom verkopen jullie geen goedkope tickets voor suriname ik vind het belachlijk met die hoge prijzen van julie. TRAFASIE
 5. P berend
  Zou Graag voor MartinAir in Surinama de handen uit de mouwen steken!!!! Oftewel een ban bij MartinAir Suriname zou voor mij de ultime uitdaging zijn. Met een inzet die je niet voor mogelijk houd!!!!! MartinAir ik hoop op een gesprek. Een uiterst gemotiveerde medewerker in spe!!! P.Berend
 6. denny
  goed zo martin air, wanner komt ook arkefly aan de buert? allemaal afpersers van de nederlandse prinsen en prinsessen
 7. Betaalbare tickets?????
  Wordt het nu eindelijk mogelijk om tegen betaalbare tarieven naar Suriname te vliegen?? "Better open eye than open sky". Een dochter van de KLM wordt ingezet om de Surinamers verder uit te kleden. Tja en wij laten het weer over ons heen komen, omdat de boys, vrienden en vriendinnen en buitenvrouwen en hun overige trawanten IPB vliegen.
 8. De Vos
  Het is toch te gek voor woorden. Wij surinamers zijn in Nederland gekomen omdat Nederland Suriname in de steek heeft gelaten. Ëénmaal hier in Nederland gezeten is erv geen weg meer terug. Wij moesten van twe kwaaien het beste kiezen. Daar dachten wij goed aan te hebben gedaan. Ja, mis..... De meeste oudjes creperen hier en willen weer terug naar Suriname. Kan dat nog , ja alleen weg gelegd voor degene die het nog kunnen betalen. Die oudjes waarom leten de regering ze toch niet lekker vrij, dat hebben ze toen toch ook gedaan met die Nederlanders vandaar dat hun buik vol zit en kunnen ze nu afgeven op die buitenlanders die hier zitten door ze helemaal uit te knijpen. En zo gebeurde dat al jaren met die tickets naar Suriname. Eerst het land leeg plukken, de mensen in de roizoou achterlaten vervolgens worden ze in Nederland op een zijspoor gezet. Ga dan naar Suriname!!!!!!! wij nederlandse regering houden onze knip wel open.Peperdure tickets en dan zogenaamd Martin Air...goedkope tickets. Mensen we worden met z'n allen goed belazerd. Ik wou dat wij alle Surinamers een keer aan mas half geen tickets meer kopen, ik wil dan wel zien wat die zogenaamde Martin air voor ons gaat betekenen. Ik vind het allemaal volksverlakkerij, oplichting en een onbehouden gedrag ten opzichte van de Surinamers. Sterker nog als ij de bijstand zit hebben surinamers een nog groter probleem want de controle op oudje svooral is zo scherp, waar is het sociaal gedrag van de Nederlandse wet.Echt onbehouden.
 9. sranamang
  Inderdaad zijn de tickets beduidend goekoper geworden.Nu nog verder de prijzen afdingen. Martinair/KLM/SLM....wie ook de handelspart- ners zijn...Suriname is voor vele van haar ingezetenen belangrijk.Vele Surinamers en ook Nederlanders zullen i/d toekomst dit mooie land bezichtigen.Zie daar...een goede business.Om dit te bereiken...wees niet greedy maar verlaag per ommegaand verder de ticketprijzen.Nu !! sranangmang
 10. Rabin
  hallo mensen denken jullie dat de prijs omlaag gaat vergeet het maar Martinair is ook een deel van KLM.ze gaan nooit mekaar kunnen en mogen concureren hahahahahahah. Word wakker Surinamer Ticket nooit lager dus maet andere maatschapij komen oke doeiii.
 11. irene
  Stelletje blerkoppen zijn jullie,alles voor een prikkie noh.Een ticket voor €880 voor 2 maanden naar Suriname in december nog wel,duur????????????? Neen zeg ik dan,ik betaalde grif voor die ticket. Jullie doen alsof het een traject is waar er miljoenen reizigers zijn. Het gebeurt vaak dat er op de heen weg een overvolle vliegtuig vliegt,maar op de terugreis,half leeg,is dat rendabel???? Neen dus,dus de prijzen kunnen voorlopig niet omlaag,stoppen met klagen ga hard werken en flink sparen dan kom je er wel.
 12. MaVisie
  Ik zou graag weten wat de meerwaarde van Martinair is op onze vlucht naar Suriname. Velen zeggen dat de prijzen geen sikkepit zijn veranderd.Ik ga lekker naar een ander warm land hoor,want din sanie disie weerede. odi odi soso lobi
 13. Sergio
  Irene ik geef je gelijk hoor, alleen maar klagen. Markieb, bakra's kleden surinamers uit???? Je bedoeld de EIGEN SURINAAMSE REGERING (de slm is een staatsbedrijf en dat werkt samen met de KLM), dus Markieb geef alsjeblieft niet de schuld alleen aan die bakra's, en bovendien zo zit de zakenwereld in elkaar, KEIHARD. De Vos, nederland heeft Suriname in de steek gelaten???? hou toch alsjeblieft op, je bent een surinamer (neem ik aan) Dan zou je toch echt beter moeten weten, voor je allemaal onzin uitkraamt.
 14. soot
  Dan ga je toch,MaVisie,wie houdt je tegen,of denk je dat ,dat zoden aan de dijk zet als jij niet naar Suriname gaat??Pure misgunnen van je,luister noh WITH OR WITHOUT YOU de vliegtuigen zijn volgeboekt. Ik ben zowat heel Europa en een deel van Azie afgereisd,maar er gaat niets boven mijn Sweet Sranang. Reacte 14,dank je,dank je,een iemand naar mijn hart,idd dat geweeklaag van de Surineds,het is net alsof ze wereld reizigers zijn en verstand van prijsverschillen hebben,nog effe en ze willen voor gratis naar Suriname,ai bajaaaa ding bakra poor ding toemsie,nanga gratis dit en dat. Ik hoop dat Geert Wilders aan de macht komt en ze met r een schop naar hun land terugstuurt,nanga ding weer ede Surined.
 15. Masé
  jullie zitten allemaal te klagen dat die ticket's niet te betalen zijn ,probeert u maar te boeken voor de eerste vlucht van 29 Oktober met martinair. Dan kan ik jou garanderen volgeboekt,aan wie ligt het,aan jullie zelf oen dong nik borikie.Is er voor ons surinamers maar één land(suriname ) op deze wereld waar wij op vakantie kunnen gaan?????????????????? Jullie gaan massaal dus gaan de prijzen massaal naar boven. wanneer die vluchten leeg lopen gaan die prijzen automatich naar beneden neem dat van mij aan. thank you Wally
 16. Pedro
  Beste mensen, niet zeuren!!! Kijk op de sites van de KLM en Martinair en vergelijk de tarieven. Pas dan kunnen we weten welke van de maatschappijen goedkoper is. Zomaar kreten roepen zonder zaken te onderzoeken heeft geen zin.
 17. crazy
  Hallo Irene, Soot Nu zit je eigen mensen blerkoppen te noemen, maar dat willen de bakras juist, verschil van menning zal er altijd zijn, maar waardeer de mening van een ander, alla sma sabi pé éng soe é hati éng. Jij kan het permiteren en het grootste deel net niet. Help elkaar, Crazy
 18. harra
  de eerste vlug wordt alleen goedkoper, daarna word het zelfde als klm. lang leve de sur regering,die zijn eigen volk afperst. goedzo volgende keer moeten jullie weer voor hun stemmen, sukels bij elkaar. is dat die hoge opleiding wat jullie hebben, ga maar dan een echte opleiding doen, dan zal je wel waker worden.
 19. flor
  Geachte Pedro,om jou vraag te beantwoorden wie de heer henk essed is ,kan ik jou zeggen dat het de zelfde henk is die jaren lang station manager van de klm was op zanderij en die nu is ontslagen (dus let wel arogante henk) Maar hij heeft nog veel invloed op zanderij met name op de klm vluchten voor dat hij weg ging heeft hij voor een opvolger gezorgt te weten ene mevrouw Madarie .ik hoop dat je bij deze geinformeert bent. tang boeng
 20. ai
  nr 2, ram, je bent een van de weinigen die weet waar je over praat. vraag en aanbod bepalen de prijs. eco wet nr 1. dure tickets? hmm hosselmannen weten wel wat meemoet naar daar en wat terug moet naar hier... en voor de rest, tja als je echt wilt gaan , moet je sparen... dus ik spaar
 21. sranamang
  Mijn gunst....mijn gunst... Ik geef tante Es gelijk waneer ze begint met "wie is je vader..wie is je moeder". Want de wijze hoe jullie als Sranangmangs onderling op elkaar schelden is heel erg. Onze ouders hebben ons niet zo opgevoed. De ene noemt de ander boerikie(ezel)enz enz. Respecteer elkaars mening toch,lieve mensen. Het komt wel goed met de ticketprijzen. Trust the future. Ik ga tenminste heel gauw naar mie switie sranang !!!!!
 22. sranamang
  Meneer nr.21, Het is "vlucht" en geen "vlug ". Het is "sukkels"en geen "sukels". Het is "wakker"en geen "waker". Wie moet er nu een goede opleiding volgen? Maar toch mie lobie you...omdat je,denk ik, mie kondremang bent. Srananmang
 23. meastro
  Het is nou eenmaal zo dat als in hoogseizoen wil vliegen dat je dan automatisch meer betaald. Daar komt bij dat Suriname geen duur vakantieland is. De ticket is misschien dan wat duurder dan op andere vluchten maar neem van mij aan dat als je op vakantie gaat naar een ander land dat je dan veel duurder uit bent door met name de kosten die je daar maakt. En de meeste surinamers hier hebben wel familie in Suriname waar ze verblijven dus die kosten zijn bijna nihil. En ik ken iemand die om de twee jaar naar Suriname toe gaat terwijl ze in de bijstand zit. Het is maar net hoe graag je het wilt.
 24. Su
  De Vos en anderen die zo reageren hebben gelijk maar de anderen die likken liefst de billen van die slavendrijvers. Laat Wilders maar aan de macht komen dan zullen ze op hun bek gaan want het gaat een blanke zijn die de anderen een schop onder hun kont gaat geven. KLM en Martinair gaan uiteindelijk de SLM kapot maken en dan zetten ze hun prijs en dan is het graag of niet.Als je het dan nog kan betalen wens ik je nu alvast een prettige vlucht Irene.Je gaat dan harder moeten werken maar ik denk dan alleen ergens anders. Oke dan De Vos ga zo door!!!
 25. sranamang
  Hallo Vos en Su, Vergeten jullie aub niet dat dit het beleid is van bepaalde regeringsfuctionarissen. En niet van de gewone blanke Nederlandse burger.Dus scheer aub niet alle blanke Nederlanders over één kamp. Vos geeft gewoon zijn/haar mening.Heel goed. Su stookt....niet doen Su. Je bent netals ik een echte Surinamer...dus laten we het goede voorbeeld geven. Ik praat uit ervaring. Tang boeng
 26. gerda
  Mijn reactie op hr H.Essed, Ik wil alleen maar zeggen dat dit een soort jaloezie is op die goede man. Hij is een eerlijk en hardwerkende surinamer,die door zijn eigen kondreman de grond wordt ingeboord. Ze kunnen het niet verkroppen als een surinamer het goed doet en zijn geld eerlijk verdiend. Waarom moeten wij surinamers elkaar zo neerhalen en kapot maken. het getuigd alleen maar van weinig of geen intelligentie. Laat Henk Essed met rust. Let liever op jezelf. ger
 27. Su
  Sranamang je heb gelijk maar ik stook niet, het enige wat ik nog wil weten is of ze ook niet alle Surinamers over 1 kamp scheren,als een vliegtuig landt uit Su dan is iedereen een verdachte crimineel dus.
 28. sranamang
  Brada of sissa SU... Je zou zo graag willen weten of ze alle Surinamers over één kamp scheren? Als je de Nederlandse marechaussee vraagt: Die doet haar werk.Netals de MP in Suriname. Een vlucht uit Suriname is eenmaal een risico-vlucht.Dus die moeten gecontroleerd worden vanwege de bolletjes-slikkers. Maar omgekeerd ook.Een Nederlandse bolletjes-tourist wordt evengoed hard aangepakt door de Surinaamse MP.(goede zaak van beide kanten) Su,natuurlijk heb je ook olie-domme Surinamers die vinden dat alle bakras slecht zijn of niet deugen. Of dat er olie domme Nederlanders zijn die zeggen dat alle Surinamers slecht zijn en crimineel... Maar met die mensen moet je niet praten of in discussie treden."verloren tijd"noem ik dat.Je moet zulke mensen zelfs zielig vinden. Ik ken gelukkig wel zoveel Prima Nederlanders en Surinamers die respect hebben voor elkaars landen. Su,met haat en nationalisme/racisme is nog nooit een land en volk ver gekomen. Zie maar Hitler,Sadam Hoessein,Idi Amin enz enz.enz. Maar ik weet dat jij SU een oprecht en prima persoon bent die van zijn/haar land Suriname houdt.(net als ik) Het komt heus wel goed tussen beide naties Nederland en Suriname.Vergeet niet dat ze langer als 300 jaar een historische culturele en maatschappelijke band met elkaar hebben.En het wordt nog beter.Zie de vele bakras die nu reeds in suriname zijn. Dus SU ...ik hoop dat we samen,joe anga mie,ook onze positieve bijdrage kunnen leveren aan onze Swietie Sranang.(Geeft niet in welke vorm) Goed voor beeld doet volgen... Matie.
 29. Jud
  grappig wij surinamers klagen allemaal over de tikets naar suiname maar is er één opgestaan????? als er iets wordt georganiseerd om geen tikets te kopen raad je het nooit het vliegtuig zit toch vol hoe dan actie voeren. wat willen we dan.
 30. Rompelpompel
  grappig wij surinamers klagen allemaal over de tikets naar suiname maar is er één opgestaan????? als er iets wordt georganiseerd om geen tikets te kopen raad je het nooit het vliegtuig zit toch vol hoe dan actie voeren. wat willen we dan. Jud GRAP IDIOOT: KIJK DAG EN DATUM. NIET NOGEENS EEN BURIKI ERBIJ....EZEL!!!!!!!!
 31. Su
  Srananmang, aboeng je hebt gelijk het is alleen jammer dat bijna elke sranangmang van Swietie Sranang houdt maar als zde voor het land moeten opkomen kraken ze het juist af i sabi en dat is echt fuck up mang.