Feyenoord kan Andwelé Slory contracteren

3

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord een optie genomen op aanvaller Andwelé Slory van Excelsior. De 24-jarige spits, geboren in Paramaribo, maakt dit seizoen indruk in de eredivisie. Hij scoorde al drie keer.

Feyenoord moet aan stadgenoot Excelsior voor 1 april laten weten of Slory de overstap naar de Kuip mag maken. Het contract van de snelle aanvaller loopt eind dit seizoen op Woudestein af. Hij speelde eerder vijf jaar bij Stormvogels Telstar.

Of Feyenoord de geboren Surinamer Slory ook daadwerkelijk vast wil leggen, valt volgens VoetbalCentraal te betwijfelen. Trainer Erwin Koeman heeft met Romeo Castelen, Tim Vincken, Diego Biseswar en Benjamin de Ceulaer momenteel al voldoende rechtsbuitens onder contract staan. Bovendien speelt Feyenoord de laatste weken een systeem zonder echte rechtsbuiten.


3 REACTIES

 1. Brada`s volgens mij kan Feyenoord heel Excelsior overnemen want ze presteren meer dan de club van de Lange Kale Leider.
  Feyenoord en Suriname hebben allebei wat gemeen. WANBELEID met een leider zonder inzicht.


  Maak melding

 2. Voor de grap heb ik alle voetballers van Surinaamse orgine die in de eredivisie(Nederland) spelen, bij elkaar opgeteld. Dus slechts de bekende namen en niet de halve Surinamers(waarvan één der ouders Nederlander is). Het aantal bleek ver boven de 45 te zijn!!!!!In de eerste divisie en de hoofdklasse amateursektie, lopen er wel een paar honderd talentvolle voetballers rond die zo in de nationale ploeg van Suriname opgesteld kunnen worden. Waarom kan meneer Vene deze spelers geen Surinaams paspoort geven zoals het overal gebeurd??? Met al deze spelers zouden wij gerust drie gelijkwaardige WK elftallen kunnen samenstellen die het Trinidad en Jamaica knap lastig zouden maken. We zouden dan ook eindelijk een keer op de WK kunnen spelen.


  Maak melding

 3. krepie,

  je hebt gelijk over wat je zegt, maar ik denk niet dat de surinaamse voetballers die hier in NL spelen zomaar voor een nationaal elftal van Suriname gaan spelen.
  Ze zullen het wel doen, maar alleen als ze betaald krijgen.
  Als de Surinaamse voetbalbond deze jongens REDELIJK (dus niet goed!!!) zouden betalen, dan zouden ze in de rij staan om voor Suriname uit te komen.

  Ser


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.