dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSuriname, Colombia slaan handen ineen tegen drugs

Suriname, Colombia slaan handen ineen tegen drugs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 okt – Suriname gaat voor intensieve samenwerking met Colombia bij de aanpak van drugsbendes. Dit meldt minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie. Het justitieel samenwerkingsverdrag uit 1993 zal worden herzien om de weg vrij te maken voor een kortelijnsamenwerking.

Die moet resulteren in informatie-uitwisseling en onder meer een rechtshulp- en een uitleveringsverdrag. Einddoel is criminele organisaties die in beide landen actief zijn, gezamenlijk op te rollen. “We willen parallelle onderzoekingen hebben om strafbare feiten in Suriname ook tegelijk in Colombia te laten onderzoeken”, zegt Santokhi tegenover de Ware Tijd.

De kans lijkt nu groter op betere informatie over de wijze waarop de criminaliteit zich ontwikkelt vanuit Colombia. “Zodat we kunnen inspelen”, aldus Santokhi. Het raamwerk is reeds doorgesproken met Alvaro Ayala, leider van de Colombiaanse delegatie op de antidrugsconferentie in Paramaribo. Op de conferentie zijn mogelijkheden bekeken voor nauwer samenwerken tussen de regio, de VS en Nederland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. sandoppie moet zo nodig geschiedenis schrijven.

  daar terwijl hij zaken als prostitutie, verkrechting, roof, illegale brazilianen etc links laat liggen.

  weer zo een sranangkoelie die nederland als god ziet.


  Maak melding
 2. Meneer boelesjaak,
  ik hoop dat we niet persoonlijk hoeven te zijn. Wat bedoel je met “weer zo een sranangkoelie” ? Ik vind dit te VER gaan als je zo met een ander omgaat.

  Ik ben zelf geen hindostaan, maar een beetje op een beschaafde manier je mening geven vind ik op z’n plaats; we hoeven niet gelijk op rascitische toer gaan.

  Je bent, hoop ik niet boos op mij ?
  Wij Surinamers zijn een volk met fatsoen zou ik graag willen bepleiten, voor als wij dat nog niet waren.

  Voor de rest zeg ik altijd, als wij (inclusief mijzelf) het ZO BETER WETEN,
  WAT DOEN WIJ IN GODSNAAM dan in Holland.

  bedankt,


  Maak melding
 3. Jullie lopen ruzie te maken,maar deze gasten zeggen veel, maar als je terug zou kijken laten zij de “boel voor de boel”.Just wait and see.(maffia praktijken wisten jullie dat)
  Ga nooit onnodig slapen…..


  Maak melding
 4. Twee broers betalen de Amerikaanse staat 21 miljard USD,voor straf vermindering straf na betaling ieder 30 jaar.Wat een betaling, toch een levenslange straf.
  Mi Boi na wie di srebi so.Mi gado mang. 21. miljard USD.
  Wie heeft commentaar, of god zal je straffen als je een dollar uit deze handel zou aannemen. Dus het geld moet verbrand worden.
  Mi boi.. Mi Boi… kan je het volgen.


  Maak melding
 5. Samen werken met Colombia?Terwijl veel van die politici in Suriname zelf doordrenkt zijn van corruptie met de daarbij behorende drugs?Allemaal mooie praatjes,om het volk te paaien met ananzi tory varhalen….


  Maak melding
 6. Als men zo graag wil onderzoeken moet men eerst bij Santoki beginnen,hoe komt hij aan al zijn bezittingen.
  Ga a.u.b. even kijken in het huis waar hij woont,dat koop je niet met een politie salaris van hoofd inspecteur of heeft hij de Lotto gewonnen??
  Om in zo`n huis te wonen moet je als hindustaan
  20 keer reincarneren.


  Maak melding
 7. Aan jullie reacties kan ik duidelijk opmaken dat jullie MINSTENS jaloers zijn op de positie van Santokhi, of (ex)bolletjes slikkers zijn(geweest). Het is ook nooit goed, al gaat men bij wijze van spreken op zijn handen staan.

  Shame:(


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES