Programmering van Suriname TV deze week

2

De programmering van Suriname TV voor komende week is bekend. In deze nieuwe uitzending wordt ingegaan op onbegaanbare wegen naar Surinaamse scholen. Ook is er een gesprek met een Surinaamse VVD kandidaat voor de Nederlandse verkiezingen op 22 november a.s. en is deel 1 van een tocht naar Wonotobo te zien.

De uitzending van Suriname TV is te zien in Den Haag op dinsdag 10 oktober om 22.00u bij het Kanaal Infothuis, in Rotterdam op donderdag 12 oktober om 18.00u bij de SLOR en in Amsterdam op zaterdag 14 oktober om 20.00u bij SALTO.

U kunt de uitzending ook hier bekijken:

A Media Player is required.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.