donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit NederlandMartinair ook in de zomer naar Suriname

Martinair ook in de zomer naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Martinair gaat ook volgend jaar zomer naar Suriname en Curaçao vliegen. Beide bestemmingen worden twee keer per week vanuit Amsterdam aangevlogen. Martinair vliegt het aanstaande winterseizoen voor het eerst naar Curaçao en Paramaribo.

De vluchten naar Paramaribo zijn rechtstreeks, naar Curaçao is één vlucht rechtstreeks en één wordt uitgevoerd via Tobago. De vier wekelijkse vluchten naar de Nederlandse Antillen en Suriname komen volgend jaar zomer in de plaats van Colombo (Sri Lanka), Male (Maldiven), Bridgetown (Barbados) en Holguin (in het oosten van Cuba).

Het nieuwe intercontinentale vluchtenschema loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2007.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Geen interesse meer voor wie of wat naar Suriname gaat vliegen, de tickets blijven duur, dus mijn gezinnetje en ik hebben al een andere vakantie bestemming voor de volgende zomer!


  Maak melding
 2. En dan wat Is dit mooi nieuws De prijzen blijven toch hoog Dus mijn part vliegen ze 4 keer per dag naar Suriname als de tarieven hoog zijn kan ik niet weg Klaar!!!!!!1


  Maak melding
 3. Ik vind het een goed idee.Is er ook een combinatie reis mogelijk?
  NL>>AnTillen>>Suriname
  En hoe geschiedt de betaling?
  Want ik kan de € 800,- niet in een keer betalen ?
  Hoor ik heel gauw ?

  Mw.C.Tilborg


  Maak melding
 4. Jullie denken zeker ,dat surinaase nederlander gek zijn . Jullie kunnen wat mij betreft met welke bla bla bla samen werken.Tariefen blijfen toch toren hoog.Weten jullie niet, dat ticket Amsterdam-Paramaribo de duurste ter wereld is . Meer dan 1000 euro neertellen voor maar amper 9 uur vliegen . het is gewoon schandalig met mijn kondre mang


  Maak melding
 5. De prijzen zijn inderdaad te hoog. Martin Air is ook geen echte prijsvechter, maar gewoon een broertje van de KLM. Echt goedkoop zal een ticktet ook niet meer worden, want alles wordt duurder. Denk maar aan brandstof, salarissen, onderhoud, luchthavenbelasting, calamiteitenfonds, landingsrechten, honderd procent controles etc..etc..iemand moet ervoor gaan dokken. Maatschappijen als Ryan Air, Easy Jet of Budget Air hebben wel echte concurrerende construkties, maar die zijn uitgesloten. Als je echt goedkoop naar suriname wil gaan moet je met een zeilboot gaan, dat kost alleen maar wind. Zo zijn ooit ook slaven en kontraktarbeiders naar Suriname geimporteerd, op de goedkope manier.


  Maak melding
 6. Sorry ik kom voorlopig niet naar mijn geliefd suriname.kan met dat geld voor de ticket die ik betaal naar 2 veschillende landen binnen europa en dan nog heb ik hand geld over.Als alle suri”s dit doen zal je zien dat de prijzen omlaag gaan gewoon niet gaan voorlopig


  Maak melding
 7. Helaas we worden weer lekker gemaakt met een dooie muts, dit is een politiek spel. Wie denk je dat er echt profijt aan hebben? Voor iedereen zijn beeldvorming deze constructie wordt ook in stand gehouden door de surinaamse regering. Dus we worden door onze eigen mensen(kondre man)genaaid. Lekker een wurgcontract getekend en ook lekker aan verdienen, it’s all about money!
  En met zijn allen een tijd niet gaan zal niet gebeuren, er is geen eenheid!

  Odi Modo


  Maak melding
 8. Beste mensen,

  dit lost niks op, ook toen ik afgelopen zomer naar suriname wou gaan, was vol, en vol, dus als je niet op tijd boekt, zijn de vluchten vol, hoe gaan de prijzen omlaag, met zijn allen boycotten, en niet meer boeken voor de komende zomer!!!! dan zaken de prijzen zeker!!!!!!!!!!!!!!!

  a koni man!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES