Ontgroening middelbare scholen Suriname

0

Traditiegetrouw was er aan het begin van dit schooljaar weer een ontgroeningsweek op diverse middelbare scholen in Suriname, zoals hier op het Mr. Dr. J. C. De Miranda College (Lyceum 1). Tijdens deze week leren de ‘groentjes’, die net van de MULO school afkomen, het leven op de middelbare school kennen door hun oudere medestudenten.

Deze ‘leiders’ kunnen een paar dagen lang de pupillen de meest uiteenlopende opdrachten geven. Tot de laatst dag, want dan is het tijd voor ‘vergelding’. De groentjes mogen dan wraak nemen op hun leiders. Daarna zijn alle leerlingen, eerste- en oudejaars, gelijkwaardig.

Een korte samenvatting in de vorm van foto’s en een video (BETA) is hieronder te zien. Een uitgebreid fotoverslag van de ontgroening op Lyco 1 is te zien op www.surinamefoto.com.

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Ontgroening Lyco 1

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.