dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurLof voor controversieel Surinaams toneelstuk

Lof voor controversieel Surinaams toneelstuk

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/PORT OF SPAIN, 3 okt – Het Surinaamse toneelstuk No More Stories is in goede aarde gevallen bij het Trinidadiaanse publiek. Dit meldt de Commissie Voorbereiding en Participatie Carifesta. Er is zelfs gevraagd om het stuk van regisseuse Sharda Ganga opnieuw te laten opvoeren.

Dit is opmerkelijk na de controverse rond de tekst. Het weglaten van voor de Trinidadiaanse wet onaanvaardbare krachttermen heeft vruchten afgeworpen. Volgens Roy Dhanradj, artistiek leider van de delegatie is bewezen dat Surinaamse artiesten best op niveau kunnen presteren en zich kunnen meten met kunstenaars in het Caribisch gebied.

”Voor de zoveelste keer hebben wij Suriname op de kaart geplaatst en ik hoop dat de Surinaamse overheid hieraan een goede follow-up kan geven, om maximaal van de effecten te kunnen profiteren. Het is volstrekt niet waar dat kunst en cultuur niets opleveren”, aldus Roy Dhanradj. Het eten van chef-kok Patrick Woei is zo bevallen, dat hij is uitgenodigd om drie dagen te koken voor Hilton Trinidad.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Het is altijd een gedoe met dat wij geweldig talent hebben. Als wij eventjes iets op Trinidad hebben gepresteerd denken wij dat de hele wereld het heeft gezien en geweldig vind.

    En wanneer een band naar nederland gaat om in een bar op te treden zeggen ze dat ze op tournee naar Europa gaan.
    Niet overdrijven wij zijn er nog lang niet hoor !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES