maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameOverleg Justitie Suriname, Aruba en Antillen

Overleg Justitie Suriname, Aruba en Antillen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 okt – Suriname, Aruba en de Antillen gaan meerwaarde toevoegen aan de samenwerking op justitieel gebied. Dit zei minister Chandrikapersad Santokhi bij de aanvang van het overleg met zijn ambtgenoten Jacinto Cruz van Aruba en David Dick van de Antillen. De gezamenlijke aanpak van vooral de drugshandel zal verdiept worden.

“We hebben intussen nieuwe samenwerkingsgebieden geïdentificeerd, die betrokken zullen worden bij de bestrijding van de drugshandel”, zei Santokhi. De samenwerking is geen toevallige, maar wordt gestadig uitgebouwd om duurzaamheid te garanderen. Samenwerking tussen politiekorpsen alleen, is niet voldoende. Er is bewust gekozen voor gebieden die integrale veiligheid voorstaan.

“We hebben gekozen voor gebieden die breed liggen in de sector rechtshandhaving, rechtsbescherming en veiligheid, omdat we voorstaander zijn van een integrale en structurele samenwerking,” aldus Santokhi. Aan de andere kant wordt duurzaamheid nagestreefd door alle betrokken instanties te betrekken, inclusief het vervolgingsapparaat. Cruz en Dick onderschrijven dit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Santokhi: ga vanaf nu iets serieus doen.
    Teveel overleg/voorstel en gepraat.
    Om de tijd vol te maken of doen als of je bezig ben ?
    Dit brengt echt geen brood op de plank.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES