Home Nieuws uit Nederland Martinair ook in de zomer naar Suriname

Martinair ook in de zomer naar Suriname

17

Martinair gaat ook volgend jaar zomer naar Suriname en Curaçao vliegen. Beide bestemmingen worden twee keer per week vanuit Amsterdam aangevlogen. Martinair vliegt het aanstaande winterseizoen voor het eerst naar Curaçao en Paramaribo.

De vluchten naar Paramaribo zijn rechtstreeks, naar Curaçao is één vlucht rechtstreeks en één wordt uitgevoerd via Tobago. De vier wekelijkse vluchten naar de Nederlandse Antillen en Suriname komen volgend jaar zomer in de plaats van Colombo (Sri Lanka), Male (Maldiven), Bridgetown (Barbados) en Holguin (in het oosten van Cuba).

Het nieuwe intercontinentale vluchtenschema loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2007.

17 REACTIES

 1. Geen interesse meer voor wie of wat naar Suriname gaat vliegen, de tickets blijven duur, dus mijn gezinnetje en ik hebben al een andere vakantie bestemming voor de volgende zomer!

 2. Zo eindelijk hier een concurent zodat de prijzen van die machtsmonopolisten eindelijk te grabbel kan.

 3. En dan wat Is dit mooi nieuws De prijzen blijven toch hoog Dus mijn part vliegen ze 4 keer per dag naar Suriname als de tarieven hoog zijn kan ik niet weg Klaar!!!!!!1

 4. Ik vind het een goed idee.Is er ook een combinatie reis mogelijk?
  NL>>AnTillen>>Suriname
  En hoe geschiedt de betaling?
  Want ik kan de € 800,- niet in een keer betalen ?
  Hoor ik heel gauw ?

  Mw.C.Tilborg

 5. Sorry mensen,

  De prijzen van Martinair is net zo hoog als de rest, dus helaas. Geen echt concurentie, jammer.

 6. Jullie denken zeker ,dat surinaase nederlander gek zijn . Jullie kunnen wat mij betreft met welke bla bla bla samen werken.Tariefen blijfen toch toren hoog.Weten jullie niet, dat ticket Amsterdam-Paramaribo de duurste ter wereld is . Meer dan 1000 euro neertellen voor maar amper 9 uur vliegen . het is gewoon schandalig met mijn kondre mang

 7. De prijzen zijn inderdaad te hoog. Martin Air is ook geen echte prijsvechter, maar gewoon een broertje van de KLM. Echt goedkoop zal een ticktet ook niet meer worden, want alles wordt duurder. Denk maar aan brandstof, salarissen, onderhoud, luchthavenbelasting, calamiteitenfonds, landingsrechten, honderd procent controles etc..etc..iemand moet ervoor gaan dokken. Maatschappijen als Ryan Air, Easy Jet of Budget Air hebben wel echte concurrerende construkties, maar die zijn uitgesloten. Als je echt goedkoop naar suriname wil gaan moet je met een zeilboot gaan, dat kost alleen maar wind. Zo zijn ooit ook slaven en kontraktarbeiders naar Suriname geimporteerd, op de goedkope manier.

 8. Sorry ik kom voorlopig niet naar mijn geliefd suriname.kan met dat geld voor de ticket die ik betaal naar 2 veschillende landen binnen europa en dan nog heb ik hand geld over.Als alle suri”s dit doen zal je zien dat de prijzen omlaag gaan gewoon niet gaan voorlopig

 9. Helaas we worden weer lekker gemaakt met een dooie muts, dit is een politiek spel. Wie denk je dat er echt profijt aan hebben? Voor iedereen zijn beeldvorming deze constructie wordt ook in stand gehouden door de surinaamse regering. Dus we worden door onze eigen mensen(kondre man)genaaid. Lekker een wurgcontract getekend en ook lekker aan verdienen, it’s all about money!
  En met zijn allen een tijd niet gaan zal niet gebeuren, er is geen eenheid!

  Odi Modo

 10. Ik vraag mij af wat de meerwaarde is van Martinair op de route naar Suriname……….
  Volgens mij nul,nul.
  Sarie torie !!!!!!!!!

 11. Beste mensen,

  dit lost niks op, ook toen ik afgelopen zomer naar suriname wou gaan, was vol, en vol, dus als je niet op tijd boekt, zijn de vluchten vol, hoe gaan de prijzen omlaag, met zijn allen boycotten, en niet meer boeken voor de komende zomer!!!! dan zaken de prijzen zeker!!!!!!!!!!!!!!!

  a koni man!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.