Warner Home Video brengt Surinaamse TV-reeks uit

6

Warner Home Video brengt op 13 december a.s. de Surinaamse jeugdserie ‘De Taxi van Palemu uit op DVD. Dit in navolging van de TV-reeks (7 afleveringen), die vanaf 29 oktober te zien is bij VPRO´s Villa Achterwerk (Z@pp).

De Taxi van Palemu‘ is een productie van Lemming Film en de eerste Surinaamse jeugdserie ooit gemaakt voor televisie. Het betreft in totaal zeven afleveringen van ieder vijftien minuten. Uitgeverij Pimento brengt tegelijk met de TV-serie het gelijknamige boek op de markt, geschreven door Akke Holsteijn en Marielle van Sauers
Suriname - Taxi van Palemu
Voorafgaand aan het TV-debuut van De Taxi van Palemu, gaat de serie op woensdag 25 oktober a.s. om 15.30 uur in première op het Cinekidfestival (22 t/m 29 oktober). De Surinaamse Eno Grauwde (Palemu) en de Amsterdamse Dalo Wartes (Haley) zijn aanwezig bij de première.

De Taxi van Palemu is een eigentijdse en feel good jeugdserie voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het verhaal is geheel in Suriname opgenomen, met een deels Surinaamse en deels Nederlandse cast. In de serie spelen onder anderen Eno Grauwde, Dalorim Wartes, Mike Libanon (Spangen, Parels& Zwijnen) en Farida van den Stoom.


6 REACTIES

 1. dat wordt voor mij weereens lekker smullen met wat nieuws van thuis!want ja het blijft zo hier in nederland is mijn huis maar daar in su is mijn thuis !!!


  Maak melding

 2. Taxi van palemu mensen jullie moeten allemaal kijken..
  deze film is gewoon te hard
  Chanellaa is trots op haar neefje
  Je premiere was geweldig dus iedereeen van
  Nederland kijk elke zondag 11 uur net 3
  Villa achterwerk en voor de mensen van su
  is het binnekort


  Maak melding

 3. Ik dacht het al ook mijn suri,s kunnen lekker aan het filmen slaan “go for it”
  zullen die duur doende filmregisseurs nog op hun neus kijken wanneer ze zien waar het talent rondloopt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.