Chauffeur ambassadeur in Suriname misbruikte post niet

3

De van drugssmokkel verdachte chauffeur van de Nederlandse ambassadeur heeft geen misbruik gemaakt van diplomatieke post in Paramaribo. De chauffeur had geen toegang tot diplomatieke post, zei een woordvoerder van de Nederlandse ambassade in de Surinaamse hoofdstad donderdag.

Volgens de woordvoerder is dit uit onderzoek van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken gebleken. Uit de eerste bevindingen van de Nederlandse justitie blijkt ook dat geen andere medewerkers van de ambassade in Paramaribo bij de kwestie betrokken zijn.

De chauffeur, H., is vorige maand in Nederland opgepakt in verband met een onderzoek naar drugssmokkel. Persofficier Maarten Vos van het Openbaar Ministerie in Haarlem, die de aanhouding woensdag bevestigde, stelde dat in deze zaak ook een tweede verdachte is gearresteerd.


3 REACTIES

 1. Ik hoop dat dit ook bekend wordt gemaakt via de nieuwsberichten zoals het vorig bericht werd overgebracht en dat zijn naam op die manier gezuiverd wordt.


  Maak melding

 2. Keychara ik kan aan iedereens naam komen.
  Voor mij is Niets en Niemand geheim op de wereld. Ik ga ALTIJD achter verkeerde en foute mensen aan op de wereld. Ik ben NIET bang voor de dood of maatregelingen.
  Binnenkort ben ik in Suriname om een grote Drugsdealer en pooier te (laten) arresteren.

  Ben een Ambtenaar en werk bij de overheid.

  I hate Criminals of mensen die anderen misbruiken.


  Maak melding

 3. Hai yakuza
  ga geen ghandi in su uithangen ik ken heel veel su die dat al gedaan hebben en nooit over kan vertellen.ik ben blij dat je een eerlijk amtenaar bent ga zo door want in ned zijn ze nog erger.kijk naar de marine wat ze vervoer hebben .als de buiten lander het niet zal doen doen de blanke het zelf.ik wens je heel veel succes in su en een tip su isgeen ned .denk er over na


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.