donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijVice-president Sardjoe: Probleem Suriname complex

Vice-president Sardjoe: Probleem Suriname complex

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 30 sep – Suriname’s ontwikkelingsprobleem is complex en behoort dus integraal te worden aangepakt. Dit zegt vice-president Ramdien Sardjoe. Het benadrukken van de problemen van slechts één etnische groep, zal op den duur geen soelaas blijken te bieden.

Een integrale aanpak is nog altijd de meest praktische keus, ook al is het streven naar harmonisatie van een multi-etnische samenleving een complexe zaak. Dit zei Sardjoe bij het in ontvangst nemen van het verslag van de discussieavond over de sociaal-maatschappelijke, politieke en economische toekomst van de Hindostaanse Surinamer.

Volgens de initiatiefneemster, radiojournalist Joyce Abdoellakhan, ging het erom de achterstelling van hindostanen te belichten. “Ik ben niet etnisch en racistisch bezig, het gaat slechts om een constatering”, zegt Abdoellakhan. Volgens Sardjoe wordt alle beleid gericht op elk individu. Toch heeft hij begrip voor het initiatief, waar de politiek danig onder vuur is genomen. “Ik blijf erbij dat zulke acties zinvol zijn voor de ontwikkeling van Suriname.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Het Surinaamse ontwikkelingsprobleem is complex GEMAAKT. En daar hebben vele geweldige Surinaamse politici aan meegeholpen. Men heeft te lang vastgehouden aan de hokjesmentaliteit. Iemand die daar openlijk nog mee bezig is is de parlementsvoorzitter. Hij doet alleen dingen voor de mensen die op hem lijken. Gaan Surinaamse politici een keer begrijpen dat als je een goed nationaal ontwikkelingsplan uitvoert, iedereen ervan kan profiteren. Let wel: IEDEREEN!


  Maak melding

 2. Het seperatistisch gedrag van bepaalde Hindostanen kent geen grenzen.
  Dit verslag is een belediging van de Surinaamse identiteit.
  De initiatiefneemster, radiojournalist Joyce Abdoellakhan zou strafrechterlijk vervolgd moeten worden voor belediging van de Surinaamse identiteit en de eenheid van de Republiek.
  Dit seperatistisch denken moet kei en keihard de kop ingedrukt worden met alle mogelijke middelen die ter beschikking staan.

  Zijne excellentie Vice-president Sardjoe heeft deels gelijk met de uitspraak;
  “Het benadrukken van de problemen van slechts één etnische groep, zal op den duur geen soelaas blijken te bieden”.
  Maar niet op den duur, nee nu al niet meer.

  Gelukkig is degene die zichzelf Surinamer kan noemen.


  Maak melding

 3. Van Perro en zijn speurhonden:

  Vandaag geen reactie omdat niet alles door de redaktie wordt geplaatst er werd niet met plat/grof taal enz. gereageerd. Maar teveel geheime(info)gegevens.(gister was er meer info maar die zijn verdwenen)

  Luister fluister


  Maak melding

 4. @luna.
  je ben een goeie rasist. ben je een zwarte rasist of een gele.
  generaliseren…… ik begin daar niet aan. iemand die met jou mee gaat. die krijgt later spijt. ….demagoog….
  een ander woord van demagogie. dat kun je ondekken in afrika. kijk op de tv .


  Maak melding

 5. geachte heer sardjoe. weet u wat voor mijn heeeel erg complexer is. dat u en venetiaan het plek niet verdient op een normale manier
  waar u nu zit, u ben niet eerlijk tegen u zelf. u geloof niet in god, u heeft genoeg geld om te vreten en toch steelt u van de mensen die al niks hebben. ik geloof niet in een bepaalde god die gemaakt zijn door mensen maar wel in een god die echt is, ik geloof wel in karma, de karma word gemaakt door dharma, vertaling. de waarde van de individu. word gemaakt door de daden van de individu, .m.a.w. het gedrag maakt het bedrag. al die poppetjes van die geloven gaan jou niet kunnen redden. probeer je zelf te redden door afstand te nemen en een ander kans te geven. zo dat ze het beter kunnen doen. jij en venetiaan kan het niet, onder jullie heerst te veel honger. en armoe, je kan niet regeren.venetiaan ook niet, geef een deskundig de kans………rot op, als je nog respect heb voor je zelf,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES