vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDoorwin nog geïnteresseerd in Bruynzeel Suriname

Doorwin nog geïnteresseerd in Bruynzeel Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 okt – Het Nederlandse Doorwin BV is nog steeds geïnteresseerd in Bruynzeel Suriname Houtmaatschappij, BSH. Directeur Jan Kersten heeft bevestigd dat hij bevoegd is tot onderhandelen. Zijn ontslagaanvraag blijkt geen aanleiding te zijn om het onderhandelingsmandaat in te trekken.

Kersten mag zich nog steeds directeur noemen. Voor de afrondingscommissie moet dit ook als teken van belangstelling gelden. Daar werd aan getwijfeld na het bekend worden van de ontslagaanvraag. Er is een uittreksel opgestuurd van de Kamer van Koophandel voor Oost- Brabant. “Een uittreksel van de kamer is het meest officiële document van een officiële instantie”, zegt Kersten tegenover de Ware Tijd.

Volgens het uittreksel is het maatschappelijk kapitaal van Doorwin vierendertig miljoen euro. De ministerraad besluit over een week of de onderhandelingen met Doorwin doorgaan. De bevindingen van de commissie zullen worden besproken. “Als de ministerraad mij dat vraagt, wil ik wel mijn verhaal op papier zetten, zodat ook van mijn kant vernomen kan worden wat de knelpunten zijn”, aldus Kersten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Suriname moet over het maximale uit deze onderhandelingen halen, elk ander betekent falen…

  Gelukkig is degene die zichzelf Surinamer kan noemen…


  Maak melding
 2. Waarom vraagt Doorwin niet dat wij Suri’s zelf leveren zodat zij als eerste kunnen kopen tegen een redelijk bedrag.
  Zo moeilijk kan het toch niet zijn.Teken een contract betaal voorschot, en het ligt klaar.
  Maar nee de slimmerd houdt nooit op.


  Maak melding
 3. De heer Kersten heeft zich op een aantal momenten onbetrouwbaar getoond. Nu weer zwaaien met een uittreksel van de kamer van koophandel die een ieder kan opvragen, zou ik als onderhandelingspartner als een belediging opvatten. Waarom niet gewoon een getekende bevestiging van de overige directeuren/aandeelhouders/raad van bestuur dat de heer Kersten nog steeds is gerechtigd om namens Doorwin te handelen en dat alle door hem gemaakte afspraken bindend zijn.
  Het gedoe van de heer Kerten gaat steeds meer op een solo actie lijken en daar moet Suriname zich ver boven voelen.


  Maak melding
 4. Ja ze willen alles gratis, kopen en terug verkopen. Sranang Mang weten jullie nog de Obe plantage (palm olie). Wie heeft de plantage vernielt. Zijn de bomen nog. Wie heeft de suikerriet plantage vernielt. Waarom willen ze dat ook verkopen. Wanneer krijgen onze Sranang Mang de kans om wat zelf te verdienen.


  Maak melding
 5. Zakelijk gezien is het onbegrijpelijk wat er gebeurt. Het lijkt er op dat men er alleen maar op uit is de zaak op de klippen te laten lopen. Deze comedie is een voorbeeld van krabbenmentaliteit. Als de ene er niet aan verdient dan mag de andere ook niet aan verdienen. Het gevolg is dat er nu al een jaar alleen maar mensen aan het onderhandelen zijn en geld kosten zonder dat het iets op levert.
  Er zijn nu alleen maar verliezers. De ongefundeerde verdacht makingen zijn niet van de lucht. Het betekend wel dat er zometeen weer een extra gat in de begroting Surinaamse begroting zit en er nog meer geklacht gaat worden.
  Doorwin ziet een kans om geld te verdienen, Doorwin verlost de Surinaamse gemeenschap van een geldverslind probleem. Kersten heeft nog steeds een 100% mandaat. Dus ga aub gewoon door en maak er iets van.
  Denk aub eens na voor te luisteren naar wat iedereen maar loopt te roepen.
  JoJo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES