dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieLilian Calender zwarte vrouwelijke manager 2006

Lilian Calender zwarte vrouwelijke manager 2006

-

Does Travel - naar Suriname

Lilian Calender, directeur van de School of Economics InHolland is zaterdag in Amsterdam uitgeroepen tot zwarte vrouwelijke manager 2006. Calender is van Surinaamse origine. Zakenvrouw Melek Usta werd uitgeroepen tot ‘Zwarte zakenvrouw Nederland 2006’. De geboren Turkse is directeur van werving- en selectiebureau Colourfull People in Hoofddorp.

Mevrouw Callender is oud-VVD-gemeenteraadslid in Den Haag en tegenwoordig directeur van de School of Economics INHOLLAND in Den Haag en voorzitter van de programmaraad van de NPS. Verder is zij lid van de Onderwijsraad Nederland en adviseur van het Oranjefonds.

Ze kregen de prijs uitgereikt uit handen van Minister Karla Peijs (Verkeer en Waterstaat).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Ik ben blij voor beide dames, alleen vraag ik mij af of wij niet het spelletje meespelen van de politici n.l. ZWART/WIT denken en handelen, autochtoon en allochtoon.

  Wij WONEN en WERKEN in HOLLAND met 100%, vaak meer dan 100% INZET en met alle benodigde kwalificaties.

  Ik wil graag dat de NEDERLANDERS ons als VOLWAARDIGE burgers van dit land gaan zien.
  Stoppen met eerste Allochtoon dit of dat.

  Nederland moet leren van SURINAME.

  Bedankt voor het lezen.


  Maak melding
 2. Wat is dat nou weer voor domme opmerking rudolph.

  Ik was er zaterdag bij bij het gala en het was zeer geslaagd. Overigens kreeg mevrouw Calender haar prijs van Job Cohen en Melek Usta haar prijs van Karla Peijs.

  enige smetje was dat Prem de host van de avond was. Voor de rest een geweldig gala.

  complimenten aan de organisatie.


  Maak melding
 3. Welke boordelingsnormen zijn gehanteerd?

  Prima talking about a bounty!

  En hoeveel hoog opgeleide Zwarten zelfbewuste, integere vrouwen, die het algemeen sociaal maatschappelijk belang dienen, worden in de gelegenheid gesteld om hun kunnen op topmanagement niveau?


  Maak melding
 4. ….Mevr. Callender, ook al ken ik u niet persoonlijk ….van harte gefeliciteerd, en geloof me ..ik pronk van trots dat u als een der onzen in een strenge blanke maatschappij zo’n prijzenswaardige prestatie hebt geleverd…Keep on going my dear….


  Maak melding
 5. Fatsoen moet je doen! De alom gehoorde kreet van de Minister-president.Dan kijk je toch verbaast wanneer er onverstoord een aantal zaken plaatsvinden die het tegendeel van deze fatsoenskreet bewijzen. Om te beginnen wil de premier terug naar de VOC-mentaliteit van zijn voorvaderen. Onze voorvaderen, die op hun beurt de gevolgen van deze mentaliteit aan den lijve hebben ondervonden en wel van de evenknie van de VOC, de WIC namelijk,keren zich dubbel in hun graf. Integreren, verplicht inburgeren, het liefs zouden wij moeten opgaan in de samenleving als het aan de beleidsmakers ligt. Hoe fatsoenlijk is het dan om nu anno 2006 een zwarte zakenvrouw van het jaar, die niet eens zwart is uit te roepen? Ik zou zeggen , stel voortaan de criteria vast en roep heel fatsoenlijk één zakenvrouw van het jaar uit. FATSOEN MOET JE DOEN!


  Maak melding
 6. de blanken hebbeb nooit fatsoen gekend en geleerd dus kunnen zij die niet uiten voor anders gekleurden die het goed doen, ze zijn jaloers!!
  ze hebben het fatsoen niet meer om hun ouders in hun eigen gezin op te nemen, en hebben een nieuw generaties alleen opgevoed met carriere maken en je eigen kinderen geen aandacht geven,


  Maak melding
 7. Ai-boi schouder klopje: Man or Woman of the Year: is als je miljoenen zoniet miljarden binnen kan halen.Dus: met eerlijke know-how.

  Uit alle respect,vaak schouder klopjes ??? ..uit delen om de boel te verblinden/blijmaken!!!
  Tang boeng.
  Wees slim en kijk waarom/waarvoor het nodig was.WIE WEET. veel geluk.

  pelo crespo


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES