donderdag, november 30, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijBlaka Rosoe haalt geld op voor Suriname

Blaka Rosoe haalt geld op voor Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Op 1 oktober haalde de Nederlandse stichting Blaka Rosoe, tijdens een speciaal evenement, zeventienhonderd euro binnen voor kinderen met AIDS of HIV. De opbrengst gaat naar tijdelijke huisvesting voor de zieke kinderen. Twaalf wooncontainers zijn onderweg naar Suriname en het cement is al gestort.

Stichting Blaka Rosoe heeft in de afgelopen jaren samen met Stichting tot Steun uit Amsterdam, vijfhonderdduizend euro opgehaald. Afgelopen juni organiseerde Blaka Rosoe een concert in het Concertgebouw Amsterdam, waarvan de opbrengst voor Surinaamse (wees)kinderen is.

Blaka Rosoe biedt kleinschalige hulp aan (wees)kinderen in Suriname. De stichting koopt studieboeken, bedden, medicijnen en restaureert gebouwen. De betrokkenen bezoeken het land zelf met regelmaat, koopt ter plaatse de spullen en stuurt nooit geld, legt Bert Kremer, ambassadeur van Blaka Rosoe, uit. ,,Binnenkort ga ik bijvoorbeeld het vervoer van de wooncontainers zelf filmen en het resultaat komt op onze website.” Ook Oprichter Henk Rutten reist regelmatig af naar Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. al niet wat die surned voor hun vaderland doen, terwijl heleboel sur daar zitten te vloeken, en schelden, allemaal nietsnutters, in plaatst dat ze ook wat voor hun land doen, ik heb het niet over iedereen, alleen overs die sukkels die discrimineren, en niets doen.


  Maak melding

 2. Wat doen ze dan,die Surineds????€1700 ???? Jonge jonge wat een hap zeg.als het aan de surineds ligt krijgen de fondsen niets ,die €1700 ??Jeemig en dat opgehaald tijdens een speciaal evenement dus harra,lees eerst goed het bedrag voordat je typt “wat de Surineds allemaal doen”die zijn nou de uitzonderingen wat ik bedoel.Surineds staan niet bekent om hun GULLE gave,maar tja ieder zijn meug en ze zijn ook zelfs profiteurs tjee.

  BlakaRosoe heel veel succes verder,de AUTOCHTONEN helpen wel.


  Maak melding

 3. Je moet goed leze soenit. die 1700 euro is ff opgehaald tijdens een speciaal evenement van een paar uur. En liever iets dan niks. Het is een feit dat …… ach laat maar.


  Maak melding

 4. Ik heb het goed gelezen Prik,ik weet wat de bakra`s ophalen voor een dorpje in Ghana,hadden we in september in de speeltuin bij mij in de buurt,er werd €29.000 opgehaald,wat ik wil aangeven is,dat de Surineds een grote bek hebben en als het er op aankomt om geld te geven zijn ze zo gierig als wat en het egoisme tiert welig.En maar opscheppen hoeveel euro`s ze sturen naar Suriname hahahahahahahaha,ga eens informeren bij Western-Union of het grens wisselkantoor hoeveel ongeveer, Surineds overmaken hahahahaha je schaamt je dood.Maar ik heb ze door,hier op deze site komen ze the Big-Shot spelen denkende dat de Surinamers ze lezen hahahahaa joh het is een in Nederland geproduceerde site dus die Suri`s in Suriname lezen die BULL-SHIT hier niet gelukkig,maar tja laat ze maar lekker opscheppen daar zijn ze meesters in.De meeste bakra`s strugglen met de euro`s en die komen er eerlijk voor uit,hahahhahaah maar die zg Surineds hahahahahhaha die hebben nergens geen last van,wat wil je,alles wordt ze in de schoot geworpen en hebben geen Bloed,Zweet en Tranen hoeven laten door de jaren heen,makkelijk hé opscheppen over euro`s die je niet hebt!!!!!!!!!Ze proberen de Surinamers gewoon de loef af te steken ,maar dat is reeds jaren achterhaald.
  Let Wel,UITZONDERINGEN DAAR GELATEN:Surineds????? O Neen,ALLOCHTONEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES