dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameVolkspartij Suriname naar conferentie Santo Domingo

Volkspartij Suriname naar conferentie Santo Domingo

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 sep – De Progressieve Surinaamse Volkspartij (PSV) zal op 28 en 29 september participeren in een internationale conferentie in Santo Domingo. Daar zal de basis worden gelegd voor de ontwikkeling van de regio voor de komende drie jaar.

Op basis van de ervaringen opgedaan in bijvoorbeeld Mexico, waar de armoede gestabiliseerd is, zal een plan van aanpak gemaakt worden voor ontwikkeling. Ook zal hier direct aan gekoppeld worden een wijze waarop onderwijs intergraal aangepakt dient te worden.

Suriname die op deze bijeenkomst vertegenwoordigd is door de Progressieve Surinaamse Volkspartij, zal in deze deliberaties een wezenlijke bijdrage moeten leveren. De kans om hierbij te horen en oplossings moddellen aan te dragen zal zij niet aan zich voorbij laten gaan, aldus Fedor Bottse van de PSV.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Stabilisering van de armoede bereikt je niet door naar een conferentie te gaan, maar structureel veranderingen aan te brengen in de samenleving, waar iedere burger anders dient te gedragen en te leven, geen slechte manieren als drugs/drank gebruik, kinderen naar school sturen, werken en niet lui thuis maar zitten, en Venetiaan moet zorgen voor voldoende schoolboeken en leermiddelen, gratis school vervoer voor kinderen van de lagere school, voldoende salaris betalen aan de werknemers zodat zij een sociaal manier hun leven en hun gezinnen kunnen onderhouden; kortom geen mensen baantjes beloven om aan de macht te komen!!! en vooral geen stroom onderbrekingen in suriname, want dat kost de burgers elke jaar nieuwe ijskasten en DE OVERHEID moet daarvoor gestraf te worden. weer gratis reizen op kosten van de staat voor een nutteloze vergadering…………geef dat geld aan de aowers… 159 srd is om van te verhongeren….Venetiaan; jij krijg 16.000 srd… en toch zoek jij voedsel in de kokosbomen….ik begrijp je niet meer, straks ga jij ook 159 srd krijgen, wacht maar af, als jij geridderd word als de nieuwste aower……


  Maak melding
 2. Het verbaasde mij niet .
  Ze houden gewoon van reizen .
  En wij , volkt van het land ,die moeten belasting betalen tot aan mijn hals .
  Ze reizen als een gekke en gaan in een bisness class willen reizen .
  Want ze voelen toch niet omdat wij voor ze moeten betalen (Belasting )
  Ben alleen benieuwd wat voor vooruit gang suriname heeft .!!!!!!!!

  Dus reis maar prettig en genieten jullie maar van je heerlijke vakantie .

  Sarie torie .


  Maak melding
 3. Ik wil toch even reageren op de fijne reacties die ik op uw site heb mogen lezen. Stabiliseren van armmoede bereik je inderdaad niet alleen door naar een conferentie te gaan. Maar je zal toch ergens de ervaring moeten opdoen? Kan u mij zeggen hoe wij dat moeten en kunnen bereiken. De regering van Mexico heeft dat bereikt. En wij gaan lereing trekken uit hetgeen zij gedaan hebben. Als u de Surinaamse geschiedenis enigzins zou kennen, wat dus niet het geval is, zou u dienen te weten dat de PSV als enige partij zich steeds in woord, maar niet minder in daad, voor de gemeenschap heeft ingezet. Voorbeelden daarvan zijn er te over. Jammer dat u de geschiedenis niet kent, maar toch wenst te praten. Voor uw informatie, de PSV zit niet in de regering, en heeft als zodanig ook geen inkomsten van die kant. De kosten voor de bijwoning van deze conferentie is PERTINENT niet door de regering betaald. De kosten zijn betaald door het organiserend comitee, welke eerste de PSV, c.q. Suriname, hebben bezocht en ons hebben uitgenodigd erbij te zijn. De aanwezigheid is van eminent belang geweest. De geschiedenis zal leren wie de waarheid spreekt, U of de PSV, c.q. ondergetekende. WIe houdt niet van reizen, maar reizen om het reizen is dus niet correct. WIj reizen om voor Suriname oplossingen te zoeken voor de problemen waarin wij verkeren. De keerzijde van de medaille is echter, wat doet U eraan om de situatie in Suriname te verbeteren, dan om slechts hier om een internet site incorrecte zaken aan te halen. Indien u bewijs heeft omtrent het verdwijnen van geld, direct of indirect door of PSV of PSV leden, DAAG IK U UIT dat voor te brengen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES