vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijVieze evangelist in Oost-Suriname verdient straf

Vieze evangelist in Oost-Suriname verdient straf

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 19 okt – De evangelist die ontucht heeft gepleegd met verscheidene vrouwen in Moengo, in Oost-Suriname, moet zonder meer vervolgd worden. Dit zegt voorzitter Benny Mac Nack van de Federatie van Volle Evangelie Kerken. De daad zou de jurisdictie overschrijden van de gemeente waar de voorganger toebehoort.

Dus moet er beslist meer gebeuren. Onder de mat vegen, zoals bepaalde voorgangers schijnen voor te staan, is uit den boze. “Ik ben voorstander van een justitieel onderzoek”, zegt Benny Mac Nack tegenover de Ware Tijd. Dat zal wel moeten, nu blijkt dat er ontucht is gepleegd met zeker dertien vrouwelijke geloofsgenoten, inclusief scholieren. Er is teveel fout gegaan in zowel christelijk als juridisch opzicht.

“Gezien het aantal slachtoffers is dit geen incident, maar een levensstijl van de voorganger”, aldus Mac Nack. Hij vindt dat de moedergemeente waar de afdeling in Moengo toebehoort, de gemeenschap moet informeren en zich moet distantiëren van het gebeurde. “Alleen op die manier zal het vertrouwen van de samenleving in de Volle-Evangeliegemeentes worden versterkt. Liever dat één persoon wordt opgehangen en de naam van de totale gemeente wordt gezuiverd.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

23 REACTIES
 1. Het lijkt haast een logisch gevolg van het naäpen van de amerikaanse halelujah godsdienstbeleving. Die voorgangers gedragen zich als popsterren compleet met de bijbehorende sex, drugs en rock ’n roll.
  Eerst vervangen ze God door Jezus en vervolgens Jezu door zichzelf. En er blijven altijd genoeg zoekenden over die er in trappen.
  Mensen die misbruik maken van de zwakte van anderen zouden ze extra hard moeten straffen.
  Een par jaar lang rouleren door alle overvolle cellenhuizen van Suriname zou geen gek idee voor een straf zijn.


  Maak melding

 2. Zie hier de denkwijze van de Evangelisten nl: ‘liever dat een persoon wordt opgehangen en de naam van de totale gemeente wordt gezuiverd’ !!! Zou God dezelfde mening zijn toegedaan ??? Ik weet iets beters Evangelisten; waarom dan geen lethal injection ?

  Men had eerder samen met deze ‘vieze man’ in gebed moeten gaan om alle vieze demonen, vieze gedachten en (vieze)hebies uit z’n body en mind te verdrijven.
  Men kiest echter voor het radicale door deze man zgn uit te sluiten van de gemeente, echter blijft hij een (sexueel)gevaar voor de gemeenschap.

  A dirty mind is a joy forever !


  Maak melding

 3. meneer Mac nack heeft gelijk. De man opsporen en opsluiten, omdat hij een voorganger is moet alles bijgelegd worden. maar een doorsnee burger mag wel direkt opgepakt worden. Waar gaann we nu naar toe in dit land. ILeiders vrij maar ondergeschiketen of onderdanen worden wel vogelvry verklaard.


  Maak melding

 4. M.i. is de aanpak niet te moeilijk en ingewikkeld. De misbruikte vrouwen moeten aangifte doen bij de politie en het lijkt mij dan een abc-tje dat deze man gearresteerd wordt. Hij moet weldegelijk berecht worden, het liefs met dwang medische hulp. Deze man is hartstikke ziek. De gemeenschap mag niet accepteren dat deze man vrij rondloopt.
  WE BENNE BENIEUWD!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. Mensen niet zeuren a.u.b mischien heeft hij een boodschap van de here ontvangen wat wij niet weten.voor mijn duur komt er geen een kerkelijk gezicht wegwezen stelletje duivels


  Maak melding

 6. Ik vind zelf dat de gemeente deze zogenaamde evangelist , zelf moet binnen roepen en bemanen , die vrouwen moeten zelf aan gifte doen , want het kan ook zijn dat hij , verleid is door die vrouwen , dat steld niet voor dat hij dat mag , maar hij moet in vermaning door de gemeente raad krijgen en , van zijn functie ontnomen worden , en zich gaan bekeren , voor een paar jaren , en als het voor komt dat , die vrouwen aangifte tegen hem hebben dan , mag hij van de wet wel gestrafd worden ja. Eerst de fijten op tafel .


  Maak melding

 7. Wat is het jammer dat deze dingen had plaatsgevonden.Volgens de bijbel moet een ieder onderwerpen aan de overheid.Wie je ook mag zijn.Als er aangifte is gedaan en uit het onderzoek gebleken is,dat de verdachte schuldig heeft gemaakt aan zedendelict,dan is de staat verplicht hem te vervolgen.En op het geestelijke gebied moet ervoor deze man gebeden worden.En als hij het zelf aangeeft dat hij berouw heeft en zijn handelingen niet lamger wilt koesteren,dat moet bevrijding gebeden worden.Zodat deze man vrij zal komen van ontucht en onreinheid.Zo ook de slachtoffers zal bevrijding gebeden moeten worden.En laat God zelf maar oordelen.Als christenen moeten wij Zijn recht om te oordelen niet ontnemen.


  Maak melding

 8. Houd je kinderen en vrouw in, of, in de buurt van de kerk in de gaten “Demagogie heerst”.Daar hebben wij Suri’s het meest van geleerd en kijk nu Su.ja ja Su.waarin ben je nu beland. Men vreze god, ik ook.
  Maar dat ding dat wij hebben gezien en geleerd is verschrikkelijk.
  Het lijkt erop dat de meeste die de bijbel in Su.of waar ook ter wereld, ter hand nemen een verbond met de “”duivel”” sluiten.


  Maak melding

 9. Op deze plaats is een jémè veelzeggend denk ik. Nu maar hopen dat de mensen die zo graag naar de “kerk” gaan een geestelijke reactie geven. Me dunkt dat Titus 3vs1-5 heilzaam kan werken in deze discussie. Laten wij dan het resultaat afwachten.


  Maak melding

 10. Nog even dit, hoe zit het dan met die vrouwen, volgens mij zijn ze niet verkracht. Ze waren er toch met hun volle verstand bij. De vrouwen moeten ook niet met iedere man de ben in springen. eigen schuld dikke bult;hoezo slachtoffers, heb ik misschien iets gemist?
  Voor de duidelijkheid , die kerel is ook een klootzak.

  Marron


  Maak melding

 11. Odi odi nanga bawé.
  Het is in geen Toonarden goed te praten.
  Zulke mensen moeten verbanen worden,dit is een vorm van (geestelijkgestoortheid). Straffen heeft geen zin,als zo iemand weer vrij komt,is de kans groot dat hij weer een terug val krijgt, een behandeling zal op zijn plaats zijn .Odi odi Fu Bawé, SOSO LOBI
  P.S
  Kan wel, Maar hoef niet, het is maar een idee, denk maar aan de kinderen.


  Maak melding

 12. Ik vind het echt schandalig als voor gangers,vrouwen moeten misbruiken,noem je zo iemand als voorgangers in de kerk,inplaats DAT ZE GODWOORD goeie voorbeeld moet geven dan gaat hij sex doen met die gasten.het is een grote schande voor het evangelisch gelooft.Hij moet bestraft worden in de naam van de heer.en hij moet gesloten in de cel,laat hij maar voelen.vieze vuile smeerlap.elton


  Maak melding

 13. de kerken in suriname schieten als paddestoelen uit de grond. in de naam van god word er veel ellende veroorzaakt. Gezinnen vallen uit elkaar. famillies leven in onmin. In suriname zijn we het amerikaanse godsbeleving niet gewoon. Mensen worden door machtswellustelingen onder de plak gezet. dit is een tipje van de ijsberg. De verhalen die je hoort van voorgangers in suriname zijn ten hemelschreiend. Ik ken zelf een voorganger die vrouwen aanzet hun man te verlaten als ze geen lid van de kerk zijn. Hij regelt dan een nietsnu uit de eigen kerk voor zo een vrouw. je kunt je voorstellen dat die kerk vol zit met nietsnutten die niet op normale wijze aan de vrouw of man kunnen komen. en dat allemaal in de naam van de heer. halleluja amen.
  balinta


  Maak melding

 14. GODS WOORD is duidelijk als het gaat om het GEHOORZAMEN aan de overheid van een land.

  GOD is een RECHTVAARDIGE GOD !!!!!

  Een voorganger of één van de andere (geestelijke)leider zoals een evangelist,apostel, profeet, leraar(Zie Bijbelboek Efeze) mag en kan GEEN ander aparte behandeling als het gaat om een MISDRIJF of ZONDE begaan.

  Zij hebben gezien vanuit HET WOORD van GOD
  een nog grotere verantwoordelijkheid.
  Ze zullen REKENSCHAP moeten afleggen aan GOD op de dag dat ze voor GOD zullen staan.

  Omdat GOD rechtvaardig is, zie je in bovenstaande dat GOD een rechtvaardige GOD is en dat wij ook een RECHTVAARDIGE oordeel moeten afwachten.
  Deze man/evangelist ken ik niet en ik weet ook niet als de verhalen waar of niet waar zijn. Dit komt pas naar boven als er AANGIFTE is gedaan en er JURIDISCH gesproken BEWIJS is volgens de RECHTER.
  Zolang wij niets weten over dat, kunnen wij denk ik niet vooruit lopen op de zaak.

  Eén ding weet ik dat als wij een beetje rechtvaardig willen voordoen dan moeten we over feiten beschikken en gelukkig is er een rechter en of een jury die dit goed kan beoordelen maar één ding wil ik nog aan toevoegen:

  Een LEUGENAAR ontkomt wel aan de rechter hier op aarde maar STRAKS voor de ECHTE RECHTER “DE HERE GOD” ontkomt NIEMAND en dan zullen we nog zien hoe de vork werkelijk in de steel steekt.

  Verder weet ik ook dat dienstknechten van GOD op vele manieren op de proef worden gesteld en ook dat de duivel probeert ALLES op ALLES te doen om GODS werk kapot te maken maar ik zeg jullie IN DE NAAM VAN JEZUS CHRISTUS dat de duivel een leugenaar is en een verslagen vijand van DE LEVENDE GOD.
  JEZUS CHRISTUS heeft satan overwonnen aan het KRUIS op calvarie.

  Maar zoals ik eerder heb gezegd: GOD is een RECHTVAARDIGE GOD.

  Moge DE WIL van GOD geschieden !!!!!
  Dat is DE BESTE weg voor de mens.

  Ik vraag GOD om ZIJN hulp om als ENIGE RECHTER in deze zaak te willen VOORgaan.

  De groeten in mie mooi Sranang en moge DE HERE GOD ons helpen en vergeven.


  Maak melding

 15. In hoeveel jaar, hoe oud is die man en sex bedrijven is helemaal geen zonde.
  het woordje ontucht wordt te snel gebruikt. waren ze noch kinderen die niks wisten???
  Die dames hebben toch zelf ook sex gewild en lekker gevonden. dan komt een meneer het openbaren, Jaloers dat hij is.

  Zo kan je bijna alle Surinaamse mannen opsluiten.
  Ga maar na hoeveel kinderen in Suriname leven zonder een gezin, alleen een moeder.
  Van wie zijn die kinderen. Alleen van deze pater of ook van andere Surinamers.
  Men doet net alsof iedereen zijn neus bloed.
  Surinamers houden van sex en het liefst met diverse partners voor de variatie.
  dus niet lullen.
  stelletje naivelingen.
  De ergste schreeuwen het hardst.
  hoeveel vriendinnen heeft macnack al versleten in al die jaren.
  Bekeer je zelf eer gijbegint.


  Maak melding

 16. hallo mensen,

  ik wil jullie iets vertellen, eerst goed nadenken voor dat jullie iets gaat doen,
  jullie hebben toch eigenhoofd waarom laten jullie altijd door een dominee, priester,iman etc. alles bepalen, een man blijf een man en een vrouw blijf een vrouw,
  derest mogen jullie zelf bedenken.
  groetjes


  Maak melding

 17. hallo
  denk je dat god heb zulke boodschappen zal hebben gegeven.een voortganger moet juist het goede voorbeel geven .sparro ik denk dat jij tot een van deze mensen behoor anders had je een ander nooit duivel genoem ik vind dat dit niet in de kerk begeled kan worden die kinderen komen weer in de kerk en zie die gek daar preken wat zal er in hun omgaan worden ze gek van die idee en doen die voorganger wat mensen denk na hij moet in handen komen van de politie
  somarah


  Maak melding

 18. zo worden heel veel geld verdien wereldwijd, mensen lokken voor bijeen komsten, en zo kaarten verkopen, ze zijn popster geworden, allemaal criminelen stuk voor stuk.doel om rijk te worden.
  zo heb je een voorganger te lelydorp, daar is het nog erger, leden worden gemanupileerd,
  een lid moest zelf met zijn laatste geld wat hij gespaard jaren een nieuwe auto kopen voor de dominee, met deze daad gaat hij zeker naar de paradijs, werd hem gezegd,andere moesten geld, spullen bezittingen geven enz
  de duivel him zelf, werk nog steeds daar.
  allemaal oplichters


  Maak melding

 19. Dit is allemaal oud nieuws. Er wordt aan de lopende band gezondigd in de naam van Jezus.
  Jezus heeft jullie toegang gegeven om te zondigen… profiteer ervan!


  Maak melding

 20. Beste redaktie en Pater,
  Willen jullie de laatste zin:Jezus heeft jullie toegang gegeven om te zondigen..profiteer ervan! terugnemen of verwijderen,want dit is een belediging cq laster.Weet wat gij zegt.


  Maak melding

 21. Veel wijverij is ook zonde,volgens de Bijbel.Deze voorganger volgt “kleine heer” dan de echte Heer.Bij andere groeperingen(Mormonen)mogen de mannen meer vrouwen hebben.Niet bij deze Haleluja groep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES