zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurDeelname Suriname Carifesta IX naar tevredenheid

Deelname Suriname Carifesta IX naar tevredenheid

-

De Nationale Carrierebeurs

PARAMARIBO, 6 okt – Suriname is tevreden over de eigen deelname aan Carifesta IX. Dit stelt de Nationale Commissie Voorbereiding & Participatie Carifesta IX, Nasca. De minpunten tijdens het festival op Trinidad & Tobago hebben een succesvolle presentatie van Surinaamse cultuurelementen niet in de weg gestaan. Bu moet verder worden gedacht.

“De commissie zal de overheid voorstellen om een permanente Carifesta-unit op te zetten”, zegt Nasca-voorzitter Sandra Clenem tegenover de Ware Tijd. Planning en financiering moeten met meer overleg plaatsvinden om succes te garanderen. Onder meer kan op tijd geld worden vrijgemaakt. De unit met vast managementteam kan de voorbereidingen coördineren.

Carifesta IX heeft onder meer geleerd dat een goede voorbereiding van belang is. “Ondanks de minpunten vanuit de organisatie, heeft Suriname het toch tot een goed eind gebracht, terwijl andere landen de moed opgaven. Het plaatsen van Suriname on center stage is dan ook aardig gelukt want bij de openingsceremonie viel het land al op,” aldus Clenem.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES