Van Gobbel ontkent verduistering auto’s

10

De Surinaamse oud-voetballer Ulrich van Gobbel ontkent dat hij drie luxe lease-auto’s van het Rotterdamse bedrijf Daimler Chrysler Service heeft verduisterd. De 35-jarige oud-Feyenoorder moest verschijnen bij de politierechter op verdenking van het stelen van twee Mercedessen van de types C180 en ML430 en een BMW 745i.

Van Gobbel, die tegenwoordig in Suriname woont, was niet aanwezig in de rechtbank. Zijn advocaat overhandigde de rechtbank wel een kopie van een document, waaruit zou blijken dat het autobedrijf toestemming heeft gegeven om de wagens op naam van een ander te zetten. Het bedrijf heeft zonder probleem hieraan meegewerkt en zelfs de overschrijvingsbewijzen nog opgestuurd.

Ondanks het feit dat Van Gobbel niet meer in Nederland is ingeschreven, lukte het Justitie wel om hem de dagvaarding voor de zitting in persoon te overhandigen. Hij verbleef op dat moment namelijk bij zijn moeder in Breda schrijft het Algemeen Dagblad. Volgens zijn advocaat zal Van Gobbel de volgende keer wel aanwezig zijn in de rechtbank.


10 REACTIES

 1. Wij weten dat hij “snel is”(hardopen).
  Hij is behoorlijk snel want hij zit nu in Su.

  Wie zal meer hiervan weten?? Schrik niet als een minister met een van de auto’s voorbij flitst.

  Ons probleem dus niet…het is jammer


  Maak melding

 2. Ik moet zeggen, dat ik Ulli een jaar geleden ofzo in R’dam centrum zag. Hij stapt uit een BMW 750 en stapte in een ML. Dus hij heeft wel degelijk deze auto’s gehad.


  Maak melding

 3. Als hij het gedaan heeft moet hij voor de rechter verschijnen.Het is jammer voor iemand die zoveel geld gewerkt heet in het voetballen niets meer heeft overgehouden.
  jammer. bakajari


  Maak melding

 4. Wat heb een profvoetballer die zolang in de top heeft gespeeld met al zijn centen gedaan, miljoenen waarschijnlijk????? Speelde hij gratis voor feyenoord o.a….

  Ik snap er geen (voet)bal van.


  Maak melding

 5. Ik ook niet Realist,want hij heeft in Turkije bij Galatasaray miljoenen verdiend, ja als ze straatarm worden willen ze opeens naar Suriname,voor dit soort lui zou ik de grenzen hermetisch afsluiten bahhhhh.


  Maak melding

 6. Hij zal tijdens zijn voetbalcarriere wel heel veel vage vrienden, onduidelijke kennissen en geldverslindende wijven hebben gehad. Dus geen wonder dat hij weinig van heeft overgehouden. Zo gaat het nou eenmaal in het leven. Toen hij nog voetbalde had hij een spetterende blonde vriendin. Ik ben benieuwd of ze nog bij hem is nu hij uitgevoetbald is en slechts een fanodoe-winkeltje heeft. Dat hij naar Su is vertrokken heeft daar niks mee te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.